Hirdetés
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ahhoz, hogy 2017-ben megjelenhessen, már idén le kellene fixálni többé-kevésbé a szoftver-hardver részét a ketyerének. De számomra az a legfurább ebben a híradásban, hogy android esetén hogy hoznák a két konzolágat összhangba. Ugye egységes platformról beszéltek, de ha az egyik androidos, akkor a másiknak is annak kellene lennie. Még handheld esetén szó-szó, de azt már nagyon kétlem, hogy egy asztali gépre is androidot raknának. Szerintem valamilyen, az eddigiekhez hasonló zárt oprendszer lenne a legjobb egy népszerű, lehetőleg x86-os architektúrára építve.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
sz.balazs.95
veterán
én valahogy nem látom azt, hogy nagyon változna a droid, ráadásul 2 év múlva már kint lesz az NX, nem akkor fogják elkezdeni fejlesztgetni az OS-t.
de egy konzolra specializált Linux szerintem sokkal ésszerűbb választás lenne.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest