Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stocz
csendes tag
Szevasz!
Garanciában intézniük kell, a gép része.
Az MSI-ket az Albacomp javítja garanciálisan.Egy kérdésem nekem is lenne:
Van egy MSI M655-es gépem. A napokban BIOS-t frissítettem rajta. Utána újra is indítottam a gépet, ment is rendesen, gond nélkül. Aznap használtam még egy darabig minden probléma nélkül.Másnap már nem működött a gép.
Bekapcsol, be is tölti az XP-t, de a bekapcsolástól számítva 1 perc 10 mp (+/- 3 mp) múlva kikapcsol.
Ugyan ezt az időt produkálja akkor is, ha megállítom a BOOT képernyőn, vagy éppen a BIOS setupban.
Szóval mindegy mit csinálok, alig több mint 1 perc után kikapcsolja magát.
Ha a kikapcsolás előtt nyomok neki egy Ctrl-Alt-Del-t (akár hányszor) akkor nem állytja le magát egészen addíg, amíg a legutolsó újraindítás után le nem telik a fenti idő.
Mintha egy időzítő lenne benne.Az Albacomp-nak is ment levél, de még nem jött rá válasz (ahogy nézem a nyomkövetést most jár az ötödik embernél a levél
).Valakinek ötlete?
Fogalmam sincs, hogy a hiba összefügg-e egyáltalán a BIOS frissítéssel, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Társasjáték topic
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Milyen notebookot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Pyttawrx