Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SomogyiG csendes tag Szervusztok! 
 Egy problémám keletkezett, amihez nem találok megoldást, így segítséget kérnék.
 Egy Portocom FreeForce 2700T notebook-ról van szó. Win98 SE-t telepítettem rá anno 4 éve, gyárilag valamelyik Linux volt rajt. Mostanra a netről annyira telecsöpögött bacival a T-Com víruskeresője ellenére, hogy teljesen defektes lett, nem indult el az op.rendszer.
 Újraparticionáltam, s fel akartam telepíteni a Win98 SE-t, de nem sikerült. Bootolás OK, formázás lefut, s amikor átváltana grafikus képernyőre, lefagy. Ugyanez történik a Win95-nél is. A Millennium, a Win2K, és a WinXP csont nélkül felmegy. A jelenség kisértetiesen megegyezik a GeForce 4 MX 420;440;460 kártyák megjelenésekor tapasztaltakkal. De ott meg tudtam azt tenni, hogy kártyát ki, valami régi videokártyát be, s az első újraindítás során vissza lehetett cserélni az újat. De ezt egy notebook-nál nem lehet megtenni. Sajnos olyan DOS progik futnak rajta, amihez csak a Win98 vagy Win95 OK, a többi nem. A BIOS-ban nem találok semmi olyat, ami erre utalna, és a PortoCom-ot sem tudom már megkérdezni.
 Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx