Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #38760 üzenetére
van gyereke??
ha nncs akkor megér még1-2 probát.
A 2. csak ha látsz jeléet bárire is.
Tényleg dugd meg azzal nem veszthetsz.a nők angyrésze nyiltabban ebzsél ha még sikított egyetén ugy gondoltma mindig>>1 tali oks duma, minden, 2.on valami aktív elfoglaltság akáűr buli, megnézzük hogy viselkedik..stb..és akció..ha nem akkor valami nagyon nagyot kell alakítania mondania hogy legyen 3. .ilyne kifogás mondjuka mikulás.de más egyéb nem hiszem.ne legyne fából, meg frigid.a sex sokmindent eldönthet elmondhata másiknak arról az oldaláról amiről nem szívesne bezsél.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Jojo5
őstag
-
törölt tag
válasz AMD Power #39133 üzenetére
De mit kell lezárni? Volt közösen bérelt albérlet, vagy gyerek, vagy mi? Nem kötekedésből, de olyan sokszor jönnek ezzel a lezárós szöveggel még tizenévesek is, akik nem éltek együtt, de nekik "le kell zárni" közösen. Nem értem. Gondolom, mert reménykednek valami visszarendeződésben. Kifelé valószínű meg ez már csak ilyen utólagos erőfitogtatás, hadd mutassam intenzíven a másik felé, milyen hideg tudok lenni vele...
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #39342 üzenetére
csak sexre....
ilyen csalódtam épp most összekaptam vele, mind2en kemények vagyunk és megmutatjuk a másiknak találunk mást, de majd fél év mulva megnyugszunk és visszamelegedünk egymáshoz effektus szerintem.....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
tildy
nagyúr
válasz AMD Power #39348 üzenetére
MErt abban a korosztályban , ahol nézegetsz, sokan már beválaltak egy gyerkőcöt az eőző kapcsolatukban...
Rám is furán néztek, mikor 29 évesen egyedülálló voltam, gyerek nélkül.. Mert az meg kb hogy lehet...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #39358 üzenetére
Egy bizonyos szintu onbizalom hiany, ami nalam most a tortentek utan nem csak bizonyos szintu Amit tenni tudnuk az az, hogy alulrol epitkezunk, ertsd eloszor jo az, aki eppen utba esik (atlagoska, problemaska, stb). Miuatan o el lesz ajulva, es mert nem kell tobbet, pincsi kutyakent fog loholni utanunk. Johet egy kicsivel jobb, mar sajat hoditas, es igy tovabb szepen, mig olyan szintu onbizalmunk lesz, hogy a ferromon dolni fog fog belolunk, ha egy csaj a kozelbe kerul.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #39366 üzenetére
orbano erti mirol beszelek. Itt most nem a norol van szo, hogy csinos-e vagy sem, hanem sajat magunkrol, reszemrol arrol a sok evnyi szemelyes tapasztalatrol, hogy amikor benne vagy egy jo szeriaba, az olyan onbizalmat ad, hogy gyakorlatilag barkit meg tudsz szerezni, akar csak egy jo dugasra, akar komolyabb kapcsolatra vagysz. Nekem utoljara kb. 20 eve ert veget az utolso siker szeriam, mert amilyen balf*sz vagyok, sosem csaltam meg az asszonyt. Ennyi kihagyas es a tavalyi kikukazasom utan itt benazok 4 honapja a fa***ra ehes nok fovarosaban, ugy hogy meg nem dugtam meg egyiket se. Ezert szajkozom egy ideje, hogy szerintem not szerezni elso sorban onbizalom kerdese.
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #39395 üzenetére
Legyél végre egy kicsit önző és kevésbé becsületes (nem éri meg, nekem elhiheted), vedd el az élettől, amit tudsz, gondolkodás nélkül, és ne hagyd, hogy fordítva legyen. Ne mérlegelj hosszasan, egyszerűen csak vedd el a szép piros almát a tálcáról és edd meg jóízűen, csak élvezd és ne keresd az értelmét.
-
sagvary
aktív tag
válasz AMD Power #39401 üzenetére
A hosszútávú kapcsolathoz magadat kell adnod, a rövidhez pedig üzleti nyelven, elég ha piacképes vagy és utána ha bejött szeded a hasznait. Én a hosszútávú kapcsolatot tekintem csak célnak, és vele a párom teljes elfogadását, tiszteletét, persze ebben a cipőben járok.
Ha valaki szabadúszó, akkor is tisztességesen kell játszani, de nem kell akkora feneket keríteni mindennek, hiszen azt nem is várják el a lányok, ők is szórakozni akarnak.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Vladi
nagyúr
válasz AMD Power #39404 üzenetére
Végül is ezt elmondhatod neki. A szex részével. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy neki is jó lenne az a havi 2.
De azért ne csináljunk már ellentétes kategóriákat abból, hogy "én rendes vagyok" meg én a "saját érdekeimet nézem". Mert ez utóbbit is nézned kell, ez természetes.
Sőt tovább megyek, azért az a hölgyemény nézze már meg, hogy neked mi kell. Most itt ebben a kapcsolatban mindent neked kell csinálni?De azért jó ha tudod, mik valójában az érdekeid, meg mire vágysz igazából.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #39404 üzenetére
Szerintem a legrosszabb amit tehetsz. Telefonon ha lenyomsz egy ilyen, egyreszt az onerzetet serto, masreszt (bocsass meg, de) a baleksagodat hangsulyozo dumat, mar meg is sporoltad a benzin koltseget elore. Annyit beszelj meg vele, hogy masnap a kettovel arrebb levo varosban talalkozol a legjobb baratoddal, szivesen beugranal hozza vacsorara. Pont. Viszel 3 szal sarga rozsat meg egy uveg edes tokaji szamorodnit, azt meglatod. 400 kilometert fogj fel egy kirandulasnak. orbano is ugyanazt irja amit en, csak nem olvasta figyelmesen
-
sagvary
aktív tag
válasz AMD Power #39408 üzenetére
Ha nagyon tetszik a lány zusammen, akkor mérd fel, hogy van-e esély arra, hogy egy helyen lakjatok.
Lakást el lehet cserélni, a munka lehet a gond. Neki költöznie kellene, azért is mert nem egészséges ha a volt férje mellett lakik, még újra összejöhetnek. A gyereke miadt persze nem akarna nagyon messze menni, de ha Te nagyon bejössz Neki, akkor egy nő fantasztikus hogy mire képes, elhagyja a várost ahol él a gyerekkel csak szerezz Neki munkát.
Ez arra vonatkozik, ha nagyon tetszik és kiismerted, nem félreismerted.
Ha nagyon úgy érzed, hogy Ő az igazi, akkor ebbe egy ponttól már komolyan kell belemenni.
Előszőr azt tisztázd magadban (komoly kapcsolat lehetséges-e):
1. Nagyon tetszik?
2. Miért tetszik (jó csaj, szép, kedves, rokon lélek, sajnálat)?
3. Ismered eléggé (csak ha valami történik akkor lehet valakit megismerni)?
4. Ő mit vár a kapcsolatból (komoly kapcsolat, sebgyógyító kapcsolat, kitörés)?
5. Mennyire ragaszkodik a helyhez ahol lakik, és miért maradna (szülei, munka, a volt férjéhez való kapcsolat)?
6. Intellektuális tipus-e, lehet-e vele széleskörűen átgondolni a helyzetet, csak inkább érzelmi lény (ha csak érzelmi akkor annak a kimenetele bizonytalan)?
Ha ezek tiszták akkor jöhet a srtatégia, ellenben csak érzelmi töltésű döntés lesz.
Ha jók a válaszok akkor tudni fogod, hogy jó esély van-e a komoly kapcsolatra, ami csak az Ő jelenlegi lakásától távol lehetséges. Esetleg mindketten költözhettek, de akkor 2 állást kell szerezni ismeretlen helyen. Szóval ha komoly kapcsolat indúl akkor kell többet tökölni.
Ha úgy méred fel a helyzetet, hogy nem alkalmas komoly kapcsolatra, akkor ezt mond meg neki arra is hivatkozással, hogy nem tudod mikor tudsz utazni, és te is tudsz menni hozzá, meg Ő is jöhet, vagy találkoztok félúton. Ez a kapcsolat nem lesz túl hosszú.[ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
válasz AMD Power #39420 üzenetére
"se a vallalkozasa se a gyerek miatt nem nagyon tudna pestre jonni hozzam"
Ő nem akar semmit se tőled, csak a sebeit nyalogatja, ha ezt előre megmondta.
Pesten legalább ötven-százezer olyan lány vagy elvált nő van, aki nagyon örülne egy szabad férfivel való kapcsolatnak. Járj nyitott szemmel, keresd a nőt, akár itt a prohardveren is!
-
sagvary
aktív tag
válasz AMD Power #39427 üzenetére
Már nekem is feltünt, hogy habár itt kevesebb lány van fent, de többen jófejek, ha facér lennék, itt is körűl néznék. Vannak olyan témák amik a lányokat jobban érdeklik, de néha meg azért szállnak be fiús fórumokba, mert ők meg minket keresnek.
Azért a partnert nem szabad elsősorban itt keresni, mert kint ezerszeres az esély egy rokonszenves lány megismerésére. Szóval ..."Keresd a nőt!" mindenhol.
-
-
glutamin
őstag
válasz AMD Power #39437 üzenetére
Szerintem nem is a színészkedésen van itt a lényeg, hanem inkább azon, hogy sosem szabad teljesen kiteregetni a kártyáinkat.
Vissza is élhetnek vele, nagyon kiszámíthatóvá is válhatunk tőle, sőt akár unalmassá is, de lényeg, hogy a másik fél elkényelmesedhet tőle. Ellenben pozitív oldala meg jóval kevesebb van.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #39439 üzenetére
hát nem.de ha a nő irányítani akarja, és azon kel agyalni mit taktikázzon szavaitokkal éve az tényleg nem jó.idővel egyre nagyobb mértékeket fog ölteni.
én én értem te nem akarsz megváltozni, sajnos meg kell nekem se emgy.azért szívok néha.ma volt egy oylna aranyos csajszia villamoson.ránéztem mosolyog.és leült velem szembe a vilin a 4esbe. .én meg hülye bamba voltam és nem szolítottam le .jo tudom jo mentségből sosme elég de amíg Timi van nem akarom.de azért ki tudja lehet valami 4 háztömbre egyedül lakó punci lett volna..ja és szőke-vörös volt .
ja és 1 kis karma>>a csajom váci, két legjobb msn barát" barátnő" faszija váci.....
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #39448 üzenetére
alap.mind2 fél részéről áldozatokat kiván.sokan ezt csicskaságnak veszik.de közbe csak alkalmazkodásról van szó.néha tudni kell engedni.sajna nekem és Timinek se megy ebből áll a bál sokszor.
hagyd a fenébe.öregebb.gyerekes.messze van.nem ad pinát...áhh nem éri meg.
-
qantum
senior tag
válasz AMD Power #39589 üzenetére
mindent meg lehet oldani, nekünk ez nem volt probléma, több ágyunk is van de szerintem sem szerencsés, amíg kicsi azért mert mindig az jár a fejedben, hogy nehogy ráfeküdjek, ha meg már nagyobb akkor egyszerűen nem férsz el, és így senki sem piheni ki magát
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest