- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz
PCMedic+ #20934 üzenetére
Járt egy testvére/rokona nemrég nálam, de nem tudom már pontosan. Annak is volt valami hasonló nyavajája. Ha jól emlékszem, -de nem vennék rá mérget- a tápra csatlakoztatott gépnél csak simán be kell nyomni a bekapcs gombot. Ha akkuról kapcsolod be, akkor meg ~2mp-ig nyomva kell tartani a gombot, csak ekkor éledt fel. Próbáld meg.
Remélem a te esetedben is ez lesz!
Tavaly ilyenkor egy barátom hozott egy Machenike (made in China, de nem rossz!) gépet újratelepítésre. Annál meg az Fn gombot kellett nyomva tartani és úgy a PWR gomb, ha akkuról akartad üzemeltetni. Mivel szétszedtem takarírás miatt, láttam, hogy a billentyűzet azon része alól, ahol az Fn gomb van, egy kis kétszálas tyúkbél csatlakozik (JST1.0) az alaplaphoz, erről veszi a jelet (backlit, jelkábel külön). Hogy mi értelme van ennek ne kérdezd! Talán a véletlen bekapcsolásoktól védenék, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged