Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyster
csendes tag
Köszönöm dicsérő szavaid!
Úgy nincs is értelme, hogy nem játszol vele, legalább is szerintem. Ezért nem értem azokat, akik mindent bontatlanul akarnak és úgy is hagyják. Oké, hogy új meg stb. még a szaga is megvan, de nekem pl. nem okozna élvezetet egy rakás lefóliázott dobozban való gyönyörködés. Amid van, használd.
Igen, kb. a 80%-át külföldről szerzem, van amit csak onnan lehet, meg van amit onnan se. Én mindig úgy gyűjtök pénzt, hogy kijöjjön egy dobozos gépre, és mindenképp pár játékra is.
Külön cetlire van felírva minden konzol, és sorsolok.
Aki nyer, azzal játszok teljesen végig egy játékot. Azt a cetlit aztán félrerakom egy időre. Utána megint sorsolás, és így mindenki sorra kerül, nem kell feleslegesen porosodnia semelyik gyöngyszemnek.Különben valaki tényleg indítson már egy full retro topic-ot, mert ebből nyakonvágás lesz.
Ha gondoljátok, én vállalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parfüm topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Nintendo Switch V2 32+128gb CFW Okosítot!!
- Nintendo Switch OLED (Zelda Edition) 64GB/ +128GB mSD + hatalmas játékcsomag + kiegészítők
- PS5 CFI-1016A
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aki nyer, azzal játszok teljesen végig egy játékot. Azt a cetlit aztán félrerakom egy időre. Utána megint sorsolás, és így mindenki sorra kerül, nem kell feleslegesen porosodnia semelyik gyöngyszemnek.