Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
negyedes #38808 üzenetére
Nem. csak én is nyáron szakítottam, úgyh friss még mondhatni nálam is. Írtam anno én is ide akkor, kaptam is pár jó ötletet. Engem a kondi valamelyest helyre rakott, na meg a barái beszélgetések. Sokat gondoltam a lányra, szenvedtem is miatta, részegen volt h fel is hívtam, de mára talán elmúltak ezek az érzések. Nem mondom, h teljensen. Teljesen sztem csak a köv. bnő tudná elfelejtetni velem azt a lányt.
Mindenesetre én szakítás után próbáltam tovább lépni, nem gondolni rá. Nem mondom, h teljesen siekrült, naSzal ezért vok én ilyen marha "tapasztalt"
Szerk. Egyet ne kövess el soha: Ne sírd vissza magad! Mert nem csak h megalázó, de még nem is célra vezető. Hiába jönne újra össze a dolog, tuti nem működni most, nem hiába lett vége. Ezt fogadtam meg akkor én is, h nem sírom magam vissza akkor. Persze ez nem azt jelenti h ha esetleg évek múlva összekerülnénk akk eltaszaítanám magamtól. Csak most nem és kész. Így van jól.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest