- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Az biztos, hogy ezt nem lehet könnyen megmagyarázni valakinek aki nem próbálta, hogy ez miért jó. Meg igazán nem is kell, csak mikor egy HZD, Assassins Creed, Shadow..Tomb Raider, és hasonló játékokról áradozik valaki, akkor látszik, hogy a Nier-rel mondjuk tuti nem játszott.
(Azt akartam írni, hogy a Nier-rel, vagy hasonló játékkal, de szerintem nincs hasonló játék.) És én nem mondom azt, hogy a Nier lett a kedvenc játékom, mert nem. Viszont egy nagyon különleges játék, amit a legjobbak közt fogok emlegetni.(#236) gejala Lehet nincs is chapter select-tem, most így visszaállított mentésekkel. Szerintem előbb újra be kell fejeznem a C-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Azt akartam írni, hogy a Nier-rel, vagy hasonló játékkal, de szerintem nincs hasonló játék.) És én nem mondom azt, hogy a Nier lett a kedvenc játékom, mert nem. Viszont egy nagyon különleges játék, amit a legjobbak közt fogok emlegetni.