Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #42442 üzenetére
Tegnapelőtt kezdtem és nagyon zavart az angol szinkron. De beletörődtem, hogy ez van, nálunk ez elérhető. Aztán másnap kaptam egy emailt a Nintendótól, hogy látják, hogy ezzel játszok és van pár tanácsuk. Ott volt az is, hogy van hozzá japán szinkron. Na le is szedtem... nagyon bénácska volt a főhős ordítása nekem angolul, japánul már rendben van Olyanok a cutscene-k, mint egy anime.
Pár órám van benne, már most jobban bejön, mint az első része, remélem kitart ez később is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest