- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathd
aktív tag
válasz
cassius.clay #3627 üzenetére
A Logout.hu-s fórumokban (pl. Fáradt gőz) lehet a közösségi hozzászólásokat írni.
-
ezsolti
tag
válasz
cassius.clay #3606 üzenetére
(#3610) Duree
#3606) cassius.clayNem, azt írja ki, hogy használható! Ebben az eseben az a kérdés, hogy amikor 3GB volt benne akkor azzal miért nem fordúlt ez elő. Annál nem írt ki ilyet! A vidkártya sját memós 9600M GT 512MB. Teljessen mindegy mennyit használnak az alkalmazások a ramból állandóan ezt írja ki az "Alapvető rendszerinformáció megjelenítése a számítógépről" lapon. Számítógép ikonon jobbklikk, tulajdonságok és ott látható a ram mennyisége "Telepített memória (RAM): 4GB" és mindjárt utánna, hogy (2.99GB használható".
Az "minialkalmazások" között van egy ram figyelő, de az is csak 3GB-ot lát viszont mutatja a terheltségét a ramnak.
Everest is csak 3GB-ot lát mint fizikai memóriát de az spd lapon kiírja hogy 2x2GB memória modul van a gépben! -
válasz
cassius.clay #3602 üzenetére
Az akkuban lévö elektronika üzen,hogy lassan akkut kell cserélni,mert hamarosan letilt.
-
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3605 üzenetére
Értem, nem tudom mi lehet.
Nem lehet, hogy azért írja ezt ki, mert nem ismeri fel az akkut? -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3602 üzenetére
Nem tudom, nekem voltak notijaim, amikben sokkal rosszabb állapotú akkuk voltak, de ilyet soha nem írt!
"az akku át van húzva,de tölti. Ha rámegyek,csak annyit hogy csatlakoztatva , töltődik, de telepcsere javasolt " -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #3601 üzenetére
Ma este bekapcsoltam a T60 ast egy két dolgot állítottam a biosban power managament címszó alatt és láss csodát, az akku led visszajlzője nem villog narancssárgán, hanm folyamatos zölden és tölti is az akkut. Egydül a windows kis akku ikonja jlzi a nbal alsó sarokba, hogy az akku át van húzva,de tölti. Ha rámegyek,csak annyit hogy csatlakoztatva , töltődik, de telepcsere javasolt ( ezt valószínűleg az akku 35%-os állapota okozhatja)
Szóval szerintm nincs gond, max annyi, hogy elhasználódott az akku. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3598 üzenetére
Hát persze, jól hangzik.
De az alaplapot kérd el amit kiszednek (persze nem biztos, hogy azt adják)
Azért próbáld meg a másikat is, hátha azt mondják bevizsgálás után, hogy sokkal olcsóbban javítják, vagy nem rossz az alaplapod, hanem az akkud. Bár ha másik akkuval is ezt teszi, akkor inkább a lapra tippelnék. -
válasz
cassius.clay #3588 üzenetére
Ez lehet akku elektronika hiba.Ha ide beviszed az akkut azonnal kimérik neked és kiderül,hogy mi a hibás
-
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3595 üzenetére
Őket merem ajánlani,[link]
Én már vittem hozzájuk táp hibás gépet.
Egy Benq noti volt, hagy ne mondjam, hogy eltört a jack dugóalj, és az egész elektronika zárlatos lett.
Javították az elektronikát, és cserélték a zugaljt (25+áfa) lett a vége.
Előtte másik szervizben azt mondták 7000 Ft bevizsgálási díjért, hogy alaplap csere. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3591 üzenetére
Véleményem szerint 10-20e között.
Olyan helyre vidd, ahol nincs bevizsgálási díj, így eldöntheted, hogy megakarod e csináltatni,vagy sem, bár szerintem érdemes minél előbb.
Addig is, szerintem ne használd akkuval, nehogy valami túlmelegedjen, és további problémák legyenek. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3590 üzenetére
Ez esetben ellenőrizd a BiOS-t, hogy nem e lett elállítva valami, esetleg nyomjál neki egy default setup-ot.
Másodsorban Tim82-t idézem egy előző bejegyzésből "a venti bekapcsolásáért felelős hőérzékelő szenzor nem működik helyesen"
Ezt is gondolom szervízben tudják ellenőrizni.
Azért nézd meg a procid hőfokát is, nem e magas valamiért?
Talán tisztításkor le lett véve a hűtőborda és nem lett megfelelően pasztázva, így a borda felé nem jó a hőleadás, és hamar bemelegszik, illetve sokkal lassabban hűl le. -
gt007
tag
válasz
cassius.clay #3588 üzenetére
Első körben mindenképpen ki kellene próbálni egy másik (kölcsön) akkuval, mert lehet,hogy az zárlatos.
Ha nem avval van a baj, akkor az alaplapi táp elektronikával, azt szervizben biztosan ki tudják mérni, és tudják orvosolni is.
Nem hiszem, hogy ezért alaplapot kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Rendszergazda topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- 3DMark Vantage eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest