- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Én sem veszem fel
,főleg hogy a hét napjából hat nap szabadidő ruhát és sapkát hordok szal nálam is kizárva a rózsaszín,az öltözködési kultúra terén való lemaradást pedig azért gondolom,mert sokat járok Ausztriába,buliba is,és ott modernebb stílusosabb(színeben gazdag, újfajta fazonok) ruházati divatok vannak.

-
Ijk
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Elfogadni el tudom és tolerálni is, annyit nem foglalkozok senki öltözködési szokásaival. De szerintem röhejesen fest, én biztosan nem vennék fel rózsaszín felsőt. Nem hinném hogy ez összefüggésben lenne a kulturális fejlettségemmel.
-
glutamin
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ezt az arcbafésülős haj dolgot én sem tudtam még megemészteni.

Egyébként is az a sokéves tapasztalat, hogy normális, kellően határozott fellépéssel bármilyen társaságban célt lehet érni a csajoknál. Szóval ez a kövessük a hülye divatirányzatokat ész nélkül ez tényleg a szerencsétleneknek való.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
glutamin
üzenetére
Nálunk is több főnök(külföldi cég) hord ilyen harsány színű inget,lehet a mi kultúránk van ennyire lemaradva,hogy ezt nem tudják elfogadni vagy tolerálni.

Bocs az emos hülyeséget rossz szövegkörnyezetben dobtam fel,de amúgy sztem ők még jobban elítélendők.Persze ez az én szubjektív véleményem.

-
Dr.Burn
őstag
Van valaki Sopronbol aki ismeri az ottani osszes csinos not?
Legalabbis a nagyreszet. -
glutamin
őstag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Rózsaszín ruhadarabról volt szó, nem emósokról. Automatikusan kacsoltok egyéniséget, külsőt a színhez pedig nem erről szólt az eredeti felvetés. Képzeljétel el a legférfiasabb ismerősötöket egy ízléses nem harsány rózsaszín ingben stb-ben. Nem fog tőle buzinak kinézni. Bennem egy percig nem merül fel, hogy a felsővezetők buzik lennének nálunk, pedig nagyon elterjedt az ilyen színű ing.
DroneZ^
El kell jutnod arra a szintre, hogyha megtetszik egy lány, akkor meg tudd szólítani, függetlenül attól, hogy milyenek az egyéb körülmények. (mondjuk ha a pasijával van akkor azért nem kell
) -
negyedes
addikt
+16 Na most ez lehet unlikeolni?????

bocs, ma nagyon hulye vagyok

-
DroneZ^
őstag
Most hogy végre sikerül lassan lelkileg felépülnöm életem egyik legnagyobb csalódása után, felmerült a kérdés hogy vajon hol érdemes ismerkedni.. Egész nyáron ment a buli-túra és rájöttem hogy nem is olyan egyszerű. Szórakozóhelyen volt sikerélményem, nem arról van szó de valahogy ilyen helyen komolyabban senki nem akar ismerkedni. Valaki csak a buliért/zenéért megy, rosszabb esetben valaki egy kellemes éjszaka reményében.. Lehet hogy rossz helyen keresek, de akkor mégis hol? Annyiszor hallottam hogy búszmegállóban meg ilyesmik, ilyen nekem sosem jött még össze
Meg a másik jellemző szöveg, hogy majd jön magától amikor nem számítok rá... Nekem sajna magától sosem jött semmi, a sült galamb nem fog magától a számba repülni..
Szóval visszatérve az alap kérdéshez, miket is próbáltam.. Hajógyári sziget: Bed Beach. Nagyon felejtős. Utánna voltam Morrisons 2-ben.. Ott már barátságosabb környezetben találtam magam, el-el beszélgettem lányokkal de még mindíg nem az igazi.. Most az egyetemi bulikra vagyok még kíváncsi..Kíváncsi vagyok a reakciókra
Ti merre hol mit hogyan? 
-
akos3
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hatalmas ez a videó! Jól szórakoztam, köszi

No lám milyen ingben is van KAP?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
orbano
üzenetére
A második képre gondoltam, Brad Pittre. Csak nem volt túl ismerős a képről, azért az oldalt linkeltem....
Ja, és a konzervatív vélemény: Kovács András Péter édesapja szerint, : " Fiam, ha nem fér el a piperecuccod a szappantartón, buzi vagy...."
-
Dark KillerX
addikt
Csak példaként hoztam
,és bizony egyre jobban terjed ez a divat(betegség),és lassan felsőbb korosztályokat is megfertőz.Egyre több 20 év fölötti csávó járkál csőszárú farmerban,hasat nem takaró ingben félrenyalt hajjal,de még sorolhatnám a példát.És bizony sok csaj bukik az ilyenekre. 
-
akos3
addikt
válasz
Dark KillerX
üzenetére
jaj ne. még keverjük ide a 14 éves emós érvágós csőgacis srácokat is! Ezaz!
-
akos3
addikt
Ez azért nem igaz így teljesen. pl. David Backham-et is idesorolják.
Metroszexuális az a férfi, aki az átlagosnál többet törődik magával. Pl. szőrteleníti a lábát, szoláriumba is jár, arcpakolást használ, esetleg festi a haját stb.
Egyátlán nem azonos a homoszexuális kifejezéssel, habár vannak keveredések. -
Dark KillerX
addikt
Sztem nemcsak a férfiakon múlik,hogy elfogadják őt/őket a nők,hanem a nőkön is,és bizony belőlük is sokféle van,vmelyik nőnek tetszik a rózsaszín inges faszi,vki meg hányigert kap tőle.Szal kinek a pap kinek a papné.Amúgy az én nőm is rosszul van az ilyen emos p*cs*kt*l
.

-
pat86
tag
Ha a véleményem miatt már konzervatívnak számítok, ám legyen.

De ezek a képek hűűűű
enyhén fogalmazva is durvák....Metroszexuális az aki nem homoszexuális, de annak néz ki
, legalábbis piperésebb mint egy nő.A south park nagyon nagy

Robin húd egy ikon!
A csupasz csigákat tényleg nem szeretjük
és az, hogy egy férfinak van szőrzete nem azt jelenti, hogy ápolatlan. Alapkövetelmény: lábszár szőrzet 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Azok a faszik, akiknek nincs nőjük, és azt hiszik, ha leborotválják a testüket, és rózsaszín inget húznak majd ez megváltozik.
-
nike_
addikt
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
-
negyedes
addikt
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
noies hetero "ferfiak", akik atvettek a gay kulturat. south parkban is megorokitettek. [link]
-
Csakénvagyok
őstag
Most jövök csak rá menyire konzerv vagyok. Mi az a metrószexuális?

Amúgy pirosat és fehéret én szeretem, lilát (vagy ez inkább bordó) meló egyenpóló (valamelyik semmitevő irodás agyament kitalálta az egyenpólót, még jó hogy én három színüt is beújjiottam magamnak) hordok. Rózsaszínt csak fejlövés tehe melett vennélk fel

-
orbano
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
nőm szerint udnorító képe van a csávónak

-
Kidus
őstag
Az egyetlen, akin eddig pinket lattam, es nem nezett ki ugy, mint egy rossz b*zi:

-
qestion
aktív tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
az ápoltságot hagyjuk meg

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Jesszus atyaég

-
Dark KillerX
addikt
Gyerekek ő egy tipikus férfi [link] ,nem pedig ezek a rózsaszíninges *****.

-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak szerintem fest abban a felsőben baromi idiótán? Amikor megjelent a kép hangosan felröhögtem. Én nem bírom feldolgozni ezt a rózsaszín felsőt, ezek a képek méginkább megerősítettek.
Egyébként sem a zölddel, kékkel, pirossal nincs bajom (persze vannak hajmeresztő színek ezeken belül is) és a fehérrel sem.
Szőrösnek szőrös vagyok, de nem büdös. Egyébként a férfiaknál a szőrtelenséget sem tartom egészségesnek. Persze vannak olyan típusúak, de hogy valaki többek között azért gyantáztassa magát csupaszra, hogy látszódjon a kockahas, hát én azt sem tartom férfiasnak. Persze nem az én véleményem mérvadó ebben, de nemsok olyan nő ismerősöm volt, aki a csupaszságot tartja vonzónak.
Remélem nem jön el az az idő amikor a férfiak szőrössége az ápolatlanság indikátora lesz. -
negyedes
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
tiszta multi kulti vagy bazze

-
akos3
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
ződ meg robin húdé.....
ezen beszartam

A többivel nem tok egyetérteni, főleg azért mert a fehér az egyik kedvenc színem...Nyáron meg főleg előnyös

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
negyedes
üzenetére
Nem minden nő álma a büdös szőrös férfi, sőt....

Őt se tartanák "metrósnak"....
Szóval senki nem attól "más", ha fölvesz egy rózsaszín inget, gatyát....Nyóc szín meg nincs is, mer van a fekete a kék meg a barna. A fehér is b*z*s, meg a piros is, meg a neonződ például, a sárga az irigység színe, a ződ meg robin húdé.....

-
negyedes
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
aztan azok mind nagyon ferfiasak, marmint a modellek
. az en ruhataram pl 8 szinre redukalodik. -
Ijk
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Pasin , rozsaszin? Inkabb ne. Barmilyen halvany is az a rozsaszin.
Piros viszont johet.Ja es skinny jeans se...
Tessek , en is konzervativ vagyok.... Pedig csak ez az egy szin tud ennyire megbotrankoztatni, ferfin. Se a sarga, se akheki, se a kek, se a lila. Csak a rozsaszin. -
glutamin
őstag
Tényleg nagyon konzervatív vagy. Nekem is van pl rózsaszín ingem, pólóm is. Jó mondjuk elég halvány, nem harsány színű. Az meg hogy ki meleg vagy nem azt 1-2 perc beszélgetés után le lehet vágni, vagy akár testtartásból, viselkedésből. Szóval nem feltétlenül egy ruhadarab színén múlik.
(egyébként meg az, hogy ennyi divatb**zi lett az csak a pasiknak jó, mert csökken a konkurencia)
-
akos3
addikt
hogy Te milyen konzervatív felfogású vagy!
Am én is csak halványrózsaszínre gondoltam, nekem is csak olyanok vannak. Halványrózsaszín ing+ grafitszürke öltöny megbolondítva egy rózsaszín-szürke csíkos nyakkendővel! 
jó akk én ilyen 'homos' vagyok a szemedben (valójában nem éppen az..
), de én akkor sem vetem meg a rózsaszín és lila pólókat...Részemről téma lezárva, eleve csak azért írtam, h hülye felfogás az h a férfiak a feketén és a sötétkéken kívűl mást színt nem hordanak és nem is hordhatnak... -
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Amikor 4 év után szakítottunk, összeszedte a cuccaimat én is az övéit, elmentem kicseréltük, és lemondtuk a közös telefon előfizetést (családi csomag miatt kellett). Eltelt több mint egy év, egyszer találkoztunk szakítás után két hónappal (kár volt, senkinek nem ajánlom), és egyszer beszéltünk idén telefonon. Már ez is sok volt szerintem, úgyhogy ez a "lezárás" végképp nem értem mire megy ki.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Dark KillerX kérésére a hozzászólásai és az érthetőség érdekében a kapcsolódóak törölve.
-
pat86
tag
Nem tudom srácok
nekem még a csajokon se jön be a rózsaszín, nemhogy a pasikon. Kortól függetlenül, nekem pasin kicsit "homos"
(már bocsi). Talán esküvőn még öltöny alá a halvány (jelzem nagyon halvány) rózsaszín elmegy, de tuti nem én választom neki.
Akkor már oda is inkább egy halvány lilát választanék, ha semmi egyéb nem jöhet szóba. 
Dark KillerX: a pirosat illetően, pólóban kombinálva esetleg feketével még jó is lehet vagy ha mintás. Ing esetén inkább már a bordó, mint a tűzpiros.

Alapvető szabály: kinek mi áll jól! Mert ugye hiába őrülök meg a kékért, ha marhára nem megy a vakító vörös hajamhoz.
(jelzem csak pl)De ez csak az én egyéni véleményem.
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
De mit kell lezárni? Volt közösen bérelt albérlet, vagy gyerek, vagy mi? Nem kötekedésből, de olyan sokszor jönnek ezzel a lezárós szöveggel még tizenévesek is, akik nem éltek együtt, de nekik "le kell zárni" közösen. Nem értem. Gondolom, mert reménykednek valami visszarendeződésben. Kifelé valószínű meg ez már csak ilyen utólagos erőfitogtatás, hadd mutassam intenzíven a másik felé, milyen hideg tudok lenni vele...

-
Rica
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Szerintem dupla sulyos hiba. A nok tobbsege ezen a palyan sokkal kemenyebb, ezert tartjak nyafogosnak a faszit, ha nathaval vagy ilyesmivel elfexik, es ez kifejezetten bassza a csoruket. Ha rosszul erzed magad (persze nem infarktussal) ne mond a nonek, ne panaszkodj, irritalja oket. Otthon mind a negy (asszony es gyerekek) arcan latom a mely undort, amikor a teveben hapcizo manuszka szalad aszpirinert a gyogyszertarba. A kezemelesben meg abszolut egyetertek Ijk-val. Szerintem ez tobbet rontott a helyzeten, mint a nyafi. Idealis esetben Te vagy aki megovja mindentol, masreszt ha leversz egy nagy benga kopaszt, azt legalabb a fele kajalja, de gyengebbre tamadni, azt minden csaj lenezi.
-
tildy
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mai hardverekben már nem vagyok annyira otthon, de eddig legalább 10 gépet raktam össze sajátkezűleg. Emellett 3-4 évet helpdeskeztem és operátorkodtam, és 3-4 éve programozásból keresem kenyerem.
Bár ez mekkora hülyeség már, versengeni , csak azért mert egy férfi el nem tudja képzelni, hogy az általában általuk uralt területen egy nő is lehet olyan jó.
Párom pedig isteni fánkot és lángost süt, emellett pizzát is. Jobbat mint én. Szóval kinek hol is van a helye?Ja és még szerencse , hogy vannak ilyen pasik, akik nem néznek rám hülyén, ha épp nyakig benne vagyok a gépszerelésben.
-
AMD Power
titán
Beszéltem ma az exemmel... vannak még lezáratlan ügyeink. Ez miatt is akartam vele találkozni ,hogy tisztázzuk le személyesen ,hogy mit és hogyan mert nem tudunk megegyezni dolgokban. Erre ő 2x is megkérdezte ,hogy csak ez miatt szeretnék vele találkozni... mondom igen. 2x is beszéltem vele ma. Érdekes most este már olyan "szépen" beszélt velem. Persze rákérdezett ,hogy akkor miért is akartam vele találkozni. Mondom még mindig ugyan azért mint délután. Nekem olyan érzésem volt mintha akart volna valamit még tőlem. Mondjuk teljesen mind1 mert én már semmi mást nem akarok tőle csak azt ,hogy lezárjuk a dolgokat.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Mind ilyen
-
Dark KillerX
addikt
válasz
SzalaiG
üzenetére
Én mindig kifogom az ilyeneket
,ez az én formám.
És azért jól odapiszkáltam az óra alá amit saját maga mondott,hogy mi lenne ha meghalna?:Mondtam neki egy ideig biztos nem lennék mással,és máma válaszul adtam neki,hogy én csak beteg vagyok,de már rászarik a fejemre.Ezen nagyon felhúzta magát,persze ki is kapcsoltam a telefont
,nehogy már csak ő éreztessen bennem bűntudatot. 
-
pat86
tag
Nem is tudom...
az összes szín női megfelelőjét még én sem ismertem, de egye fene - legyen úgy.
Viszont a lilát és a rózsaszínt illik megkülönböztetni.
Nem igazán tudnám tiszta (csak) rózsaszínben elviselni a férfit mellettem, míg egy tiszta (csak) lila pólóban még elmegy.
Szerintem a pirossal is óhatatlanul vigyázni kell. Na de ez egyéni vélemény. -
AMD Power
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Sétálgattunk a tengerparton, boroztunk egy parti bárban beszélgettünk... majd hazakísértem és volt egy pár csók. De semmi több. De hiába csak ennyi volt nekem mégis sokat jelentett. Az az este 1x nagyon jó volt. Van abba a lányba valami.... nem egy bombázó de olyan kisugárzása van...

-
Rica
senior tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Na azert ehhez kellet egy nudli faszi is, aki a semmitol is elfexik, en inkabb a kesre figyeltem volna a gizda csaj kezeben, hogy mikor fordul meg a penge.
HartgeH3-2.8: En kifejezetten orulok ha csajszik is hozzaszolnak a roluk szolo topikhoz. Nelkuluk az egesznek olyan NDK-as feelingje lenne
( a fiatalabbak kedveert: a nemet faszik jol elsorozgetnek es jot dumalnak a dizsi egyik reszeben, mig a parketten csak csajok tancolnak egymassal). -
akos3
addikt
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Azért lelkikukának se használsz mindenkit...
-
Jojo5
őstag
Srácok van 1 csaj ismim már régen felvettem mert gondoltam megismerem és ha olyasmi van jó lenne nála bekezdenem. Megismertem stb. és egyszerűen nem volt semmi még barátok se lettünk egyszerűen a csaj kiábrándított magából ami nem is baj sőt!
Nyár elején összejött a barátjával aki még mindig megvan neki, de én ugye nem írtam rá mert nem voltunk annyira jóban meg semmi mert egyszerűen nem érdekelt. Nyár elején még néha irogatott stb... erre az utóbbi időben amikor fenn lógok állandóan nyaggatna mizu merrre hányméter merre voltam csajok stb stb.. már le kellett tiltanom mert idegesített.
Múltkor meg leírta az én történetemet vele, hogy tudja hogy tetszett 1 fiúnak csak az nem lépett mert lehet beszari volt én magamra ismertem és elmondtam neki az a srác sztem csak megismert és nem kért belőled
Mai napig irogat ha a tiltást leveszem róla, csak azt nem értem, hogy ha van barátja stb akkor engem hanyagoljon a hülyeségeivel meg a szarságaival mert annyira sohase voltunk jóban és nem is leszünk...
Nem is értem minek szenvednek ha látják, hogy leszarják őket
Am. ma megvolt első napom új suliban hát remélem nem fogok unatkozni nagyon tetszetős elsőre, de már ideje volt új társaságot építgetni mert még mindig gondolok néha a múltkori lerázos majomra

-
AMD Power
titán
Sziasztok.... újra itthon!

Huh ez a Parália igazi csajozós hely.
Sok magyar lány 2-3 fős csoportban.. Szerbek stb... 
-
Goose-T
veterán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
...vagy thaiboxból.

-
MmDorian
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
én leszek játékvezető

-
HartgeH3-2.8
addikt
Egyébként programozó hölgyek, férfiak (respect)
Én inkább a hardveres részben érzem otthon magam.Biztosan vannak ügyes leányzók pc ügyben is tehát ez úton is elnézést kérek tőlük.Találkoztam kellemes élményekkel azzal kapcsolatban pl amikor lány Online Games-t játszott vagy tényleg egy full gépet összerakott magának azért tényleg tisztelet nekik.
Valahol viszont nem tudom én furcsán nézek pl egy "lány" eladóra PH-n, alapból ez tényleg fiús pálya de innen is üdvözlöm a hölgy forumtársakat.
Egyébiránt a hardveres tudásom szívesen összevetném egy leányzóval.
Várom az esetleges érdeklődőket
-
MmDorian
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
van egy pár, de a nő nem arra van kitalálva, hogy vezessen, műszaki dolgokat babráljon, stb...
a férfiak jobban vezetnek, jobban főznek, mindent jobban csinálunk, éljen a hímsovinizmus.

najó...majdnem mindent.

-
negyedes
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
azert pl tildy nem kezdo programozo........ nekem semmi bajom nincs veluk.
az technikai analfabetakkal annal inkabb pl iwiw hasznalata nem megy es elottem csinalja a fesztivalt, hogy nem erti.(ez pl egy no volt 40 eves)
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,főleg hogy a hét napjából hat nap szabadidő ruhát és sapkát hordok szal nálam is kizárva a rózsaszín,az öltözködési kultúra terén való lemaradást pedig azért gondolom,mert sokat járok Ausztriába,buliba is,és ott modernebb stílusosabb(színeben gazdag, újfajta fazonok) ruházati divatok vannak.

vazze. angol zsenik![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és az, hogy egy férfinak van szőrzete nem azt jelenti, hogy ápolatlan. Alapkövetelmény: lábszár szőrzet

), de én akkor sem vetem meg a rózsaszín és lila pólókat...Részemről téma lezárva, eleve csak azért írtam, h hülye felfogás az h a férfiak a feketén és a sötétkéken kívűl mást színt nem hordanak és nem is hordhatnak...
nekem is van több piros pólóm és ingem.