- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
fogtunder #7859 üzenetére
Nálam nagyon érdekes, mert a Falloutot imádom, valószínűleg a poszt apokaliptikus hangulata miatt, a 4-nek majd nemsokára neki állok szezon bérletestől PS4-en, a Skyrim meg egyszerűen nem tudott beszippantani, pedig sok mindenben hasonlítanak, de elismerem, h jó játék
Megvolt Steamen, de meguntam hamar
-
adalbert1
veterán
válasz
fogtunder #7859 üzenetére
Én valamennyire Nintendo fannak tartom magam (igaz, nem elvakultnak, simán látom/beismerem a cég hibáit, a fogyasztók számára hátrányos lépéseit, meg az extra pénzlehúzási kísérleteiket - pl. a VC játékokat vedd meg minden platformra külön, esetleg ha már az egyikre megvan, akkor fizess rá egy kicsit, hogy a másikra is odaadjuk-), illetve a Skyrim-mal pl. még nem sokat játszottam (Switch-re még meg sincs), de nekem tetszett az Oblivion, Fallout 3-4 is (egy Fallout 4-et is kiadhatnának Switchre), illetve még a Fallout 1-2 is tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO