Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Pedig hidd, nekem az volt hogy 3évig szemeztünk suliba, aztán egyszer kellett valaki neki aki feltelepiti az officet a laptopjára (LAPTOP, tehát behozhatta volna), vittem neki telepitőt, de hozzátettem hogy igen nagy SZAKÉRTELMET kiván a feltétel, de probálja meg, persze felhivott/elhivott magához, gépet 4perc alatt lerendeztem, aztán mondta hogyha nem sietek, akkor menjünk át az ő lakására (pár perc séta a hatalmas családiházuktol egy kis 1,5szobás 4emelti lakás ahol csak egy vadászgörény van, felmentem, valami alibi dvd bekerült, nem is figyelt rá, elkezdődött az összemelegedő projekt, aztán valahol megtorpantam, még aznap beszéltünk hogy este buli, de azóta már nem is köszönünk egymásnak... Azóta tudom hogy nincsenek véletlenek
.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Gaming notebook topik
- GTA V
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest