Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
shtml
őstag
Mi lenne?
Már a régebbi verziók is tudták kezelni az NTFS-t, csak image-et nem tudtak NTFS-re írni. A 2003-nak már ez is megy és igazából csak azt nem értem, eddig miért nem tudta.
Én épp tegnapelőtt készítettem Ghost 2001-gyel FAT32 partícióra image-et egy NTFS partícióról, majd az image-ből simán vissza is állítottam az oprendszert. Mellesleg mindkét partíció ugyanazon a HDD-n volt. A floppy meg egy Win98 bootlemez volt, csak egyszerűen rá volt másolva a DOS-os exe. -
shtml
őstag
Egy 20 gigás Maxtor 8 gigás partícióján volt az oprendszer és egy 80 gigás Seagate ugyancsak kb. 8 gigás partíciójára másoltam. A Seagate új volt, aznap vettem.
Rendszeresen csináltam viszont olyant is, hogy partícióról készített image-ből állítottam helyre a W2k-t egy másik HDD egy partícióján. Még az sem szükséges, hogy azonos méretűek legyenek. -
shtml
őstag
Hm. Én Partition to Partition-nal másoltam át a W2k-t. Másként nem is nagyon működik a dolog, ha a winchester több partícióból áll és csak az oprendszert tartalmazó partíciót akarod átmásolni.
Ha jól emlékszem, a topicindító egy 10 gigás partícióról akar másolni. Feltételezem, hogy az új winchestere sem 10 GB méretű, tehát ott is partícióról lehet szó. -
shtml
őstag
Valami nagyon haloványan rémlik, hogy XP-hez talán későbbi kiadású Ghost kellene. De lehet, hogy hülyeséget írok, mert az XP-t még soha nem használtam, így nem volt szükség utánanéznem.
Ha érdekel, küldhetek neked egy Ghost 2003 boot floppy image-et. Saját tapasztalat híján nem tudom garantálni, hogy ezzel menni fog az XP, de talán érdemes kipróbálni.
A kiíráshoz Winimage kell, én a 6-os verziót használom. Az image mérete 1.2 MB tömörítve. -
shtml
őstag
Win alatt a Ghosttal íratni kell egy boot floppyt. Az tartalmazza az oprendszert (PC-DOS, ha jól emlékszem) és a DOS alatt futó Ghost programot. Erről bebootolsz, majd Local/Partition/To Partition, majd megadod a forrás és a cél meghajtót.
Ennyi.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Adventi kalendáriumok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen egeret válasszak?
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest