Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
S W A T #1211 üzenetére
A franc sem tudja,hogy mi is honnan szedtük le. Ez a szép az internetben.
Van is és mégsincs.
Én avastot használtam vagy másfél-két évvel ezelőtt. Szvsz akkor jó volt,hogy legyen vmi a gépen, de semmi extra....soha nem talált semmit.Vagy nem volt, vagy az avast a béna. Mindegy...akkor jó volt. Most van PC World, így van legális Nod és egyértelmű,hogy ezt használom.
Egyébként egyszer leteszteltem...volt egy játék, ami épp,hogy elment a gépemen, de elment. Csak az avastot cseréltem nod-ra és máris érezhető volt egy picit, hogy ott ahol addig megakadt, nod alatt nem. Pedig előtte egy évig avastot használtam, nincs miért fikázzam. (jó az is, de szvsz nem egy kategória mégsem.)
Szó ami szó, évek alatt megtapasztaltam, hogy ami ingyenes, az egyszerűen nem tud labdába rúgni egy fizetős melett. (Természetesen van egy rakat progi kategória ,ahol lehet ellenpéldát felhozni...de pl. spyírtóban,vírusírtóban elég necces. A tűzfalat nem említem ,mert az ashampoo tűzfala tényleg frankó és ingyenes.- íme egy ellenpélda.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest