Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Nah, asszem elkiabáltam...

Szóval, amikor úgy tűnt, hogy jó, akkor a BIOS-ban kiírta hogy "Modular Bay: CD-ROM", a "Not Installed" helyett. Ekkor a hozzáadott Dell "Driver and Utilities" CD-ről el is kezdett bootolni, aztán egy idő után kikapcsoltam, majd win-be belépve láttam, hogy nem látja (közben eject is volt, tehát elmozdulhatott), azóta szintén ez a helyzet BIOS-ban is.
Amikor bekapcsolom, és bent van egy CD, azt hallani, hogy POST alatt olvassa, de utána semmi, ejectre sem reagál.A fentiek alapján még mindig elképzelhető ODD hiba, vagy esetleg inkább valami kontakthiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pánik a memóriapiacon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Jövedelem
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- MacBook AIR 13 M1 CHIP! 8GB/256GB SSD Magyar! Fulldoboz! Akkumlátor 88%!
- Lenovo Y50-70
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx