Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2047) Alba Game válasza johnny23 (#2043) üzenetére


Alba Game
tag

Szerintem hanyagolhatod azokat a tokokat. Nem azért, mert "semmitől sem véd meg", hanem azért, mert használva kényelmetlen, állandóan ki-be rakosgatni a Tab -ot meg macera. Maximum egy olyan szilikonos huzatot érdemes rátenni, de ha nincs a közelben gyerek / kutya vagy hasonló, akkor ez is fölös. Ez is a karcoktól, kisebb koccanásoktól védheti meg. Párezer forintos tétel, annyiért talán megéri. De előfordulhat, hogy az sem a legkomfortosabb a mindennapos használat szempontjából.
Nálunk 3 srác van itthon + egy blöki és a cucc él és virul, gyak. patika állapotban. Persze az ördög nem alszik... De a GamePad elég korrektul bírja a strapát. Nyilván nem kell / szabad hajigálni, de azért eléggé sok kell, hogy látható sérülést okozzunk rajta.

Amikor írtam a BASIC vs. PREMIUM PACK -os összehasonlítást. Ott a Sensor Bar -os résznél éppen erről a csomagról beszéltem ( Sorry, akkor nem jutott az eszembe a neve, pedig itt van a polcomon a doboza :B ).
És a tisztázás kedvéért: PRO CONTROLLER vagy REMOTE = nem ugyanaz. Nem csak kinézetben, de támogatásban is. Van, amit az egyikkel, van amit a másikkal érdemes vagy lehet játszani. És van, amelyik játékot bármelyikkel, csak egyéni "izlés" illetve pénztárca kérdése a döntés. Mondjuk NintendoLand -ozni egy Remote+ -al sokkal jobb, de Tekken Tag -ozni vagy FIFA 13 -azniinkább Pro Controllerrel. De mondjuk a Rayman Legends esteében nekem mindegy, melyik marad az én mancsomnak. CoD -ozáskor is használható mindkettő, de ha bejön hogy a Remote mozgatásával célozz, akkor az, ha meg régi konzolos vagy és ráállt a kezed a joy -ra, akkor Pro Controller a javasolt. Alternatívaként pedig egy javaslat: átmenetileg akár beszerezhető egy Wii -s Classic Pro Controller is, a WiiU -s "nagytesó" árának harmadáért. :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.