Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
swatti
tag
válasz
Dell XPS #6741 üzenetére
Igen az sajnos. Ami fura, hogy beszéltem akinek ugyan ez a seriaja van csak i5 procival és neki sose fagyott azt mondja. Tény hogy olvastam utána és több helye kiemelik, hogy a hűtés problémás. Szóval nem tudom mit lehetne tenni. Írtam annak a cégnek ahol javítva volt és ott majd valamit leboxolok velük.
-
swatti
tag
válasz
Dell XPS #6727 üzenetére
30 perc játék után. Lefagy. Szinte mind1 milyen jellegű játék. wow, BF3, HL2, TF2. Fagyás után belépsz és folytatnád a játékot eltelik 5-10 perc és szintén. Mivel nem tudott lehűlni ugye. A legnagyobb gond, hogy nem állandó sebességen megy a venti hanem ingadozik össze-vissza. Ha állandó nagy sebességen menne optimálisan akkor nem lépné át a kritikus értéket.
-
swatti
tag
válasz
KillHates #6725 üzenetére
Szia,
igen az biztos, hogy túlmelegedés a gond, mert 80fok körül felmegy és persze utána védelem miatt vagy kritikus hőmérséklet miatt lefagy. Csak az nem értem, hogy cseréltek benne hűtőt és semmivel se lett jobb csak nem volt zajos a ventije. Szóval akkor alaplap hiba lesz. Jah ami alaplap hibára tényleg utalhat, hogy Hard disk sentinellel ez kapom ugye még hdd csere után is.
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban elõfordultak problémák 46110 alkalommal"
Így hát Én is alaplapra tippelek.
Köszi
-
swatti
tag
Sziasztok,
nekem egy Dell XPS L502x i7 procival szerelve m540 nvidiaval. Nos a gondom az, hogy játékra nem lehet használni hosszabb időre, mert lefagy. Nos ezzel már sokat foglalkoztam, de nagy sikerre nem jutottam. Cpu ventit és hdd már cseréltek. Hútőpadot vettem, de az kb semmit nem ér inkább 3-4 fokot levisz, de az szinte értelmetlen. Bios is volt már frissítve és os is volt reinstallálva. Valkinek esetleg valami tapsztalata vagy javaslata lenne azt szívesen megfogadnám.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- DJI topic
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest