- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
-
LOGOUT
-
cactuar
senior tag
(rögzített hozzászólás)
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
szabonagyur #3478 üzenetére
Nem is veszek applet túlárazva, szóval ez nem talált
Nem épp ti próbáltok meggyőzni minket, hogy mennyire rendben vannak az árak?
Erre van a fórum, mindenki leírja a véleményét, én nem erőltetek rátok semmit, csak érveket hoztam az előző hsz-ekben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged