Új hozzászólás Aktív témák

• RobbeV0201

tag

Köszönöm szépen a sok választ, sajnos még 1évig garis a gép, amikor megvettem úgy voltam vele hogy elég a 8GB ram, de most hogy komolyabban használom, főként logókészítés és egyéb "látványtervezés" munkákra, feladatkezelőben nézve sokszor 700-800mb a szabad ramom. Az i7 8750 semennyire sincs kihasználva ennyi rammal, amikor elfogy a 8giga ram, a proci 30%on pörög.(játékokról ne is beszéljünk, GTX 1050ti 99%-on, ramokból elfogyott mind, a processzor meg 50%-os kihasználtságon) Nem is lehet egyébként deaktiválni a 4es modult, ha csak 16GB ramig kezel a gép? Beletennék egy sima 16ost, de ha élhető opció a 16+4 még jobb lenne.
    Kár, hogy megvételkor a bolt egyáltalán nem közölte velem, hogy hé az egyik ram rá van forrasztva az alaplapra. (már megvétel után nem sokkal akartam bele 2x8at vagy 2x16-ot,aztán olvasgatás után jöttem rá hogy veszett ügy.

Szerk:
    ezt egy memorystock nevű oldalon találtam:
    How much memory does the IBM Lenovo IdeaPad 330-15ICH Laptop take?
    You can upgrade your IBM Lenovo IdeaPad 330-15ICH Laptop to up to a maximum memory capacity of 20GB Memory.
    How many total memory slots to install memory?
    The Laptop has 2 Slots (1 Upgradable) to install memory, already with 4GB (Soldered) standard memory installed. For best Lenovo IdeaPad 330-15ICH Laptop performance use the maximum amount of 20GB, fill all the slots with the max allowed memory per slot for your Laptop.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés