- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Pedig hidd, nekem az volt hogy 3évig szemeztünk suliba, aztán egyszer kellett valaki neki aki feltelepiti az officet a laptopjára (LAPTOP, tehát behozhatta volna), vittem neki telepitőt, de hozzátettem hogy igen nagy SZAKÉRTELMET kiván a feltétel, de probálja meg, persze felhivott/elhivott magához, gépet 4perc alatt lerendeztem, aztán mondta hogyha nem sietek, akkor menjünk át az ő lakására (pár perc séta a hatalmas családiházuktol egy kis 1,5szobás 4emelti lakás ahol csak egy vadászgörény van, felmentem, valami alibi dvd bekerült, nem is figyelt rá, elkezdődött az összemelegedő projekt, aztán valahol megtorpantam, még aznap beszéltünk hogy este buli, de azóta már nem is köszönünk egymásnak... Azóta tudom hogy nincsenek véletlenek
.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest