Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• elmoraan (r)

aktív tag

válasz fordfairlane #12641 üzenetére

Az a baj, hogy azon se lepődnék meg, ha nem poén lenne... :( Szerintem simán benne van, hogy komoly.

Csak lazán kapcsolódik, de:
    azt írta a helyi pravda szombaton, hogy a Sziget rangot ad manapság, ha részt veszel, te vagy az istenkirálycsászárzsírgyerek. Hogy a címoldalon, az már csak hab a tortán. (Nem kicsit lehet uborkaszezon, úgy látszik.) Személy szerint semmi bajom a Szigettel, sőt. A Sziget szép és jó. REM meg IM rulz, példának okáért. De a belső cikkben amik voltak... Ugye idevalósi népeket kérdeztek meg, hogy hogy érzik magukat, stb. Megnéztem az online videós verziót is, az már eleve gyanúsnak tűnt, hogy az első tíz riportalany nem tudott értelmes mondatban válaszolni a kérdésre, vagy azért, mert matarészeg volt, vagy azért, mert nem ivott eleget... Aztán kicsit megnyugodtam, mert később találtak olyan figurákat is, akik értettek és beszéltek emberi nyelven. (Mondjuk a riporter se tudott rendesen fogalmazni, és ez azért már valahol gyász.)
    Hogy nőkről is legyen szó, voltak képek a vizespólós versenyről, én pl. most tudtam meg, hogy újabban a vizespólós verseny azt jelenti, hogy ha vizes lesz a pólód, akkor gyorsan leveszed. De rögtön az első néhány csepp víz után ám. :U

Aktív témák