- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
negyedes #38808 üzenetére
Nem. csak én is nyáron szakítottam, úgyh friss még mondhatni nálam is. Írtam anno én is ide akkor, kaptam is pár jó ötletet. Engem a kondi valamelyest helyre rakott, na meg a barái beszélgetések. Sokat gondoltam a lányra, szenvedtem is miatta, részegen volt h fel is hívtam, de mára talán elmúltak ezek az érzések. Nem mondom, h teljensen. Teljesen sztem csak a köv. bnő tudná elfelejtetni velem azt a lányt.
Mindenesetre én szakítás után próbáltam tovább lépni, nem gondolni rá. Nem mondom, h teljesen siekrült, naSzal ezért vok én ilyen marha "tapasztalt"
Szerk. Egyet ne kövess el soha: Ne sírd vissza magad! Mert nem csak h megalázó, de még nem is célra vezető. Hiába jönne újra össze a dolog, tuti nem működni most, nem hiába lett vége. Ezt fogadtam meg akkor én is, h nem sírom magam vissza akkor. Persze ez nem azt jelenti h ha esetleg évek múlva összekerülnénk akk eltaszaítanám magamtól. Csak most nem és kész. Így van jól.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest