- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roti86
őstag
válasz
Pyttawrx #16877 üzenetére
Ubuntu indul ha van benne HDD akkor is, illetve tettem bele egy másikat, a windows telepítő ugyanúgy lefagy, az Ubuntu indul.
Amiket eddig próbáltam: HDD csere, memória csere, wlan kártya nélküli indítás, BIOS beállítások változtatása: ide-ahci mód, usb portok ki be kapcsolása, integrált nic ki be kapcsolása, CPU speedstep ki be kapcsolása, virtualizáció ki be kapcsolása...
Windows telepítő kifagy, ubuntu indul...
Cput sajnos nem tudok keresztprobazni, mert a saját laptopomban nem ilyen van. Még ez az egyedüli, ami nem lett próbálva.
Ma még egy BIOS frissítést megejtek ha lefut, mert ahogy nézem a legfrissebb A11 van rajta. Ha ez sem, akkor meg vagyok lőve. Akkor marad az alaplap!?
UI: vajon melyik az a hardverelem vagy bármi amit a Windows telepítő betöltés közben ellenőriz és nem megy tovább azon a lépésen? Létezik vajon olyan windows verzió, ahol ez ki van iktatva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest