Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinasti
senior tag
Közben megvettem tőle. Wii játékok vannak a pendrive-on semmi gubanc
Igazából csak a Xenoblade miatt vettem vissza a gépet. Keddre meg is jön a játék
Alig várom. Ps3-Xone félretéve 1-2 hétre 
A Xenoblade ugy játszható offline? NEm kell neki folyamatos net? -
A wii részét piszkálhatják meg, de minden piszkálás nélkül, hivatalosan lehetnek wii U játékok az USB-n, csak akkor az accountját is rajta kell hagynia a gépen, anélkül nem tudsz játszani a saját accountoddal az ő eShop-os játékaival. A jelszava nem kell.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Lehet holnaptól ismét lesz 1 Wii U-m mivel remek az ár és kb a szomszédomban lakik az eladó. Csak a xenoblade miatt venném meg. Viszont mivel a srác svájcból vette és azt mondja hogy van 1 usb stick hozzá amin játékok vannak érdekelne hogy tudom megnézni hogy nem e "piszkált" a gép? Tudom hogy a warez tiltott téma de pont ezt szeretném elkerülni nehogy olyan gépet fogjak ki. Akár privátban is fogadnék tanácsot mit figyeljek. Köszönöm előre is! -
Geryson
addikt
-
japunk
aktív tag
Egy olyan kérdésem támadt hirtelen, hogy a Mario Kart 8-hoz, meg úgy összességében bármihez miért nem tudok semmi DLC-t letölteni? Amikor rámegyek a játékban az add. content-re akkor tölt egy darabig és ennyi, nem történik semmi. Amikor az eshopban megyek rá akkor pedig azt írja ki, hogy "Nothing is available to download at this time." vagy valami ilyesmi. A régió Magyarországra van állítva.
-
japunk
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig szemeztem vele..
-
Sirandrish
legenda
Kis önreklám..
-
Geryson
addikt
Mesterek! Valaki közületek nyomja a GH2-öt, azaz a TV-s részt?
-
japunk
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Koszi! Ez a Xenoblade "nagyban" meg nagyobb epic!

-
japunk
aktív tag
Na elhoztam. Az eredetileg tervezett 11 jatek hekyett "csak" 9 volt, viszont a gari meg nem fel evig, hanem 9 honapig el.
Nesze neked Valentin nap... -
japunk
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Reggel a hivasara keltem, szoval az uzsoras eselyes.
Amugy mindenkepp atnezem mielott fizetek erte. Majd irok a fejlemenyekkel. -
japunk
aktív tag
Na azt hiszem vegre talaltam egy jo ajanlatot. Basic gep (velemenyem szerint Just Dance bundle), van hozza motionplusszos Remote nunchukkal, Sensor Bar, 32 gigas SD kartya flashdrivenak, 64 gigas pendrive a tarhely bovitesre valamint meg fel ev garancia. De ami a legjobb: 11 db eredeti jatek, koztuk a Xenoblade, Mario Kart, Wind Waker, ZombiU, NSMBU es meg egyeb nyalanksagok. Mindez 70ert. Ma megyek erte.
Jo uzlet volt? -
japunk
aktív tag
Az elobb beszeltem a Gameparkkal hogy na megis mire fel ez az aremelkedes. Azt valaszoltak, hogy a Nintendo mar nem nagyon fogja nyomni ezt a + 2 Mario jatekos pakkot, ezert vittek fentebb az arat.
-
japunk
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkitől a válaszokat! Sokat segítettek, most már tiszta, hogy ha mással akarok játszani, akkor a gamepadon kívül még legalább 2 remote kontrollerre van szükségem. (vagy 2 pro-ra
)Más kérdés: van-e létjogosultsága bármilyen más Mario játéknak a Super Mario Maker mellett? Elvégre van végtelen pálya, annyit próbálok amennyit akarok, így emellett nekem a többi Bros. rész feleslegesnek tűnik.
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Éppen azért vagyok kíváncsi, mert nem ismerem. Youtube-on mindenről van gameplay.
Ha pedig valami megtetszik, esetleg megrendelem külföldről. -
tassyu
tag
válasz
japunk
üzenetére
A Basic jó választás. Ehhez semmi nem kell, tudsz játszani a wii u játékokkal.
Ha régi wii játékokat is akarsz futtatni, akkor szükséged lehet nunchuk-ra, mert van játék ami azzal megy.Ha barátnőddel ketten akartok NSMB-vel játszani, akkor még egy remote irányítóra van szükséged.
Basic pack pl. Gameshopban szokott lenni, és rendelhető ha épp nincs.
-
japunk
aktív tag
Hát ez már nekem abszolút kavar.
Bocsi.
Magyarán ha mondjuk a NSMB U-val akarok a barátnőmmel játszani, akkor vegyek még mellé + 2 remote kontrollert? Ez így mennyire lehúzás? Ha jól jön le nekem, akkor a gamepad nem is elég pár játékhoz? Nézegetem itt a csomagokat, köztük ezt , ehhez ugye járna egy remoteplus kontroller. Nekem annyira kéne ez a gép, hogy megveszek rá exkluzívokat, köztük Xenoblde, ZombiU, meg az N címek, na meg hogy játsszak a barátnőmmel, de akkor ahhoz mit szerezzek még be, ha pl ezt a bundlet vásárolom meg?+ kérdés: ezekbe a pakkokban a NSL meg a NSM az lemezes vagy kód formájában található meg?
-
woros
őstag
válasz
japunk
üzenetére
Volt régen a Wii-hez a gyári Remote, aztán ezt továbbfejlesztették a precízebb irányítás érdekében és ez lett a MotionPlus, ami akkor kis adapter formájában volt csatlakoztatható a Remotehoz és utánna kijött az új Remote, de már benne volt a motion plus. Igen ha többen akartok játsztani akkor kellenek a Remote-ok vagy pro controllerek stb. Pl. a New Super Mario Bros U-t ha ketten akarjátok játszani ahhoz 2 Remote kell, mert a GamePad akkor csak segítségnek használható, hogy elhelyezz kis platformokat a képernyőn. A nunchuck is jól jöhet ha pl A Super Mario 3D Worldel játszotok vagy Wii játékkal pl. Punch Out!!-ban azzal (is) boxolsz.
#10348: A nunchuck is lehet plusos?
-
japunk
aktív tag
Egyébként még egy olyan kérdésem lenne, hogy mi ez a Motionplus, Wii Remote, Nunchuk blablabla kavar? Egy órája nézelődök a neten, de nem tudok kijönni belőle. Az oké, hogy veszek egy pakkot, amiben benne van a Gamepad, azzal majd irányítok én. Na de ha tegyük fel a barátnőm is játszana, akkor ő neki vannak ezek az alternatívák? Kicsit furcsa lehet 90 fokban elforgatva az a Remote és úgy játszani vele.
-
japunk
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hol szereztétek egyébként? Melyik üzletből?
-
japunk
aktív tag
Elhatároztam magam, veszek egy Wii U-t. Mit gondoltok, újonnan éri meg venni egy Basic pakkot olcsón, vagy egy Deluxe pakkot használtan, de játékokkal? Csak azért kérdezem, mert ugye Basic pakkhoz nincs semmi játék de vadi új, míg egy Deluxe géphez lenne játék, csak hát a gari kérdéses.
-
Goldwin
aktív tag
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez mind beszerezhető itthon is. Azok érdekelnének amik itthon nem beszerzhető, nagy címek.
-
tassyu
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezeket az "igazán jó címeket" sorold már fel kérlek. Szeretnék rájuk keresni.
-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem ár érték arányban azért volt jobb a wii mert az 15 e ft volt nem 60 e ft.
Ráadásul nekem a wii-gamecube játékok voltak a fontosak.
Van még vagy 10 gamecube játékom amiket alkalomadtán előveszek.
Ahhoz ez a gép tökéletes.
Ha lejjebb megy az ára a wii u-nak gondolom ha kijön az új generáció mindenképp megveszem.
Addig ráérek. -
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18
üzenetére
"Izlések és pofonok."
Ez így igaz, bár nem teljesen értem. A Wii U lejátssza a szerinted olcsó Wii lemezeket is plusz értelemszerűen a Wii U lemezeket is, szóval elvileg a te ízlésednek is tökéletesen megfelel, sőt még több is annál."Nekem fontos az ár érték arány."
Ebben a Wii U jobb ...nem sokkal drágábbak a sokkal újabb játékok.
A nem Mario meg Zelda meg ezek már U-ra is 4K körül vannak"az hogy Ps3-ra mennyi egy játék mutatja azt hogy mennyire értékállóak.
Mert ha annyira jó lenne egy ps3-as játék mint egy Nintendo cím akkor tartaná az árát."Köszönöm, ennyi elég is volt.

Innentől úgy gondolom hogy nincs miről beszélnünk

-
japunk
aktív tag
válasz
mirci18
üzenetére
Szerintem nem csak a jatek minosegerol van szo. A PS3 joval elterjedtebb az egesz vilagon mint egy Wii U, itthon pld. eleg nagy hiany van Wii U jatekokban, a java szerintem ide sem er. Tapasztalom ezt 3DS tulajdonoskent. Mivel keves van az orszagban, nyilvan nem is lesz olcso. Ez az en velemenyem.
-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Izlések és pofonok.
Nekem fontos az ár érték arány.
Nem mondtam hogy burzsuly vagy vagy bármelyik wii u-s tag és csak azt mondtam el hogy én hogy döntöttem.
az hogy Ps3-ra mennyi egy játék mutatja azt hogy mennyire értékállóak.
Mert ha annyira jó lenne egy ps3-as játék mint egy Nintendo cím akkor tartaná az árát. -
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18
üzenetére
Kicsit el vagy te varázsolva. A Wii nem pörög. Egész egyszerűen rettentő sikeres konzol így persze hogy sokkal több a használt játék a piacon arra. Mondjuk most itt több a Wii U-s de ez lényegtelen.
És már ne is haragudj egy 10 éves konzolra 5-6K-ért játékot venni akkor is hülyeség.Összehasonlításképp ott a PS3..gyakorlatilag bármit be lehet rá szerezni 3K alatt, nagyon ritka amit nem!
Ha most megnézem a HW aprót azt látom hogy lényegében minden Wii U játék 9K alatt van, viszont az érdemleges Wii játékok meg 5K körül mozognak. Az olyan jó? Arról nem is beszélve amit már említettem, hogy az igazán faja wii játékok majdnem beszerezhetetlenek.
Nem akarok én senkit rábeszélni a Wii U-ra mert tény hogy nem egy sikertörténet az övé, de kb úgy adod elő mintha csak idióta burzsujok vehetnék meg maguknak.
És igazad van..valóban nem mindegy hogy egy 8éves játék 6K vagy egy 1-2 éves 8K...

-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem mindenki milliomos.
Ezért mivel vannak fontosabb dolgok az életemben nekem megfelel a wii.
A wii u az ára miatt ameg egyebek miatt a kutyának sem kell.
Wii bezzeg pörög.
Ha szétnézel az apróhirdetési portálokon 20 wii-s játékra jut 1 wii u-s mivel kevesen veszik meg az új wii u-s játékokat és kevesen adják el tartják az árukat.Másrészt azért nem mindegy hogy egy játék 6 vagy 8 vagy 10 k.
-
ldave
félisten
válasz
tassyu
üzenetére
Wii U - How to Sync Your Wii Remote - ebben a videóban bemutatják miként megy ez.
-
tassyu
tag
A menüben, hol lehet megtanítani a géppel az új remote távirányítót?
Vettünk egy színes limitált verziót, de nem találjuk a beállítását. -
-
g@bo
nagyúr
nem látok fél áron kínált játékokat. wii u cuccokat 8-9k ért hirdetnek sőt, 10-12.
de 10k ért simán elment itt a mario 3d egymás után 2 tagnak is...3ds re vettem 5-6k között /jófogás/ pár kazit, de az véletlen, mert a nepperek /itt is/ megveszik és viszont árulják 7-8k között
-
g@bo
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
és a wii gyakorlatilag egy kihalt konzol.
mondjuk a wii u is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ahhoz képest pofátlan áron dolgozik a nintendo, de ez igaz a letölthető vc tartalmakra is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mirci18
üzenetére
Ugye azt vágod hogy ez nem túl nagy különbség. 6K egy játékért, egy 10éves konzolra minden csak nem olcsó. Ha a Wii U játékot megveszed 2-4K-val drágábban akkor gyakorlatilag még olcsóbb a Wii U.
Nyilván nem kell Wii U-t venni ha nem akar az ember de azért ragaszkodni egy régebbi konstrukcióhoz mert az olcsóbb, több mint butaság. Főleg mert Nintendóról beszélünk aminél köztudott hogy a legtöbb valamire való játék még mindig egy vagyon.
Példának okáért, gondolkodtam rajta hogy beszerzem a Zelda SS-t. Hát 30font körül mozog ebayen...annyiért inkább előrendeltem a TP Remaket

-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Wii-re az alap dolgok olcsók.
Ha meg only Nintendos cím kell azt nem a boltból veszem hanem ahol van ha kell külföldről.
Azért egy dolgot ne felejtsünk el.
Míg egy wii u játék 8-10 körül van most ez nekem wii-ből max 6 e ft.
Nyilván van olyan wii-s játék ami ennél drágább lenne de nem nagyon találkoztam ilyennel. -
tassyu
tag
Sziasztok!
Nemrég beruháztunk egy Wii U basic csomagra (Just Dance 2014 pack). Jó döntésnek bizonyult.
Tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet a menüben ellenőrízni, hogy mennyi még a szabad tárhely, és a hol vannak a játékok mentései a Wii U résznek?
Thx. -
leeka
tag
durr, a játékot is elvitték

Még a végén profitom is lesz

Vacilálok a Pro Controlleren...
Valakit érdekel? -
leeka
tag
hoppá!
El is viszik holnap a gépet
Csávókámnak fehér van és feketét akar
-
leeka
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van, nem 1x volt már ilyen lecsapásokkal szerencsém, talán ez az első amiből lehet minuszban jövök ki :S
-
leeka
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gamepad nélkül csak egy szimpla wii, még a settingsbe se tudok bemenni

Talán le kéne frissítenem, de így nem tudom
Játékok se olcsók, pedig engem csak a MK8 és a SSB érdekel az már kapásból 30.
4 üzletbe voltam adapterért, volt amelyik a wii-s 12V-os tápot akarta rámsózni, hogy jó hozzá...
Végül a ......szervizénél vettem arany árban (10k) egy full utángyártott adaptert, és kb a doboz nehezebb volt mint az adapter.(szerintetek ezt visszaveszik?
)Ezt nem kicsit benéztem

Játék a gépben: Sports Connection

Jobb ha b.nőm meg se tudja ezt az egészet

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazából csak a Xenoblade miatt vettem vissza a gépet. Keddre meg is jön a játék 

Az angol és az ír fiókot szoktuk javasolni. Utóbbi esetében euróban, előbbinél pedig angol fontban kell fizetni a digitális tartalomért.

Lemezes vagy letöltött játékok?

de 10k ért simán elment itt a mario 3d egymás után 2 tagnak is...
Dr.F.E.R.I.