- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sárpac #30954 üzenetére
Szerintem a legrosszabb, amit az ember tehet, hogy feladja magát, megjátssza magát. Maradj természetes, olyan, amilyen vagy, ami jön belőled. Én egy tapodtat nem vagyok hajlandó az alap dolgaimon változtatni. Úgy állok hozzá, ha nem lesz komoly kapcsolatom, akkor nem lesz (bár lehet idézőjelbe kellett volna tennem ez esetben). Vagy olyasvalakivel lesz, aki számára úgy ahogy vagyok, felelek meg, és Ő is nekem, vagy agglegény leszek, középút nincs.
-
orbano
félisten
válasz
Sárpac #30954 üzenetére
már a leírásodból is látszik az ok: "előjönnek az érzelmek". felteszem túlzotta hirtelen, nyakló nélkül. most megint csak magammal tudok példálózni, de szerintem asszonykám is azért van még mindig oda értem, mert nem beszélek sokat az érzelmeimről. beszélek persze, meg le veszem néha ilyenekkel a lábamról, de valahogy a zsigereimben van, hogy körbebástyázzam magam, és sose legyen biztos. így mindig izgalmas vagyok a számára. asszem.
de ahogy haladsz, és ennyit megégeted magad, szépen lassan nekeid is előjönnek majd ezek az "ösztönök"uhh a kapcsi el is kerülte a figyelmem, de Integra kiszúrta. Vazze, már mindent értek
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Netflix
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged