Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
ma tudatosult bennem hogy nem lesz meccs ma
ezt kompenzálva kis humor:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anulu
félisten
a 18-1-et kérném, ne emlegessük, mert a már részemről emlegetett AFC döntő mellett ez a másik, amire ha gondolok, felsírok amúgy azon az SB-n nettó pocsék volt az O úgy, ahogy lehet, valamint elég egysíkú is volt, mert kb lehetett tudni, h ha para van (3rd and long vagy akármi), akkor Mossnak megy a bomba, aztán lesz, ami lesz. most azért ha nem is annyira korszakos elkapók (bár erősen all pro szezonja volt Gronknak...) de több van Bradynek a "céltábláján".
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
én is szeretnék hinni benne, de nem szeretnék megnit akkorát hasalni, mint tavaly vagy a 2008 januárjában a Giants ellen, amikor nagy pofára esést éltünk meg, mert nem mértük fel reálisan a körülményeket.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
leslieke
Jómunkásember
Működik a tebowing! Császár időn túli hetesével 24-24 a spanyolok ellen a kézilabda vb-n!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
anulu
félisten
szerintem sem amúgy, csak így a 10. évében annak, h elkötelezett Patriots drukker vagyok, erősen szeretnék benne hinni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
engem pont nem aggaszt. mindenki meg akarja mutatni a csapatból, hogy a Broncos elleni meccs nem szállt a fejükbe. valamint, hogy 1 lépésre van az elméleti lehetőség revansot venni a Giants-en, ill, h a Ravens nem is olyan rég csapott ki minket a PO-ból. ha rendesen fog működni az O, akkor kötve hiszem, hogy 3-400yardot futnának ellenünk.
-
rlazol
veterán
lewis már kiejtett egyszer minket a POból.
ráépül a hollók támadása, ha a miatt még jobban fellazul a védelem akkor még egy 50%-os teljesítménnyel is megszorongatnak minket. Az tény, ha az elején nem alszunk be, aés előnnyel fordulunk, akkor nyomás alatt van esélyünk.
Engem főleg az aggaszt, hogy ezer éve nem játszottunk elit ellenféllel.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
szerintem ha Flacconak olyan napja lesz, mint általában, akkor egyszerűen Lewis nem tud annyit futni, hogy érdemben veszélyes legyen. akár 200 yarddal sem. valamint ha nem megy a passz, akkor sokkal egyszerűbb a védelemnek felkészülni, akár Chung vagy DMC (vagy mindkettő) felléphet a futás ellen védekezni. ennek mondjuk az ismert veszélye az, h 1-2 nagyobb "bombát" be lehet nyalni. mindenesetre az fix, h ott leszek a TV előtt
-
rlazol
veterán
én meg PATS-49ers-t
HA sikerül....
Azért más a texans védelme és más a mi secondarynk. Jónéhány gyengécske irányítónak volt ellenünk jó napja.
Azt gondolom INT mindkét oldalon lesz legalább egy-egy, remélem, fumble téren igazad lesz.
Nem fogjuk tudni megállítani Ray Lewist, de jó lenne 100 körül tartani egy csinos fumble val...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
nem csak neked ez a véleményed, mminthogy a Ravens az, akitől igazán tartani kell. ha a Hollók RB-it úgy-ahogy tartani tudjuk, és az 1. negyedben sikerül 10-14 pontos előnyt valahogy összehozni, akkor szerintem több ok miatt is eldől a legelelején.
a) elég Flacco pass %-át megnézni. vagy pontatlan, vagy a TE/WR-ek képtelenek elkapni a labdát. lásd a Texans meccset.
b) ha nem megy a pass, akkor futniuk kell. azzal pedig megy az idő, valamint a Pats front-7-e képes labdákat szerezni, onnantól pedíg jöhet a Pats O-Line. tudom, h a Baltimore RB-i nagyon nem a "2 éves nyeretlen" kategóriában vannak, de a futás egyik legnagyobb veszélye a fumble.nem lennék meglepődve, ha a kezdésre olyan önbizalom növelő trükkös játékkal indulna a dolog. JMD ok, h csak assistant, de BB és O'Brien is hallgat rá szerintem.
továbbra is Pats - Giants SB-t várok.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem mindegy ki játssza a döntőt, ha a végén a Pats lesz a SB győztes.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rlazol
veterán
én is ezt szeretném, ill. ezt gondolom.
Ámbár jaj, nehéz lesz nekünk, PATS drukkereknek ez a vasárnap este...
Az egész idényben az volt a véleményem, hogy az egyetlen csapat, akitől tartanunk kell a rájátszasban az AFC oldalról az a Baltimore.
Nagyon rutinosok, a védelmük kifogástalan, nem fekszik nekünk a stílusuk, ráadásul a múlt miatt is megvan minden okuk arra, h önbizalommal telve jöjjenek hozzánk.
Ja, és mikor is vert meg utoljára a PATS elit ellenfelet? naugye.
Cowboys, hatodik hét... Mert a Denvber nem elit, a PHI-ben nem Vick irányított, Giantstől, PITStől kikaptunk, JETS messze nem elit ahogy a Kansas, a Washington, Miami és Buffalo sem.
Kemény lesz, de HAJRÁ!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
maláj
addikt
jó, persze a hollók is mumus de hátha beindul a "D" is + az O is csinál ~ 30 pontot ami már elég lehet a lilák ellen
a másik meccsen nekem mind1 ki jut be a SB-ba mivel ha a 49-esek akkor ölég sok pontocska lesz - ha + a Manning gyerekék akkor jöhet a bosszúúúúúúúúúúúúúúúszerk: nemtudom, én inkább a sok pontos SB-ra voksolnék ha lehet ...
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nálam:
AFC
New England Patriots (1.) – Baltimore Ravens (2.)NFC
San Francisco 49ers (2.) – New York Giants (4.)s jöhet a Revenge Bowl!
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
KONFERENCIADÖNTŐK (2012.01.22–23.)
AFC
New England Patriots (1.) – Baltimore Ravens (2.) 2012.01.22. 21:00NFC
San Francisco 49ers (2.) – New York Giants (4.) 2012.01.23. 00:30 -
anulu
félisten
válasz concret_hp #3770 üzenetére
2) az idény végén kialakul a sorrend, a köv drafton az Indianapolis választ elsőnek (), utána jönnek sorrendben a többiek. tehát alapból minden kör (körönként a 32 csapat) elsője a Colts. ezt módosíthatja, ha volt draft pick csere (játékos trade-nél szokott előfordulni, h pl adnak 1 játékos, meg a 3. és 6. körös draft jogukat). így fordulhat mondjuk elő, hogy egy adott körben egy csapat több játékost is választhat.
kérdésedre röviden és tömören a válasz: igen, ugyanaz a sorrend.3) pl a Dolphins régebben baseball stadion(ná is átalakítható)ban játszott. de közelebbi példa: a MetLife Stadium-ot a Jets és a Giants is használja.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Van rá példa, igaz kanadai: http://www.rogerscentre.com/
A Toronto Blue Jays Baseball Club és a Toronto Argonauts használja ugyanazt a stadiont. Utóbbiakat láttam is jászani.
-
F-ECT$
titán
válasz concret_hp #3770 üzenetére
1.
A liga zárt, eleinte bővüléssel lehetett bekerülni, de az a mostani 32 már nem nagyon fog tovább nőni.
A csapatok helye nem fix, tehát a tulajdonos elviheti másik városba.
Kiesni nem nagyon lehet, és mostanában a csőd sem nagyon fenyeget senkit, de gondolom régebben lehetett ilyen.2.
Passz.3.
A saját stadion fix, de hogy másra is használják-e az jó kérdés. Szerintem a baseballhoz más típusú stadion kell, de minden elképzelhető.Dive ever, work never.
-
concret_hp
addikt
nah lenne kérdésem
meglehetősen zártnak tűnik a liga, szóval nem tlejesen értem, hoyg hoygan lehet csatlakozni, pl. hogy lehet hogy a houston a legfiatalabb nfl csapat? addig 31en voltak, vagy valaki becsődölt, vagy hogyan tudott csatlakozni az nfl csapatok közé?
másik, hogy a drafton az 1. körben a jelenlegi szezon szerint választhatnak, ha jól tudom, de a 2. körtől kezdve mi a szisztéma? ugyanaz a sorrend mint az 1. körben vagy az előző évek pozíciói is beleszámítanak vagy valami más?
harmadik, itt minden csapatnak saját stadionja van? valamelyik stadion pl eléggé úgy néz ki, mintha baseballra is használnák (tudom, hogy hatalamas biznisz meg minden, de évi 8-10 meccsre fent tartani egy stadiont, azért elég komoly )
vagy fullba vagy sehogy :D
-
z00li
senior tag
Üdv Urak!
Sikerült elcsípnem ma du. a saints-49ers második félidejét, de az utolsó pár perc mindent vitt. Óriási volt.
A giants meccset sikerült végig néznem, az sem okozott csalódást, bár kisebb különbségre számítottam.
Jelenleg úgy vagyok a dologgal, hogy mindegy ki lesz a végső győztes, csak ne a pats. Sorry.Z
-
leslieke
Jómunkásember
Ezt láttátok már? Tebowie
-
rlazol
veterán
jól összefoglaltad.
Ray Rice mumus, kérdéses, mennyire fog elfáradni a védelem a végére.
De azért Ray Lewis, Ed Reed is oda fogják tenni magukat, szóval nem lesz fáklyásmenet.Ha az elején össze tudunk kaparni kis előnyt (ami nem lesz könnyű) akkor talán csökkenthetjük a futójátékok dominanciáját és az könnyítheti a védelem dolgát...
A másik meccsen nem tudom, mit várjak a 49-ers nagyon jó, a Giants nagyon okos. Talán a QB különbség dönthet hajszállal a NY javára
-
anulu
félisten
válasz leslieke #3758 üzenetére
sokáig én is idegenkedtem tőle, aztán végül csak az lett, már 2 éves kb, és imádja az egész család
-
anulu
félisten
alakul a 2007-es SB visszavágója. szabadság már megbeszélve utána hétfőre. a Texans ellen a Ravensben tényleg a védelem tartotta a lelket. ha és amennyiben a front-7 meg tudja fogni a Hollók futását, akkor bízom nagyon abban, hogy újra SB-n szurkolhatok a Pats-ért. ráadásul Indianapolisban
a GB meccs első 2 negyedét láttam. reggel meg meglepődtem az eredményen
-
anulu
félisten
-
bagyulajuve
addikt
na végre, több, mint másfél évtized után újra jó csapat a 49ers, hajrá!
Resistencia eterna
-
F-ECT$
titán
válasz Petya25 #3754 üzenetére
Persze, de az volt a kérdés, hogy a QB-nek nem ment, hogy ilyen rossz a mutatója, amire feleltem, hogy nem (csak) ő volt a ludas.
Felmerült a meccsen is, hogy vajon a 3 hét kihagyás-e az oka, és szerintem legalább 50%-ban az. Az alapszakaszos meccsükhöz képest viszont a NYG is jobb lett (felépültek a sérültek is), tehát lehet, hogy ha nem lett volna kihagyás, akkor is nyer a Giants, csak akkor nem ennyivel.
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Kikerestem a meccsek ismétléseit:
Hétfő, S2, 20:00 , NFL, Green Bay Packers-New York Giants, főcsoport-elődöntők, 4. mérkőzés
Kedd, S1, 12.45, NFL, Baltimore Ravens-Houston Texans, főcsoport-elődöntők, 3. mérkőzés
Kedd, S2, 22:00 NFL, New England Patriots-Denver Broncos, főcsoport-elődöntők, 2. mérkőzés
Szerda, S2, 16:00 NFL, San Francisco 49ers-New Orleans Saints, főcsoport-elődöntők, 1. mérkőzés
Szerda, S2, 19:30 NFL, Baltimore Ravens-Houston Texans, főcsoport-elődöntők, 3. mérkőzés
Csütörtök, S1, 14:15 NFL, Green Bay Packers-New York Giants, főcsoport-elődöntők, 4. mérkőzésA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Nem bírtam végignézni, marad az ismétlés.
-
pohár
félisten
a 9ers ellen kíváncsi vagyok hogy muzsikálnak majd
eddig ez a PO valami getsijó!GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F-ECT$
titán
Csak nehogy azt higgyék a giants játékosok, hogy ez volt a legnehezebb meccsük, mert akkor az sb-ig sem fognak eljutni.
De szép meccs volt
Dive ever, work never.
-
pohár
félisten
én nem örömködök, nincs kedvenc csapatom
de elég durva Rodgers ügyetlenkedése, nincs egy jó passzana, ahogy leírtam TD
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F-ECT$
titán
Elég jó a NYG def, de sajnos a GB def is az. Most kellene egy jó kis TD, és akkor 3 pozíció lenne a különbség
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Gyönyörű TD!
Izgalmas második félidő jön.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Megint csak FG, pedig TD kellene
Dive ever, work never.
-
pohár
félisten
-
F-ECT$
titán
Ez hiba volt a giants részéről: td kellett volna, de fg se lett
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Vissza a meccshez: nagy szerencséje volt a GB-nek, hogy az eladott labdával nem tudott pontokat szerezni a Giants. Igaz a szerencse mellé kellett a jó védekezés is.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz leslieke #3723 üzenetére
én plazmából csak Panát vennék, LCD-ből Samu a nyerő
MM-ban egyszer láttam egy Federer meccset 3D-ben, na az apám, fúúúúúú
meg egy baszottnagy Samu TV-n (50" körül volt) ment a TF3 (szerencsére) angolul, és olyan hangrendszer volt alatta, hogy a moziban nem volt ilyen jó, komolyan mondom... 120k-s Jamo mélynyomóról szólt, hát szétkapta gyorsan a kis mozisarkot mikor eksön volt a filmbenegy jobb hangrendszerrel és eredeti nyelven kíváncsi vagyok milyen lehet egy NFL közvetítés
z00li... az nem pénz érte, vegyed megfele
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
sportra Pana plazmát ajánlok
meg végül is úgy bármire is azt ajánlomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
z00li
senior tag
Én valahogy megpróbálom kihúzni a végéig, még akkor is ha holnap hullafáradtan megyek melóba.
"SB-ra muszáj szabit kivenni hétfőre, pláne hogy pár napon belül jön a 37"-os FullHD TV-m is. "
Szabad megkérdezni melyik gyártó mely modelljére esett a választásod? Csak mert én még 55cm-es crt-n nézem és én is szeretnék valami nagyobbacska tv-t venni, ugyanis a kanapéról már vesznek el részletek. -
varsam
őstag
Na akkor nézzük hogy kenik el a kis Manning szája szélét
-
leslieke
Jómunkásember
Itt a vége, fuss el véle.
-
rlazol
veterán
eldőlt - BAL@NE
-
F-ECT$
titán
Hihetetlen
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Megjött a gyors válasz egy TD formájában.
-
rlazol
veterán
a sajtótájékoztatón azt mondta, szerette volna az 5ösön belülre. nem kicsit maximalista.
közben vezet a Texans.
nem tudom, kinek drukkoljak. A Texans nagyon megérdemelné, de a Ravens védelme is. remélem, jó meccs lesz.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
ezen a playen először kiakadtam, 3, és 10-nél...
aztán réjöttem, hogy így volt a legjobban biztosítva a reménytelen mezőnypozíció a Denvernek, nekünk meg már mindegy volt. Ráadásul sokkal kevésébé sérülésveszélyes, mint egy punt szituáció.
És mókás...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.