- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Az auto klikkerrel én szvsz nem értek egyet mert az az egyén hibája ha nem tud gyorsan klikkelni a pisztollyal és inkább egy programot használ. Én sem orvosolom a "hibámat" mert nem tudok csak fejest lőni,ugye erre is van megoldás. Én írtam azt is hogy IQ és a szülő pénztárcája hogy valaki csal vagy nem. Kemo mondta hogy kicsit pikkeltél ránk mert nem áltunk ki 2v4-ben ezért csaltál (ő fogalmazott így, nem is értettem ezzel mire is céloz). Ha meg azzal szekálnak hogy wh-zol,csalsz, vagy mittomén,akkor az nem a szerver üzemben tartójának (nekünk) hibája.Mert ide az jön játszani aki akar,és ha neki olyan a kedve és lelki világa akkor kulturált körülmények között azt írhat a konzolba amit akar.(egyébként sem tudjuk szűrni a beírásokat) Ha ezt te mellre szívod akkor mosom kezeimet.Ha nem inged ne vedd fel....
Ha pm-ben megadod a guidodat akkor megnézem hogy ban-t adott-é valaki,annyira ment a szöveg TS-en de nem is figyeltem arra hogy mondta volna bári hogy kirakott téged.
De azé ez nekem erős: "csak az csal akit a PB megfog " by Lovag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest