Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ofanaht

csendes tag

válasz edgR #855 üzenetére

Egy dolgot jól jegyezz meg.

ÁLTALÁBAN ha valaki fordításra adja a fejét, az azért történik, mert vagy szeretné ezzel a kis dologgal is támogatni a közösséget, vagy szimplán magának akarja lefordítva látni, amit megoszt másokkal.

Azért van kiemelve az általában, mert nem minden esetre igaz ez. Felhozom az animét, ahol rengeteg (leginkább új/fiatal) csapat a népszerűségre megy. Ami szarvashiba. Kb. fejjel a betonfalnak.

Bár nem játszok már annyit, szinte semmit, ellenben bőven adott nekem régen a magyar fordítóközösség annyit, hogy úgy érezzem én is szeretnék hozzáadni valamit.

Viszont ez nem válasz a kérdésedre...

"Mennyi értelme van egy-egy magyarítás elkészítésének? Komolyan kérdezem, mert mindig is foglalkoztatott.
    Ekkora bázisa van? Sokan nem tudnak még alap szinten sem angolul, emiatt hajlandók letölteni egy magyarítást?"

Ha belegondolsz mindennek van értelme, amíg adott személy értelmet lát benne. A bázisról nem tudok nyilatkozni, hisz régóta nem játszom, ellenben igen, van értelme, példát is hozok fel.

Barátom németes, házra jár angolt tanulni, nemrég kezdte. Na, adj neki oda egy Skyrim-et, angolul. A magyarok egy része németes, véletlen sem fog angol közelébe kerülni. Igen, játszhatna németül, de abból kiindulva én mennyire szerettem amíg tanultam, gondolom páran osztják a véleményem, hogy isten ments, hogy németül játszak. (Tisztelet a kivételnek és jó szórakozást nekik!)

Amíg van 1 ember, aki megköszöni, nekem bőven elegendő.

(Amiért én személyesen belementem a fordításába, hogy ez nekem a "Spore 2". Imádtam a Spore-t, viszont nem volt olyan játék, ahol ezt a nagy világot újra láthattam volna [Minecraft kötött le egy darabig], erre most, bár hiányosan, de itt van egy, amiben egy [több?] teljes galaxis van, mely bejárható, felfedezhető. De ahogy mondtam, bár hiányosan, nagyon sok dolog nincs benne, de nekem egy jó kezdeményezés az, hogy már az alapja megvan, a többi a bővítésen múlik.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés