- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
Lovag élmény-percek.
Egy jó barátom megkérdezte, lenne e kedvem pubolni... benne voltam, úgyis régen játszottam alap pubon. Az első map broadcast volt, melyen elég pancser voltam, senki sem szólt, semmiért, mindenki "békésen" játszott. Következő map carentan, sok restart, játék mód váltás után végül átkerült creekre a játék, HQban. A gond itt kezdődött el, mert elkezdtem jól játszani, valaki elkezdi, hogy autoshootot* használok, mondom, hogy igen. -bár, mesterlövész puskával sokat érek vele, az biztos... (Y)- Egyre jobban ment, jöttek a jobbnál jobb beszólások, WHsozás, amire egy ROSSZ SZÓT NEM mondtam, bár, senkit nem érdekel. Erre belöki valaki, hogy WHzok, mondom igen, anyám biztos megvette nekem az x22t 20Kért és utána még lőttem párat, "fokozódott a hangulat". 31-10es statnál benyögi valaki, hogy nem kér a társaságomból, meg, hogy "g*ci csíter" és kibannoltak. GG!
Megfelel?
*Autoclickert használtam, ez igaz. Ennek a programnak a használatával olyan, mint amikor püfölöm az egeret, csak helyettem nyomta a lövés gombot.
-bár, ha nem használom is azt mondják, hogy használom, de teljesen mindegy-
Új hozzászólás Aktív témák
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Linux kezdőknek
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hyundai, Kia topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest