- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
fordfairlane #12641 üzenetére
Az a baj, hogy azon se lepődnék meg, ha nem poén lenne...
Szerintem simán benne van, hogy komoly.
Csak lazán kapcsolódik, de:
azt írta a helyi pravda szombaton, hogy a Sziget rangot ad manapság, ha részt veszel, te vagy az istenkirálycsászárzsírgyerek. Hogy a címoldalon, az már csak hab a tortán. (Nem kicsit lehet uborkaszezon, úgy látszik.) Személy szerint semmi bajom a Szigettel, sőt. A Sziget szép és jó. REM meg IM rulz, példának okáért. De a belső cikkben amik voltak... Ugye idevalósi népeket kérdeztek meg, hogy hogy érzik magukat, stb. Megnéztem az online videós verziót is, az már eleve gyanúsnak tűnt, hogy az első tíz riportalany nem tudott értelmes mondatban válaszolni a kérdésre, vagy azért, mert matarészeg volt, vagy azért, mert nem ivott eleget... Aztán kicsit megnyugodtam, mert később találtak olyan figurákat is, akik értettek és beszéltek emberi nyelven. (Mondjuk a riporter se tudott rendesen fogalmazni, és ez azért már valahol gyász.)
Hogy nőkről is legyen szó, voltak képek a vizespólós versenyről, én pl. most tudtam meg, hogy újabban a vizespólós verseny azt jelenti, hogy ha vizes lesz a pólód, akkor gyorsan leveszed. De rögtön az első néhány csepp víz után ám.
Aktív témák
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest