- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Egy bevizsgálást sztem megérne, ill. ha tényleg a VGA a rossz akkor azt újra tudják golyózni, ennek az ára olyan 10eFt körül mozog és ezzel akár még évekig újfent el tud muzsikálni a notid! Bevizsgálálsi költség is olyan pár ezer ft körül mozog!
Érdeklődj f27 kollégánál!
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest