Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam is landolt az egy napott késett majmos Minecraft, 100%-ról 5%-ra merült a konzol, mire sublayer 100-ra jutottam, szerintem kipókhálóztam előtte "odafent" az összes sarkot.

Eddig bejön, de nem éppen ujjbarát, lehet erre majd kipróbálom a makrózható, turbó funkciós datafrog s80-at, hátha egy gombnyomással megoldható egy hármas sziklaseprés, felkapással együtt.
Fejhallgatóval játszottam, nagyon adja, főleg a menübe lépés, olyat üt a hang/kép effekt együttes (mint annak idején a Tony Hawk's PS.)
Nehéz megállni, hogy most ne nézzek valami jó kis spoileres videót róla...
U.i.: a kártyának nincs banán íze, még mindig keserű
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Commodore 64
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish