- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Taki_
tag
Már most elnézést kérek mindenkitől a leírtakért. Én soha nem tárgyalnám ki a magánéletemet így nyílvánosan, nem is teszem. Valószínűleg nem is fogok ide többet írni DE...
Muszáj. Felhúztam magam! Érzéseid... aham... Mi volt a probléma pár hónapja? Mit pár hónapja? Fél éve kb! Az érzéseid?! Aham. Talán akkor itt kellene rendet tenni először.
Lehet nem ide tartozik, csak eszembe jutott vmi... Kitalált sztori, nem valós személyek. Vagy de. Tegyük fel külföldön vagyunk. Adott egy pár. Pár, hiszen ők ezt mondták magukról, még ha azonos is a nevük. Adott egy kívülálló, aki testvéreknek nézte őket. Na ez gáz. Ok, keveset volt együtt a pár, de ez hol számít? Sehol. Külső szemlélőnk rossz emberismerő. Rossz emberismerő barátunk csak annyit lát, hogy a srác igen csak elhanyagolja a csajt. De miért?! A választ nem tudni. Lehet nem elhanyagolta, csak nem értékelte eléggé azt, ami van. Ez lehet. De ezt csak a külső szemlélő látta így, a valóság nem ez volt. Reméljük. Na ez a srác ezt a marha kényelmes helyzetet feladva egyszer csak gondolt egyet, hogy neki így kurvára nem jó. De miért? Ezt sem tudjuk. Senki sem. Nem volt jó húzás... Mondhatjuk úgy, hibázott. Hibázott, mert azt hitte talál jobbat. Ideje volt rá. Nevezhetjük őt akár optimistának is, mert a tökéletesnél jobbat találni... Hát ha valami optimizmus, akkor ez az. Semmi képpen sem reális gondolat. Jobbat találni egy olyan nőnél, aki végtelenül rajong érte és bármit megtenne érte. Hogy az optimista srác is így érzett-e régebben, ez sem tudjuk, nem ismerjük őt. De ha ez a srác egyszer, bárhol felbukanna, csak annyi mondanék neki, hogy hülye, ha egy ilyen nőt elenged. Értékelje amit kap. És viszonozza az érzelmeket. Lehet amit viszont kap majd, az pozitívan fogja megváltoztatni a srácot. Ööö, ezt az utolsó mondatot tessék a "lehet" szó nélkül olvasni. Úgy jobb.
Van pár napod. Ha hazajött, tessék cselekedni.
Én 4 plakátot számoltam össze az aulában, te hányat?;)
-
fokukac
nagyúr
figyeljmár, ha nem akarod, akkor nem kell erőltetni, és kész.
ha összegzed az érzéseidet, akkor siralmas a kép? akkor mind gondolkodsz még?nem erőszak a disznótor....
-----------------------------------------
más téma :
-
orbano
félisten
Ha azóta nem volt senkid ilyen fontos, akkor nyilván ő lesz az, akit a vágyaid eléd vetítenek. Olyan, mint amikor éhes vagy: nem olyan ételt fogsz megkívánni, amit még nem ettél. Én ugyanezt érzem most az ex-exem iránt, de tudom, hogy csak "kamu". Kezd hiányozni az a szeretet és meghitt légkör. De nem vágyhatok rá egy olyan embertől, akit még nem ismerek, nyilván az agyam a már megtapsaztalt mintákból a legintenzívebbet fogja felhozni...
Próbálj meg ettől az érzéstől elvonatkoztatni, és úgy nézd meg, kell-e neked az a lány. -
Sárpac
nagyúr
Én arra gyanakszom, hogy itt a csajt dobták, vagy bukott le a sráca valamin és ezért lett ilyen velem szemben is, még dec elején kaptam tőle ilyen pdfeket, hogy a férfiak mekkora tahók stb. ez volt kifejtve benne persze viccesen. Valami gond lehet talán azért ilyen, na de akkor mondja már meg, hogy figy szarul vagyok nincs kedvem beszélni senkivel sem stb.Ezt megértem, de ne lódítson már olyan ügyben amiben én is szereplő voltam és tom, hogy mi az igazság ettől simán fel megy bennem a pumpa!
-
Sárpac
nagyúr
Én mostanában zúzom a nőket rendesen, nem tom valami van velem, de nem bírom ki, hogy le ne bunkózzam a nőket, mondjuk csak olyan egyedeknél jön ez elő ahol észreveszem, hogy sántít amit mond, pl. kerestem az elmúlt 3héten vagy 10x erre miután küldtem egy ügyes "mi a faxér nem tudod felvenni azt a qrva telót" küldött egy e-mailt, hogy milyen bunkó vagyok stb. meg, hogy csak 1x kerestem még jan1-én, és azé nem tudott vissza hívni mert nem volt zsé a telóján!(női blablabla duma.)Na erre pedig egy aranyos e-maillal válaszoltam, hogy ne nézz hülyének stb., meg hogy gondolkozzál miért is volt a bunkó sms"talán, hogy odafigyelj". Igazából ő nem csajom meg ilyesmi csak ismerős, barát (elvileg) és mivel nem volt oka ilyet tenni szerintem jogos volt a felháborodásom.
-
orbano
félisten
Nincs ezzel semmi baj. Amíg nem éled bele magad semmi hülyeségbe, hogy jó lehetne az exeddel, addig oké. És nem fog rajtad meglátszani semmi. Sőt, talán egy kicsit nagyobb falattá is tesz a nőknek, ha picit emiatt zárkózottabb, visszafogottabb és nehezebben elcsábítható vagy.
Ezt az ördögi körös marhaságot pedig hagyd, semmi értelmeAnnak meg pláne, hogy érthető bármi olyan dolog is, hogy nem vagy szimpatikus. De, szimpatikus vagy. Egy srác vagy, akinek vannak érzelmei, aki nem akar nyomulni, akinek el kell csavarni a fejét. Szeretik ezt a nők, legalábbis nálam bejött.
-
Dassler
őstag
Sztem ez teljesen normális.Majd elmúlik, csak - saját tapasztalataim szerint - nem szabad begubózni. Menni kell, elfoglalni magad, lehetőleg olyan dolgokkal, amit szeretsz csinálni. Nekem ez jött be, bár így is több, mint 1 évig tartott, mire egyenesbe jöttem - 4 éves dolog után - szóval ne keseredj el
-
Prosector
addikt
Naná,hogy normális . Főleg akkor,ha tényleg szeretted/szereted a lányt.
Csípem azokat a szövegeket amikor vki azt mondja: "nagyon szerettem a csajt,de hát a szakítás óta már eltelt több ,mint 1 hét ...már van másik barátnőm.
Az ilyen hazudik,vagy idióta. Ezeket a dolgokat nem lehet ilyen rövid idő alatt kiheverni.
-
tildy
nagyúr
valóban?
Bár egyesek szerint én mindig kivétel vagyok, ha mostanában valaki , akárcska ismerős vagy bármi próbálna akárcsak időpontot is kérni, hogy összefussunk, lehet elzavarnám a búsba.
Tényleg vannak az ember életében ilyen "égindulás-földindulás-hagyjon mindenki békén, össze akarom rakni az életem" periódusok. Lehet kifogás is persze, de mi van ha épp nem?Szerintem nem érdemes agyalni mi van vagy mi nincs.
Az , hogy hitegetés volt-e, utólag úgyis kiderül. Addig meg bizalom!
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged