- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
Aktív témák
-
cherilady
tag
válasz
AMD Power #28465 üzenetére
Nincs olyan h tökéletes ember. Persze mindenkinek vannak hibái! Nekem is és én el is ismerem. De vanank oylanok akik nem ismerik el a hibáikat és azt hiszik h ők a tökéletesek. Egyik bnőm pasija ilyen volt. Ő mindent jobban tudott ő sose hibázott semmiben ő volt a szent állandóan leugatta a bnőmet. Az lett a veszte h a bnőm szépen ott hagyta X év után elköltözött tőle. Persze utánan már a pasi kapart h jaj így meg úgy de már késő volt...
Az téyn h sok hülye meber van pasiba is nőben is. Sose állítottam azt h a pasik a legmocskosabbak a leghülyébb stb stb állat faj
Mert sajnos tapasztalom ezt nőkben is. Én akkor vagyok kiakadva mikor egy anyuka a karon ülő csecsemőjével olyan viselkedést letud vágni és olyan mocskos a szája h óborzalom...
És milyen felnőtté válik majd az a gyerek... szörnyű
De amúgy egy párkapcsolat akkor működik jól ha a felek letudnak ülni és megtudják beszélni a dolgokat nyugodtan, nem pedig úgy h tányért törnek közbe.
Hál ég mi annyira kiismertük egymást ha valamelyikünk úgy jön haza h dúl fúl akkor hagyni kell a másikat amíg lecsillapszik, aztán amjd úgy is elmondja h mi a baj.Jáj rohanok munkába
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged