Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
anulu
félisten
egyre inkább úgy érzem, hogy a nagyon döcögős O részről kezdés után Peytonnak meg akarják adni a lehetőséget a 2. gyűrűre. kérdés, hogy a D-jük meddig bírja. illetve mit tudnak majd felmutatni Mile High-on a Pats O ellen.
btw, úgy látom, hogy tényleg nem nagyon tud már stabilan hosszú bombákat dobni Manning, ezért is hoztak egy olyan TE-t, aki a 10 yard körüli játékokban lehet ütős. bízom majd az LB sorunkban!
-
-
tutuhawer
őstag
Az edzőjük nyilatkozta, hogy kedveli Gore-t nagyon, de gondolom, nem csak rajta múlik.
Telefonra letöltve, pc-re letöltve és a drive-ra feltöltve ez a videó, hogy mindig meg tudjam nézni:
Az Eagles fordítása a Giants ellen:
https://www.youtube.com/watch?v=kvYFnElisL4
Az érdekessége, hogy mindig nézem, ahogy Vick játszik, és hasonlítom a mai fiatal irányítókhoz, akik futkosnak és egyik se tűnik olyan tökösnek, mint Vick, nem? Elfogult vagyok, de én szívesen látnám Vicket 35 évesen is az Eaglesben pár alkalommal, lásd: minden szakértő megemlíti az NFL AM-ben, a Total Accessben is, hogy az irányítók könnyen beilleszthetők Chip Kelly rendszerébe, mint Sanchez is: értelmes számokat, normális mérkőzéseket is produkált, nem csak balfaszkodást. Szóval Vicket szívesen megnézném mérkőzésen az Eaglesben.(#9292) Cartman023
Épp a Gregg Rosenthal említette , hogy meglepően sok pletyka vált valósággá, amikor a twitteren meg-megerősítette pár résztvevő a szerződését, cseréjét stb stb. Mondtak számokat is , de az csak az új szezon kezdetével lesz hivatalos, szóval kiemelte, hogy sok pletykát olvastunk már és a lényeg még csak most jön...
-
F-ECT$
titán
Nekem a töri tanárom mondogatta. (Másik kedvence a hát-tal nem kezdünk mondatot.)
Onnan ered, hogy az és általában 2 tagmondatot köt össze, tehát nem logikus egy mondat elejére tenni. Viszont ez tévhit.
A lényeg belőle:
Valamiért a kötőszóval kezdődő mondatokat megbélyegzik, primitívnek, szabálytalannak, magyartalannak állítják be. Ez azért különösen vicces, mert a kötőszó egyik funkciója éppen az, hogy tagmondatokat, illetve mondatokat kapcsoljon egymáshoz – explicitté téve azok logikai viszonyát.+1: mondj egy értelmes magyar mondatot, amiben 5 db és szerepel közvetlenül egymás után.
-
A Zéé
Topikgazda
nagyobb csapatoknak könnyen összejön az: ha a 80k ember megveszi a 30-130 dolláros jegyet az már meccsenként is több milliós nagyságrendű bevétel, és egy szezonban van 7-8 hazai meccs. Eladnak hihetetlen mennyiségű repi cuccot, az is fossa a pénzt, ha bejutnak valami bowlba, az is szépen hoz a házhoz. Aztán gondolom az egyetemi, városi, (plusz talán az állami, szövetségi) költségvetés is megtámogatja őket minden évben.
Kiadás viszont relatív kevés van: a játékosoknak nem fizethetnek, az a pár tucat ösztöndíjas játékos, meg az edzői stáb kerül csak pénzbe. -
vond
MODERÁTOR
Nekem meg épp a Dallas jön ki a könyökömön.
Egyedül Murray, meg talán Bryant játékát érdemes megemlítenem, a többi számomra abszolút túlértékelt.
A Seahawks-ban azért említsük meg a D-t, mert az valami iszonyat mód odatette magát kb. a szezon felétől. Nem csak a támadófoci lehet élvezetes. Meg hát azért ott van Lynch is a maga 10 futott és 4 elkapott TD-jével. És nekem Wilson irányítójátéka is érdekes (már ha tudja éppen azt hozni, amire képes).
A Bears-Lions is jó lehetett volna, ha nem ejtették volna ki magukat a mackók már pár fordulóval ezelőtt. Bár így is érdekes lesz, hogy Cutler-t padoztatják (sanszos a nagy zakó). De ez is megint milyen döntés?!? Tiszta idióták ülnek a Chicago vezetésben, ez már biztos.
-
szab.tam
nagyúr
ha láttad volna, miket fogadtam az utolsó vb selejtezőn.
(előtte 10 évig semmit, utána sem fogok, legalább ennyi ideig.)
1-2-3 as kötéseket.
magyar andorra d, román észt v, török holland h. (asszem....)
pedig volt bennük komoly ráció.
10kft -> 1.8+mft.
ez a szeló elmehetett volna pitlákba, ha bejön....de akkor is méjvödör az ász.
-
szab.tam
nagyúr
ezt most komolyan mondod?
remélem részedről csak szarkasztikus izé volt.
tényleg remélem.
értékelésben lassulok, mint a denver offense.a cicazenét sajnos a sok fény nem mindig tudja feljavítani.
fásy zsülike v2.0***
azért aki ismeri Integra kolléga telefonszámát, küldhetne rá egy sms-t, hogy van-e 50 col+ valóban a pentahuszban. (és sült répás szirkeszárny...)
-
A Zéé
Topikgazda
az nem superbowl meccs, csak ugye usánkában összefüggést kell találni mindenkinek mindenben
-
A Zéé
Topikgazda
sajnos elég kicsi igen
Manningnek meg szerintem meglesz a yard rekord. Nem olyan ember, aki leül csak úgy, és szerintem az edzők is inkább hagyják, had csinálja a dolgát
NFC West...
Ez a szép ebben a sportban, meg magában a draft/fizetési sapka/free agency rendszerben... 2 éve a legcikibb div volt az egész bajnokságban (negatív mérlegű Hox a po-ban), most meg a legkeményebb -
A Zéé
Topikgazda
Nincs. Cards, Saints is 10-5-tel áll. Az egyik Wildcard hely a Friszkóé, a másik azonos mérleg esetén a Saintsé, mert megverték a Cardinalst a 3. héten. A 49ers meg mindenképp előrébb lesz, mint a Cardinals. Szóval az esetleges mai győzelemtől függetlenül is csak akkor juthat a PO-ba a Cards, ha a Tampa nyer.
-
z00li
senior tag
livetv.ru/en
A sopcast-es közvetítések elég jók szoktak itt lenni, PL-t rendszeresen itt nézem.Szerintem HD közeli a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest