Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lovag05

aktív tag

válasz Möhe #229 üzenetére

Lovag élmény-percek.

Egy jó barátom megkérdezte, lenne e kedvem pubolni... benne voltam, úgyis régen játszottam alap pubon. Az első map broadcast volt, melyen elég pancser voltam, senki sem szólt, semmiért, mindenki "békésen" játszott. Következő map carentan, sok restart, játék mód váltás után végül átkerült creekre a játék, HQban. A gond itt kezdődött el, mert elkezdtem jól játszani, valaki elkezdi, hogy autoshootot* használok, mondom, hogy igen. -bár, mesterlövész puskával sokat érek vele, az biztos... (Y)- Egyre jobban ment, jöttek a jobbnál jobb beszólások, WHsozás, amire egy ROSSZ SZÓT NEM mondtam, bár, senkit nem érdekel. Erre belöki valaki, hogy WHzok, mondom igen, anyám biztos megvette nekem az x22t 20Kért és utána még lőttem párat, "fokozódott a hangulat". 31-10es statnál benyögi valaki, hogy nem kér a társaságomból, meg, hogy "g*ci csíter" és kibannoltak. GG!

Megfelel? :)

*Autoclickert használtam, ez igaz. Ennek a programnak a használatával olyan, mint amikor püfölöm az egeret, csak helyettem nyomta a lövés gombot. :) -bár, ha nem használom is azt mondják, hogy használom, de teljesen mindegy-

Új hozzászólás Aktív témák