- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahunn
tag
én pedig javítottam egy olyan gépet, amibe folyadék került és az általad ajánlott szervizben javíthatatlannak titulálták, majd visszaadták az ügyfélnek
miután megjavítottam az alaplapot, kicsit gyanús lett, hogy miért vannak függőleges csíkok a kijelzőn, szétszerelés után kiderült, hogy a hp gépbe egy dell part numberes hibás kijelzőt raktak
mondjuk legalább a kijelző cserét kifizették az ügyfélnek szó nélkül... -
kreten67
senior tag
Az,hogy te ott dolgozol egy dolog,de nem dolgoztál ezidáig az ország összes szervizében és nem ismered az összes szakembert a szakmában. Egyébként még verseny sem volt hirdetve a legjobb címért,így nem értem ki ajándékozta a legjobb titulust a laptopszerviz-nek? Nincs olyan hogy legjobb szervíz,valszeg soha nem is lesz ilyen cím kiosztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest