- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
AMD Power #28465 üzenetére
Nincs olyan h tökéletes ember. Persze mindenkinek vannak hibái! Nekem is és én el is ismerem. De vanank oylanok akik nem ismerik el a hibáikat és azt hiszik h ők a tökéletesek. Egyik bnőm pasija ilyen volt. Ő mindent jobban tudott ő sose hibázott semmiben ő volt a szent állandóan leugatta a bnőmet. Az lett a veszte h a bnőm szépen ott hagyta X év után elköltözött tőle. Persze utánan már a pasi kapart h jaj így meg úgy de már késő volt...
Az téyn h sok hülye meber van pasiba is nőben is. Sose állítottam azt h a pasik a legmocskosabbak a leghülyébb stb stb állat faj
Mert sajnos tapasztalom ezt nőkben is. Én akkor vagyok kiakadva mikor egy anyuka a karon ülő csecsemőjével olyan viselkedést letud vágni és olyan mocskos a szája h óborzalom...
És milyen felnőtté válik majd az a gyerek... szörnyű
De amúgy egy párkapcsolat akkor működik jól ha a felek letudnak ülni és megtudják beszélni a dolgokat nyugodtan, nem pedig úgy h tányért törnek közbe.
Hál ég mi annyira kiismertük egymást ha valamelyikünk úgy jön haza h dúl fúl akkor hagyni kell a másikat amíg lecsillapszik, aztán amjd úgy is elmondja h mi a baj.Jáj rohanok munkába
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Motoros topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged