Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1701) ldave válasza boost (#1700) üzenetére


ldave
félisten

Feltörték a ph fiókod vagy mi ez a sok pár szavas hozzászolás töled a többi teremben? :)

A Slime draws near! Command?

(#1702) Dr.F.E.R.I. válasza boost (#1700) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ha csak az idei évet nézem, akkor erre még azt mondom, hogy eddig nem csinálják rosszul. A Mario Kart és a Smash Bros is stabil(an magas) játszóközönséget tudhatott maga mögött, még a gyengébben teljesítő nagykonzolok esetében is. Ez a két játék pont ideális lesz arra, hogy egy nagyobb bázist összegereblyézzenek velük. Az új (illetve majdnem új) IP-t a Bayo2, az X és a Shin Megami Tensei x Fire Emblem fogják főleg vinni, feltéve ha időben megjelennek. Amerikai fórumokon az 'X' az egyértelmű befutó, arra rengetegen csorgatják a nyálukat, nekem is az a leginkább várt darab egyébként. Cukiságnak ott lesz a Donkey Kong és a Yarn Yoshi, hentelős játéknak pedig a Hyrule Warriors, hogy a japánok se unatkozzanak. Az indie játékok is elég színvonalasnak ígérkeznek, az Armikrog és a Fast Racing Neo amire nagyon kíváncsi vagyok.

Hosszú távon egyébiránt én is támogatom, hogy kevésbé erőltessék a mainstream címeiket, a Mariótól már kezd nekem is kettős látásom lenni. Még csak nem is kellene egyébként mindenáron a külső fejlesztők multijaira hagyatkozniuk, rengeteg franchise van még a N-nál, amit végre leporolhatnának. A Metroid még hagyján, mert az Wii-re is volt, de F-Zero, Starfox játék már talán GC óta nem. A VC játékok meg még ezen kívül is egy külön történet, ha azt ráborítanák a játékosokra, megint csak fordítana valamelyest a dolgokon. Nálam egyelőre kivárás lesz, nagyon kíváncsi leszek arra a pár címre, ami igazán érdekel.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1703) t256 válasza boost (#1700) üzenetére


t256
őstag

Én hirtelen ezt találtam és ez nem sok! Upcaming Wii U Games 2014

Ezek jönnek, ha jönnek. Elképzelhető, hogy jó lesz a James Pond, SNES-en egész jó volt, de sehol sem említik a legjobb játékok között. Super Smash Bros, Mario Kart 8, DKC: Tropical Freeze ígéretesek.

Wikipedián már van egy bővebb ista, ami tartalmazza a megjelent játékokat is.
Sehol egy Metroid, Kirby vagy egy Castlevania 2D-ben (olyasmire gondolok, mint PSX-en a Symphony of the Night, habár most csak álmodozom)
A címeket átnézve azt mondom, hogy a Dreamcast sorsára jut a Wii U.
Ezzel megcáfolom a tegnapi hozzászólásomat .

A Wii sikerét megismételni nem fogják. Az is ilyen döcögősen indult vagy rögtön siker lett? Ki emlékszik rá, hogy történt?

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#1704) Dr.F.E.R.I. válasza t256 (#1703) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

A Wii indulni is jól indult, de az inkább a kivétel volt, semmint a szabály. A N nagykonzolaiból sokkal kevesebb szokott gazdára találni. Castlevaniát és Kirby-t ne a Wii U-n, hanem a 3DS-en keresd.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1705) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#1704) üzenetére


boost
addikt

Igen, a Wii nagyon jól indult. Nagyon betaláltak a konzumer célközönségbe. Igaz, hogy azok meg játékot nemvettek, szinte csak az alapgépet. De mindenesetre nagyon nagy találat volt.

(#1706) Devil198909 válasza ldave (#1688) üzenetére


Devil198909
tag

Egyet értek azzal amit itt leírtál nagyrészt!Viszont azzal már nem értek egyet hogy a 3Ds-nek jó lenne az ára!Szerény véleményem szerint 50-60 ezer forint egy kézi konzolért nem túl jó ár pláne hogy ennyiért már majdnem Wii U-t kapsz!Bár jó gép az tény és való viszont én sokallom az árát! :R

(#1707) Devil198909 válasza t256 (#1703) üzenetére


Devil198909
tag

Valóban ebben lehet hogy igazad van hogy a Wii U a Dreamcast sorsára fog jutni!Ugyanis itt ezen az oldalon is sokan hajtogatják hogy a Nintendo más mint a Sega mert ugyebár ott sok lóvé van!Ez egy dolog és így igaz viszont a Nintendo mi a jó fenéért tartana életben egy olyan konzolt ami már több mint egy éve csak a pénzt viszi és ahogy elnézem ez az elkövetkezendőkben sem lesz másképp!Te fenn tartanál egy olyan boltot amibe csak a pénzedet ölöd bele és semmi pénzt nem hoz?Ezen érdemes elgondolkozni! :R

(#1708) Dr.F.E.R.I. válasza Devil198909 (#1706) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Az az 50-60e inkább 40-50e (40e a sima, 50e az XL), de ha azt nézed, hogy egy legszutykabb telefont sem kapsz már meg ennyiért, más drága modellek meg már laptop-árban vannak, szerintem egyáltalán nem drága.

Annál inkább a játékok, főleg a digitális kópiák ára miatt orrolok nagyon a Nintendóra. A Pokémon X-et akarom majd letölteni, de 40Ł-ot egyszerűen nincs szívem elverni rá, főleg hogy a forint is nagyon gyengélkedik és a font amúgy is erős egy ideje. Közel 15ezret nem vagyok érte hajlandó leperkálni úgy, hogy a legyártott-leszállított-raktározott fizikai példányok 11e környékén mozognak. A digitális változatok reális ára az volna, ha lefeleznék, de legalábbis a fizikaiak árszintjére vinnék le, hiszen az összes költségük csak annyi, hogy feldobják egy szerverre a másik száz játékuk mellé. Remélem, Iwata "új" üzletstratégiája ezzel is kezd majd valamit.

[ Szerkesztve ]

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#1709) t256 válasza Devil198909 (#1707) üzenetére


t256
őstag

Majd a Nintendo eldönti, hogy erőltetik-e még a U-t vagy abbahagyják és csinálnak valami újat.
Amit írtál, abban van logika. Ami bejön a 3DS-ből azt miért fektetnék be a Wii U-ba, hogy elbukják?
Ráadásul 3DS-re már sok "must-have" játék van. Azokból is jön pénz.

Egyébként 3DS-ből a 2011-es megjelenés óta eladtak 34.98 millió darabot. Wii U-ból 2012 óta 4.3 milliót.
Valóban bukó. A nemrég megjelent PS4 már most 4 milliónál jár!

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#1710) boost válasza Devil198909 (#1706) üzenetére


boost
addikt

A gép ára szerintem még oké, ami sok, az a játékok ára. :( Egy 25%os csökkentést már teljesen alofadhatónak gondolok.

"Mindenki úgy beszel itt mintha nintendo részvényes lenne. "

Már csak ezért is vennék EGY Nintendo részvényt. És mondogatnám, hogy nekem VAN részvényem, a pénzemmel játszanak. :D

[ Szerkesztve ]

(#1711) A.tessz válasza t256 (#1709) üzenetére


A.tessz
senior tag

Wii u 5,3 milliónál, 42,4 milliónál áll a 3ds eladásból. Forrás vgchartz.com. Csak egy kis pontosítás ,valóban szarul áll a wii u de idén jönnek a nagy címek, karácsonykor elég erősek voltak az eladásai. Amegszojotthoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#1712) A.tessz válasza A.tessz (#1711) üzenetére


A.tessz
senior tag

Akarom mondani : a megszokotthoz képest.
Nem tudok írni.... Wonderful 101 et valaki végigvitte ? Most akadtam el benne. Repülön vagyok egy tüzet kell eloltani , és valami tüzoltó tartály van velem szemben, neten írták hogy ki kell lőni, de semmi nem történik csak az emberkék berepülnek a tűzbe.

[ Szerkesztve ]

(#1713) Csillag01 válasza A.tessz (#1712) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Hanyadik palyan akadtal el pontosan?

Asus Rog Phone 6

(#1714) Devil198909 válasza Dr.F.E.R.I. (#1708) üzenetére


Devil198909
tag

Én azért akárhogy is van egy kézi konzolt nem hasonlítanék egy mobiltelefonhoz!A véleményem ugyanaz de hála istennek sok ember nem így van vele ahogy elnézzük az eladásokat!Akkor legyen 50 ezer forint az XL ahhoz még játékokat is kell venni!Nekem soknak tűnik!De ez csak az én véleményem!Egyébként ez a dolog a digitális játékoknál ugyanúgy fenn áll a Wii U-nál is! :R

[ Szerkesztve ]

(#1715) Devil198909 válasza t256 (#1709) üzenetére


Devil198909
tag

Hát igen ezek a Wii U eladások elég gyatrák!Én gondoltam már arra is hogy egy kicsit a 3DS helyett jobban rá kéne feküdniük a Wii U-ra mert az már egyébként is sínen van!Ugyebár ígérték Wii U-ra a virtual console-os címeket is amik csak lassacskán jönnek Gamecube-os még nincs is meg N64-es!Sokan várták Wii U-ra a Luigis Mansion Dark Moon-t is ami végül csak 3DS-re jelent meg!Többek közt én is nagyon vártam Wii U-ra! :R

(#1716) Devil198909 válasza boost (#1710) üzenetére


Devil198909
tag

Nekem a gép ára sem annyira szimpatikus!Hát igen a játékokról meg nem is beszélek! :R

(#1717) Csillag01 válasza Devil198909 (#1716) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Ja sztem is draga a gep.en amikor vettem a vii u-t,az xbox360,ps3 50 ezer koruli aron adtak.

Asus Rog Phone 6

(#1718) 90Quiet válasza Devil198909 (#1716) üzenetére


90Quiet
tag

Szerintem sem a gép sem a játékok árával nincs igazán baj, lévén a Wii U messze a legolcsóbban kapható az aktuál generációban. Sőt, a játékok árai (tekintve hogy 15-20 évvel ezelőtt is ugyan ennyibe kerültek a teljes árú játékok dollárban amerikai piacon) nem is követik az inflációt és a fizetések emelkedését. Fajlagosan ma sokkal olcsóbban játszunk, mint évekkel ezelőtt.
Az már más kérdés hogy magyar fizetéshez így is "sokba" kerül a játék, de ezért én nem a nintendo-t okolnám.

A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...

(#1719) adalbert1 válasza ImpersonatoR (#1671) üzenetére


adalbert1
veterán

Azért ez így ebben a generációban szerintem már komoly probléma, konkurenseknél már régen megoldott a dolog. Szerintem ilyen téren még bőven van mit behozni/fejlődni a Nintendo-nak. Így hiába szeretem a gépeikre megjelent játékokat, a céggel kapcsolatban eléggé ambivalens érzéseim vannak.

(#1720) g@bo válasza 90Quiet (#1718) üzenetére


g@bo
nagyúr

[link]

ez pl drága? ilyen akció itthon soha nincs a rabló mohó kereskedőknek és a kicsit trutyi piacunknak köszönhetően.

sima wii játék meg a polcokon sincs, alapvetően a kinálat bárhol röhej.

(#1721) A.tessz válasza Csillag01 (#1713) üzenetére


A.tessz
senior tag

Már megvan köszi , igazából csak pár repülő ellenfél maradt a térkép sarkában ezért nem tudtam kilőni.

(#1722) Csillag01


Csillag01
aktív tag

Hali

Olyat csinal ez az ipari hulladek,h kb 2 orankent lefagy.megmered a kep es kesz.most ez mi?de nemis meleg a gep megfogtam.kontroller 3/4 feltoltve.gariba meddig javitjak volt mar szervizbe a gepe ,napokig,hetekig,honapokig? Mediamarkba vettem kb 3 hete.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#1723) A.tessz válasza Csillag01 (#1722) üzenetére


A.tessz
senior tag

Mindennel lefagy, vagy csak valamelyik játékkal? Nekem is volt anno, hogy fagyogatott..addig idegesített , hogy utána formáztam, és újra patcheltem, nekem az segített!

(#1724) Devil198909 válasza Csillag01 (#1717) üzenetére


Devil198909
tag

Bocsesz srácok de itt nagyon nagy félre értés történt én nem a Wii U áráról beszéltem hanem a 3DS áráról nekem az nem szimpatikus!A Wii U árával szerintem semmi baj ha azt nézzük hogy egy deluxe set 80 ezer forint a PS4 a leges legolcsóbb helyen is 127990-forint és ez az alap ahhoz se játék semmi! :R

(#1725) Devil198909 válasza g@bo (#1720) üzenetére


Devil198909
tag

Egyébként ha jól körülnézel ezt a Black Ops 2-őt itthon is megkapod ennyiért Wii U-ra újonnan bontatlanul angol dobozos verzióban!Épp valamelyik nap bukkantam rá egy üzletben ami hasonló akcióban adja! :R

(#1726) Devil198909 válasza Csillag01 (#1722) üzenetére


Devil198909
tag

Húha!Megmondom neked őszíntén hogy nekem a Wii U megvan már vagy 7 hónapja és nem egyszer ment napi 10 órát is ügye Super Mario 3D World?!De ilyet nekem a gép még nem produkált egyszer sem!Egyedül mikor a böngészőnek volt baja a Youtube-al de arra adtak ki már patch-et!Szerintem próbáld meg azt amit az elöttem hozzászóló tanácsolt!Formázd le az egész gépet és patcheld újra az egészet hátha! :R

(#1727) Csillag01 válasza A.tessz (#1723) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Cod ghost-nal,mas jatekom egyenlore meg nincs. ;) (jovoheten lessznek ujak remelem)

Asus Rog Phone 6

(#1728) ldave válasza Csillag01 (#1727) üzenetére


ldave
félisten

Hát passz sajna, nekem még soha egyik Nintendo gépemmel se volt gond (kopp-kopp), legyen az handheld vagy asztali, így nincs tapasztalatom a magyar szervízről.

A Slime draws near! Command?

(#1729) Csillag01 válasza ldave (#1728) üzenetére


Csillag01
aktív tag

A jatek menteseket atlehet masolni sd kartyara?

Egyebkent koszi a valaszokat mindenkinek :R

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#1730) ldave válasza Csillag01 (#1729) üzenetére


ldave
félisten

USB-re lehet, viszont a Wii U megformázza magának, szóval kisajátítja az egész pendrive-ot vagy külső hdd-t.

A Slime draws near! Command?

(#1731) Csillag01 válasza ldave (#1730) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Akkor minek az sd kartya ha csak usb pendriveon lehet vagy az nem is az? Lol

Asus Rog Phone 6

(#1732) ldave válasza Csillag01 (#1731) üzenetére


ldave
félisten

SD kártya a Wii mód miatt van, a Wii játékokat lehet SD kártyára menteni.

A Slime draws near! Command?

(#1733) g@bo válasza Devil198909 (#1725) üzenetére


g@bo
nagyúr

maga a csoda.... :)

részemről veszek egy wii u-t a wii mellé, ha kicsit olcsósodik.. másik két konzol nem izgat.

(#1734) Csillag01 válasza g@bo (#1733) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Felvettem a fagyast

Asus Rog Phone 6

(#1735) Devil198909 válasza g@bo (#1733) üzenetére


Devil198909
tag

Igen valóban csoda ugyanis egyetlen egy üzletben van így amit találtam!A Wii U vásárlással kapcsolatban csak annyit hogy valamelyik nap írtam is itt fenn egy hír miatt már annyira berágtam a Nintendo-ra hogy úgy voltam vele hogy eladom a francba az enyémet!De megint beraktam a Super Mario 3D World-öt a gépbe és elkezdtem vele játszani és rájöttem ha eladnám nagyon de nagyon fájna érte a szívem annyira élvezetes játék ami maga a nagybetűs játék hát ez nekem a Nintendo!Csak könyörgöm tegyenek már valamit hogy beinduljanak a dolgok! :R

(#1736) ldave válasza Dr.F.E.R.I. (#1702) üzenetére


ldave
félisten

Picit visszatérve, szerintem még akkor is nagyot hibáztak, amikor leálltak a mellékcuccokkal. Jó példa erre az Angry Birds csapat, a Rovio, nem csak videojátékot készítenek, hanem minden mást az Angry Birds branddel, plüssfigura, póló, italok, stb. Az ilyesmi cuccokkal egész jól lehet fenntartani az érdeklődést és a bevételt, amikor nincs is épp játék.

A Slime draws near! Command?

(#1737) Devil198909


Devil198909
tag

Sziasztok!Már be telt nálam a pohár!Olvasgatok egy másik fórumon cikket a Wii U-al kapcsolatban és a kommentek között találok egy ilyen dumát: Nekem van Wii-m és imádom csak azért nem veszek Wii U-t mert nincsenek rá játékok!Azért gyerekek ilyet leírni!Akkor mikor kijött a Wii bezzeg megtudta szavazni a bizalmat a Nintendo-nak a Gamecube bukása ellenére?Bezzeg mikor jöttek a Super Mario Galaxy-k meg stb. akkor mindegyiknek virult a feje hogy milyen csodás játékok jönnek Wii-re!Azért ne felejtsük el hogy ez a dolog két oldalú ám ügyebár itt a Nintendo-ról és a vásárlókról beszélek akiknek meg kéne szavazni a bizalmat a Wii U-nak!Azért hogy erre a gépre is ilyen jó és szórakoztató játékokat kaphassanak!De nem inkább sírnak hogy Wii gépükre már nem készül játék!Pedig ha valami a Nintendo megérdemelné a bizalmat elvégre nem kis dolgokat raktak már le nekünk az asztalra!Ezzel végülis azt akarom mondani hogy itt az emberek felfogásával is komoly gondok vannak! :R

[ Szerkesztve ]

(#1738) PandaMonium válasza Devil198909 (#1737) üzenetére


PandaMonium
őstag

Nem értem miért téma ez egyáltalán, relatíve új a konzol (kicsit több mint egy éve jelent meg), persze, hogy még nincs játékáradat. Cserébe ott van a backwards compatibility amellyel semelyik másik next-gen (vagy mostmár inkább current-gen) konzol nem rendelkezik. Ha az embereknek nem tetszik a kínálat lehet menni körülnézni a PS4 és XBone felhozatalban, ott se rózsás a helyzet. Fölösleges állandóan azon görcsölni, hogy a Nintendo üzleti stratégia így, meg a játékok úgy, emberek friss masináról beszélünk. Anno a PS3-nál is az első Uncharted 1 évvel a gép megjelenése után jött, Killzone 2 és InFamous kb. 2 évvel a megjelenés után, a többi húzócím meg csak még később. Türelem. :U

What I cannot create, I do not understand

(#1739) Devil198909 válasza PandaMonium (#1738) üzenetére


Devil198909
tag

Èn már nem izgulok hanem várok ès bízok a Nintendo-ban!Csak ezek az idióta ......... felidegesítenek!Á már nem akarok csúnyán beszèlni! :R

(#1740) g@bo válasza Devil198909 (#1737) üzenetére


g@bo
nagyúr

azért a wii u teljesitménye se fényes, cpu erőre gondolok, már azon egy ideje csámcsogtam ám.

egyszerűen nem hozott akkora áttörést, mint régen a wii.

(#1741) Devil198909 válasza g@bo (#1740) üzenetére


Devil198909
tag

Most nem azért mondom neked de őszítén a Wii-ben milyen cpu volt?Igen az lehet hogy nem hozott a Wii U akkor innovációt mint a Wii a mozgásérzékeléssel de ne feledjük el hogy az a gép nem csak ez miatt ment olyan jól hanem a rá készült szuper játékok miatt is! :R

(#1742) Mister_X válasza Devil198909 (#1741) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem, a mozgásérzékelés adta el a Wiit. A hardcore réteg csak később kapta meg a maga adagját, plusz az összesítésben látszik, hogy a tulajok Super Mario-ra, MarioKart-ra és SuperSmash-ra vágynak.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#1743) Devil198909 válasza Mister_X (#1742) üzenetére


Devil198909
tag

Hát akkor reméljük a legjobbakat mondjuk Super Mario már van ügyebár 3D World!Reméljük a Mario Kart meg a Super Smash megnyomja egy kicsit jobban az eladásokat mert 3D World nem nagyon tette!Meg hát ügye ott van még egy új Zelda is ami készűl a boszorkánykonyhában itt nem a Hyrule Warriors-ra gondolok! :R

(#1744) t256 válasza g@bo (#1740) üzenetére


t256
őstag

A Wii hardvere már akkor elavult volt mikor megjelent. Szvsz a játékok gyönyörűek, a játékélmény pedig zseniális. Programozás kérdése minden.
Reméljük így lesz ez a U-nál is. Habár a Super Mario 3D Worldnél így is van, nem? :)

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#1745) Devil198909 válasza t256 (#1744) üzenetére


Devil198909
tag

Az tuti a Super Mario 3D World-öt most pörgettem ki teljesen 100%-ra ami 48 órába és 51 percbe telt!Kemény menet volt az biztos!A játékot egy szóval tudnám jellemezni PERFECT!!!Mind grafikailag mind élményre mindenhogy! :R

(#1746) ldave


ldave
félisten

Wind Waker kérdés:
- Outset Island-on van az a feneketlen barlang, ahol az egyik triforce shard is van. Annak mi van a végén? Érdemes szenvedni érte? Legutoljára ha jól számoltam a 49. szinten haltam meg.
- Ganon's Tower már a játék legvége? Szóval ha már ott vagyok, akkor előtte érdemes megcsinálni mindent?

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#1747) g@bo válasza t256 (#1744) üzenetére


g@bo
nagyúr

a Wii hardvere elég arra, hogy sd minőségben kontrollerrel marióz, de már nem volt elég a wii u nál.
egy érderkes de nem mindenkinek tetsző kontroller és HD, nem adta eddig el.

pl. egy wii-s mario galaxy ahhoz képest hogy nem hd, brutál jó.

(#1748) t256 válasza Devil198909 (#1745) üzenetére


t256
őstag

48 óra 51 perc? :Y

Az kiadós! Én a Final Fantasy VII-tel játszom. Most tartok 50 óránál, de minden mellék küldetést megcsinálok.
Ha a 3D World-ben is ennyi óra van, akkor már csak azért érdemes venni egy Wii U-t.
Nekem egy-két év, amíg végigjátszom minden GC, WII, MD és PSX játékot ami érdekel, utána biztos veszek egy U-t.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

(#1749) ldave


ldave
félisten

Hoppá, angol Amazon-on 180 GBP most a 32 GB-os Wii U csomag. Ez kb 65 ezer Ft, nekem tavaly a postaköltség kb +10 GBP volt, szóval akit érdekel a Wii U, most 70 ezer Ft körül vehet egyet.

A Slime draws near! Command?

(#1750) g@bo válasza ldave (#1749) üzenetére


g@bo
nagyúr

368 a font... ;] amúgy igen okés lenne. 140 a sima wii...

amazon regisztrált csomagként küld?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.