- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
netzoli
tag
Én másodlagosnak univerzálisat használok és semmi gondom nem volt vele. Mondjuk nem is volt olcsó.[FSP NB S90]
-
-
Dell XPS
veterán
Mondjuk az nem igazán jó, hogy ilyen ventilátorszabályozás van, de valószínűleg az alaplappal lesz a gondod. Azért nem jelöltél meg kritikus értéket sem, és hűtőpaddal együtt ez gáz lenne, sőt az eddigi próbálkozások is mutatják, hogy az alaplapon nem jó v.mi. (kolléga leírása)
-
Szia! Biztosan valami melegedési gondja lesz. Tudod több programmal monitorozni a hőmérsékleteket.
Ha nincsen kirívó érték (80 fok feletti) akkor az alaplapodon van elszállva valami stabilizáló áramköri elem (FET, kondi, tekercs) ami terhelés hatására elkezd hülyeséget csinálni...
Ebben az esetben kérj alaplap cserét.A procit az Everest system stability test-el tudod megkínozni
A GPU-t meg a FurMark-kal.Ez utóbbival óvatosan, lefőzi a nyákról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest