Keresés

Aktív témák

• Cs.Orsolya

senior tag

válasz Gorneck #24605 üzenetére

Ja, ez azért van, mert amikor már kiélveztük egymást - is :DDD - akkor az történik, hogy van még maradék idő az estére, amelyben mindkettőnknek 3 évre elegendő foglalkoznivalója volna. De amikor együtt vagyunk, akkor megy a dilemma - főleg a részemről -, hogy most közösen csináljunk együtt valamit még, vagy mindenki mélyedjen el a saját dolgaiban. Amikor együtt tudunk lenni én inkább a közöset preferálom, mert amúgy marhára sokat vagyok egyedül. Viszont sokszor érzékelem Rajta, hogy most inkább a saját dolgaival molyolna, és ilyenkor nekem ki kell találnom valamit, amit szívesen csinálna velem. (Egy ötletem mindig van erre .D) S mivel mindketten nehezen találjuk ki, mihez volna aktuálisan éppen kedvünk, és akkor ebben még szelektálni kell, hogy együtt, vagy egymás mellett, így hosszú idő megy el azzal, hogy összehangoljuk a közös tevékenységeket, és abban összehangolódjunk mi is. Én ezt a folyamatot hívom egymás kerülgetésének. ;)

• dudika10

veterán

válasz Gorneck #24605 üzenetére

De mással nem viselkednek így, minden haveromtól azt hallom vissza, hogy milyen nagyszájú a kisasszony és sose értem, hogy ha találkozok vele, akkor miért olyan csöndes, sértegethetem, piszkálhatom és semmi, csak mosolyog.
    Nem egyszer előfordult már, hogy kisebb társaságban mentünk valahova, és a nagyszájú lányok két napig kussban ültek, aztán én elmentem és mesélték, hogy kitettem a lábam az ajtón és egyből elkezdtek beszélni.
    Nem is én szoktam tapasztalni (velem mindegyik egyformán csöndes), hanem ismerősök mondják nekem vissza, hogy milyen jó hatással vagyok a lányokra, mert ha ott vagyok valahol akkor nincs velük semmi baj. :)
    Engem egyébként kimondottan frusztrál, nehéz velük beszélgetni, mert én olyan "hallgatom amit a másik mond" típus vagyok.

Aktív témák

Hirdetés