Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz MrPeekaboo #7074 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Bitlisz
aktív tag
válasz MrPeekaboo #11687 üzenetére
Mondjuk ja, néha mintha az ellenkezője lett volna odaírva
-
szilchi
őstag
válasz MrPeekaboo #13319 üzenetére
Tegnap kipróbáltam a Dark Souls-t és hát a játékmenet az tényleg olyan,mint ahogy azt leírták.Anno box-on és Ps-en is nézegettem,de a sok "kib...tt nehéz" komment elriasztott.Tényleg az .Handheld módban néztem csak,de ott teljesen korrektül nézett ki a játék.De 10 perc után töröltem.Imádom az RPG játékokat,de ezt valahogy nem.
Kipróbáltam egy pár demot is, és a Yoku's Island Express egész jó volt.Érdekesen ötvözi a platform játékot és a flipper játékot.Nen hittem volna hogy ez lehet,de lehet.
Az Nes classic játékok meg nagyon jók lettek.De persze eddig is azok voltak.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
GuruZone
őstag
válasz MrPeekaboo #40604 üzenetére
amazonon [link] 20 euró postával a 128 GB-as,
valamint 30 euró a 256 GB-os Sandisk.
Nekem is a 256-os van.Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
pulcsi
tag
válasz MrPeekaboo #40604 üzenetére
Én az Alzában a Kingston Canvas Go! Plus 256 GB vettem 13 ezerér, most már igaz 17 ezer de jól megy.
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
MODERÁTOR
válasz MrPeekaboo #40619 üzenetére
256-ost? Hol?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest