Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CJ4567

nagyúr

válasz Sinesol #58 üzenetére

Nincs vörösszemüvegem, egy RTX 3080 van a gépemben lassan 2 éve, az utolsó AMD kártyám egy RX460 4GB-os volt, mert azóta NV kártyákra tudtam jobb áron lecsapni(1070, 3070, majd 3080) :U

Csak nagyon sokan úgy veszik meg az NV kártyákat, hogy a felsorolt funkciókból nem használnak ki semmit se, de inkább kifizeti az NV felárat, csak azért, mert NV. Pl. játszik Valorant-tal, Fortnite-al, OW2-el, CS2-vel minimum grafikán, nem streamel, tökmindegy, hogy most AMD, vagy NV kártya lenne a gépében, de csak NV jöhet szóba, mert csak. Ha valakinek kell valami NV feature, akkor természetes, hogy azt vesz, de sok esetben egy AMD GPU-val ugyan úgy meglenne az ember, csak olcsóbban.

Nem tagadom, hogy a DLSS jobb, mint az FSR (Az FSR 4 nagyon sokat javított, és elég közel van most már a DLSS-hez, viszont ugye 9xxx exklúzív, a DLSS transformer pedig 2xxx-en is működik, ami hatalmas előny az NV-nak), frame gen viszont kb. 1:1 szerintem, próbáltam NV FG-t is, próbáltam FSR FG-t is, mindkettő számomra nagyon hasonlóan rossz élmény volt, szóval azonnal kikapcsoltam. :DDD AI-ban jobb a NV, de AI ellenes vagyok, szóval ez hidegen hagy. :D

Arra kíváncsi lennék, hogy a 9xxx hol kap ki sokszor a 7xxx generációval szemben, mert jelenleg a fordítottját lehet látni, főleg azokban a játékokban, ahol kötelező RT van, mert mostanra értek el oda, hogy nem zuhan be a teljesítmény a RT-től. (PT más téma, de ott is hatalmasat ugrottak.)

Új hozzászólás Aktív témák