Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

King Unique titán Üdv! Korábban már érdeklődtem itt egy bizonyos hibával kapcsolatban. Ami nem egyedi, mert akad rá több találat is: [link], [link]. Nem segített a CMOS / SMBus reset sem, csak a BIOS frissítése oldotta meg. De időközben újból telepítettem rá Linuxot UEFI boot módban és ismét előjött a probléma. Tehát F2-vel nem lehet belépni a BIOS-ba, újabb frissítés pedig nincsen hozzá és a downgrade sem működik.  Viszont nem is ez most a gond, mert attól még lehetett használni a laptopot, illetve működött rajta Linux és Windows egyaránt. Valamint amúgy is főként csak tesztelési célra használom. Hanem az, hogy legutóbb WTG megoldással telepítettem külső SSD-re Win10-et, ami USB 3.0 porton rendben működött. De USB 2.0-ba átdugva már nem bootolt be és többszöri próbálkozás után végül GSOD-ot dobott "Stop Code: BAD SYSTEM CONFIG INFO" hibaüzenettel. Azóta a Win10 semmilyen formában nem indul el, még a telepítője sem bootolható be. Ellenben pl. a Win8.1 és a Linux simán megy pendrive-ról, illetve a telepítésük is ok. Tehát mintha letiltotta volna UEFI-ben a Win10-et, ami elég érdekes...  Mit lehet ezzel kezdeni  
- 

King Unique titán válasz  amdathlonxp

üzenetére amdathlonxp

üzenetéreOK, megpróbálom. 
 Köszönöm az eddigi segítséget. Ui.: na ez jó tanulópénz lett, hogy nem érdemes keverni a két bootolási lehetőséget...  
- 

üzenetére amdathlonxp

üzenetéreMondjuk azt nem értem, hogy áramtalanított állapotban hogy reseteli? Megcsináltam, nyomtam a gombot, majd utána rádugtam a külső adaptert és bekapcsoltam. De ugyanaz a hiba, pendrive nélkül Grub hibaüzenet és csak F12-vel lehet indítani az oprendszereket. 
 Most mi van?
- 

üzenetére amdathlonxp

üzenetéreTehát ~45 sec-ig nyomom, majd elengedem és utána töltő csatlakoztat, majd bekapcs? A HDD-t, amit az oprendszerek vannak, ki kell venni addig, illetve ez nem cseszi a Boot Loadert stb.? 
- 

King Unique titán válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreMásik topikba ezt ajánlották, csak azt nem tudom, pontosan hogyan csináljam és nem okoz-e egyéb problémát? 
- 

üzenetére amdathlonxp

üzenetéreÜdv! Lenovo G580 laptop UEFI-vel és ez a probléma [link]. Mit lehetne tenni, hogy ne F12-vel kellejen kiválasztani a boot eszközt, hanem rendesen indítható legyen? 
- 

King Unique titán Köszönöm mindenkinek a válaszokat!  Majd holnap viszi a tulaja a helyi, ismerős számtechboltba, aztán ott kiderül. Gondolom x 10.000 forintos költségre biztos számíthat. 
- 

- 

King Unique titán Üdv! ismerősöm felhívott ma, hogy a régi Toshiba Satelite l300 noti kijelzője nem jó, nem mutat képet. Az előzménye az volt, hogy a kijelzőn egy ideje vékony, színes csíkok jelentek meg függőlegesen (vmi ilyesmi a vastagok nélkül) Újabban pedig abszolút nem mutat képet. 
 Vki azt mondta neki, hogy lehet a szalagkábel ment benne tönkre. Szerintetek is és egy csere megoldja, vagy más a gond 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 8 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 4060 3070 3080 Quad. 1000-5000
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx