- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ne légy bolond!
Hidd el az idősebbnek amit ir. Le is írom akkor gyorsan az én kis történetem.
Szóval ugye tavasszal mint írtam is nem kis "meglepetésben" volt részem. Találkoztam egy olyan nővel, akiről ha nyilatkoznom kell valaha is az életben, csak annyit tudok Róla mondani, hogy ha létezik oldalborda, akkor én azon szerencsések közé tartozom akik találkozhattak a sajátjukkal az életben. Tényleg nem vicc, eleinte még sokkolóan is hatott pár hónapig mindkettőnkre a dolog. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag amig nem találkoztunk az életünk párhuzamosan és szinte pontról-pontra ugyanugy zajlott, de, hogy mikor először mentem érte szüleihez vidékre, mert lekéste az utolsó buszt pestre, akkor fejből tudtam merre kell menni és ismertem az utat végig, mintha már sokszor jártam volna arra azért elég fura volt, tekintettel arra, hogy előtte még a település nevéről sem hallottam.
Ő is csak nézett, hogy az istenbe találtam oda gond nélkül, mert még a közeli nagyvárosokban lakók is elsőre eltévedtek, ahogy mesélte. Az, hogy szinte gondolati szinten kommunikáltunk meg a többi ilyen véletlen már emlitésre sem méltó.
(egy ideig nem hitték el ismerősök, csak mikor már saját szemükkel látták a dolgokat) Mai napig ha egymás közelébe kerülnénk izzana a levegő... Ha engedném már mindezt. Mert persze ahogy ez lenni szokott itt sem volt minden rendben. Tudom milyen pofonokat kapott az élettől, hiszen én is megkaptam, sőt kicsit nehezebben is életem meg őket, ennek ellenére mégis Ő volt aki nem dolgozta fel őket. És itt jön a bibi. 6 hete már nem is beszéltem Vele, mert ráuntam, hogy hiába tudja mi hova vezet mégis nőből van. Egy bizonyos szintig elmegy, aztán megint rájön a zavarodottság, aztán persze bűntudat és magát okolja amiért az egész igy lett. Persze ezzel benned kelt igazán bűntudatot és olyan szépen taccsra tesz, hogy csak nézel kifelé a fejedből.
Szóval fogadd meg a tanácsom, semmilyen játékot ne próbálj játszani, légy férfi és ne foglalkozz azzal ki, miért mit gondol magáról azért mert Veled valamikor valamit tett.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest