- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Stalker-2572
veterán
válasz
qantum #41305 üzenetére
Mondjuk el tudom képzelni ezt a verziót is
Csak határozottan kell feltenni a kérdést. (Ellentmondást nem tűrő tekintettel
)
Én most egy ilyenben vagyok benne: csajjal megtaláltuk egymást iwiw-en (vmi alkalmazásban v én jelöltem be v ő engem, már nem rémlik) aztán ennyit írtam neki első levélként: "Szia! Randizol velem?" és jött a válasz, hogy "Igen, randizom Veled! Mikor, hol?
"
(Akinek meg valami vicces megjegyzést írtam csak nevetett, de nem folytatta a beszélgetést.)mondjuk még szerencse, hogy ő tetszett így látatlanban a legjobban...
Vakrandi, fogalmam sincs milyen lesz, de bizakodó vagyokSzóval megint csak annyi tanulságot szeretnék levonni, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor mindegy mit mondasz (csak ne legyen túl hajmeresztő meg beszari se).
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest