- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
runner 125 #35389 üzenetére
ismerös....
amikor azt mondta boldog szeret, jó velem, hozzámbujni, velem lenni, én vagyok a legjobb, akkor egy olyna figura akire azt mondom pfüüühh..nem ellenfél.és mégis pont vele egy exel.aki lexarja, bunko volt vele.megkapott érzelembe fizikába mindent.és mégis.... a nők ilyenek..xart érdemelnek, mert kakor tudnak jók lenni.teperni, mert kihívás van bennük.aludj egyet ma baxxál be narancspálinkávaljön majd másik jobb aki értékel....
én is sjanálóm nem pofoztam fela rongyot, valami megtört ujfenn bennem, amikor én max.ot adok és vágód öszinte vagyok azt hiszem minden rendben.és csak mert egy éjszaka többet iszok....és azt hiszi nem figyelek, és neki ugy esett jól....a gyerek meg??..aza szerencséje nem ismerem meg, rossz emberismerő avgyok.nem szeretek verekedni.de lehet benne lenne az a "de jó lenne egyet verekedni 2 éve már" mentalitás amit kapna.üsd szét ha jol esik.magad nyugtatod.
....én meglátom pláne kicsit csücskösen kapni fog.sőt a kurva előtt fog kapni.mert én avgyok jobb, könyörögni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Jövedelem
- GTA V
- Építő/felújító topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged