Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Szerintem a legrosszabb, amit az ember tehet, hogy feladja magát, megjátssza magát. Maradj természetes, olyan, amilyen vagy, ami jön belőled. Én egy tapodtat nem vagyok hajlandó az alap dolgaimon változtatni. Úgy állok hozzá, ha nem lesz komoly kapcsolatom, akkor nem lesz (bár lehet idézőjelbe kellett volna tennem ez esetben). Vagy olyasvalakivel lesz, aki számára úgy ahogy vagyok, felelek meg, és Ő is nekem, vagy agglegény leszek, középút nincs.

-
orbano
félisten
válasz
Sárpac
üzenetére
már a leírásodból is látszik az ok: "előjönnek az érzelmek". felteszem túlzotta hirtelen, nyakló nélkül. most megint csak magammal tudok példálózni, de szerintem asszonykám is azért van még mindig oda értem, mert nem beszélek sokat az érzelmeimről. beszélek persze, meg le veszem néha ilyenekkel a lábamról, de valahogy a zsigereimben van, hogy körbebástyázzam magam, és sose legyen biztos. így mindig izgalmas vagyok a számára. asszem.
de ahogy haladsz, és ennyit megégeted magad, szépen lassan nekeid is előjönnek majd ezek az "ösztönök"
uhh a kapcsi el is kerülte a figyelmem, de Integra kiszúrta. Vazze, már mindent értek

Aktív témák
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest