Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz tboy93 #47910 üzenetére
Nem tudom volt-e dolgod Devil May Cry-al, de ha igen és tetszett, akkor a Bayonetta-trilógia kötelező.
Ugyanattól a csapattól pedig ott van még az Astral Chain is.
A Luigi's Mansion 3 az egyik legszórakoztatóbb Nintendo cím és persze ott van a Mario Odyssey is, azt se hagyd ki!
Ha JRPG kell, akkor a műfaj egyik legjobbjával is Switchen tudsz játszani, ez a Xenoblade Chronicles-trilógia. Én egyelőre csak az első résszel játszottam/játszom, de az nagyon tetszik egyelőre, a második és harmadik részről meg olvass véleményeket, nagyon sokan szeretik és istenítik.
Sokan szeretik még a Splatoon játékokat is, a legfrisebb rész most a harmadik rész. Gyakorlatilag a Nintendo zászlóshajó multiplayer játéka. Én néztem róla gameplay videókat, nem az én világom, sose próbáltam, de állítólag tényleg jó.
A Nintendo Switch Online trial alatt próbáld ki a Tetris 99-et! Nem viccelek, PRÓBÁLD KI! Nem gondolnád mennyire addiktív tud lenni egy battle royale-os Tetris játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Everest / AIDA64 topik
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Horgász topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest