Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Köszönjük szépen a munkát neked is és a bold tippeket adóknak is!
Gratulálok mindenkinek, de a dobogósoknak különösen.Nekem bizakodásra ad okot a holtversenyben legtöbb pontos nulladik hét, hibátlan kör, a 2. legjobb PO kör és a legtöbb SB pont. Csak-csak nem vagyok vak és jövőre van esélyem jobb szereplésre. Most éppen hogy meglett a wildcard kör (SB előtt 12. voltam).
-
*Mukeey*
addikt
Nagyon szépen köszi az egész éves munkádat!
A nyertesnek és a dobogósoknak nagy gratula
Az afc-s tippem azért volt, mert a kettő közül nem tudtam dönteni és ugy voltam vele, hogy ha már egyik bejön akkor az pont a játékban. Szerencsére a sb-győztest eltaláltam már a szezon elött
Egyre jobb, aktívabb a topik, sztem amúgy viszonylag kevesen tudnak róla, ez lehet a mérsékeltebb érdeklődés oka. Itthon sztem nagyon megy most az NFL, ez köszönhető a színvonalas közvetítéseknek és a sporttv-nek.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
El se hiszem hogy nyertem!!!
Titkon reménykedtem, hogy a 0. heti tippjeim még hoznak elég pontot, de őszinte leszek, nem emlékeztem már rá pontosan miket is tippeltem (kivéve a Chiefst, abban nagyon is biztos voltam).Szeretném megköszöni Zéé-nek az egész éves munkáját. Nélküle nem jöhetett volna létre ez a jó kis játék. Gratulálok Troland-nak, F-ECT$-nek és Vacsek-nak is. Végig fej-fej mellett küzdöttünk (kivéve mikor Vacsek csalt
), és hát tulajdonképpen holtverseny lett a vége.
Nagyon élveztem a játékot, bár néha a bold-ok kiválasztása azért némi fejvakarást okozott.
Most kicsi pihi, aztán nyit az FA piac. Közben lehet listázni a need-eket, bújni a prospect-ekről írt elemzéseket. Jön majd a draft, OTA, TC, és máris nyakunkon a PreSeason.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
megszületett a végeredmény! [link]
PH! NFL tippjáték 2019 végeredmény:
1. helyezett: Zanik
2. helyezett: troland26
3. helyezett: F-ECT$Gratulálok a helyezetteknek, és köszönöm a részvételt mindenkinek!
Zanik, és troland26 is a 0. héten volt különösen pontos, jól olvasták az üveggömböt. troland26 a korábban már említett, egy nem "hivatalosan" megérkezett tippsor miatt lett 2. helyezett.
Komoly, hogy a Pats csoportgyőzelmét mennyire fixre vettük, és hogy a Friscora mennyire nem számított senki sem
Jót mosolyogtam *Mukeey* tippjén,aki a Pats-et tippelte AFC bajnoknak, majd a Chiefst a SB győztesének. Bár ez utóbbi bejött
Balesz1899 pedig nem tudom hogy csítelt, hogy 7/8 a találata a div győztesek közt.
Átlagosan 30 körüli válasz érkezett minden héten, és a tippelők legtöbbje egész évben aktív volt, ami szerintem tök jó dolog. Már csak a beszélgetésekben kellene mindenkinek még egy kicsit aktívabbnak lenneA nyeremények elosztását egyelőre nem tudom még, mivel rlazol-al még nem sikerült egyeztetni, de hamarosan felvesszük a kapcsolatot a nyertesekkel.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
f4lcon #20384 üzenetére
A Bowl.hu-ra szokott írogatni
Amúgy messze ő a kedvenc szakkommentátorom a mostani garnitúrából Höri mellett. Gyula katasztrófa, Márk néha túl száraz és álmosító, Maka nekem túlontúl az amerikai közvetítések tükörfordítása (a "mozgatja a láncokat" mondásától egyenesen falnak megyek), Sanyi meg az utóbbi időben inkább elvicceskedi a közvetítéseket.
Amúgy igen, Zolin érződik, hogy nem csak nézi, de érti is a játékot (bár most pl szépen belezavarodtak egy időkéréses történetbe), véletlenül gondolom senki nem lesz elemző a PFF-nél[ Szerkesztve ]
-
én csak annyit szeretnék hozzátenni a meccshez, hogy mivel ritkán nézek magyar kommentárral mérkőzést (nem nagyon vagyok oda a hazai közvetítés színvonaláért) őszintén meglepődtem, hogy milyen jó volt a meccs alatt a páros, szóval le a kalappal a Buday Zoltán előtt, ritka jó color commentator volt, látszik, hogy érti a focit (sokkal jobban, mint én, nyilván) már majdnem Romo-i magaslatokba csaptunk, csak az maradt el, hogy megjósolja a következő játékot párszor
tetszik, hogy meg tud különböztetni egy play action játékot egy read option-től, hogy azonnal átlátja a kulcs blokkokat, hogy szakértelmével érdemben tudott hozzátenni a meccs élményhez. nyilván nem olvassa ezt itt, de valahol ki akartam írni magamból
-
törölt tag
Amúgy szégyelje magát *Gabonaféle Attila még ő is elment aludni 20-10-es állás mellett. Pedig ő valahol még játékos is volt ha jól emlékszem
-
Veron
addikt
Pilis meg nem a Pilisben. :) ettől függetlenül nagy ökör ez a Trump, de ez nem újdonság.
Még mindig nehéz elhinni, 10 éve várok erre a győzelemre. Egész nap jó a kedvem.
Mondjuk biztosan nem Patnek adtam volna az MVP címet, igy egy kicsit hiteltelen, de hát ő a QB.Go Chiefs, ne essen szét a csapat jövőre!
Olasz VB győzelem és Chiefs SB megvolt, még egy Juve BL-t akarok látni! :)
-
hobizoli
nagyúr
van Kansas-ban is Kansas City
a folyo valasztja kette a varost es az is egyben a ket szomszedos allam hatara isde a csapat stadionja a Missouri allambeli reszen van a varosnak, ezert szamitodik oda
itthon sem tudja sok ember, hogy a Zala nevu telepules Somogy megyeben van
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ggeleven #20372 üzenetére
Köszi, beszédes kép. Még azt kellene tudni, hogy hány (kulcs)embernek jár le a szerződése, legyen szó játékosról vagy edzőről, és abból már lehetne következtetni, hogy mennyit fog erősödni / gyengülni a csapat.
Az mondjuk biztos, hogy a Reid - Mahomes páros ad egy kis discountot a gyűrűre vágyók között. -
ggeleven
őstag
válasz
F-ECT$ #20371 üzenetére
Ők sem állnak a legjobban, főleg, hogy jön a nagy fizu Mahomes-nak, de most annyira bennünk van az SB íz, hogy könnyebb lehet tovább vinni ezt a csapatot. Esetleg még az is simán lehet, hogy FA is igazolhat hozzájuk áron alul, mert továbbra is contender csapat. Vegasban ők a legesélyesebbek a következő SB-re is (mondjuk ilyenkor ki merne mást mondani, nem?).
Az interjúkban nagyon ment a brotherhood-ozás/family-zés (mondjuk annyi adrenalinnal mindenki szerelmesek az SB győztesek).[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
ggeleven
őstag
Na már csak egy dolog hiányzik a szezonzáráshoz. Ki nyeri a PH kupát?!
Jajj, de jókat fogunk röhögni a szezon előtti tippeken...Amúgy csak-csak összejött 100+ hsz.
-
törölt tag
Nagyon jó csapat az SF remélem nem esnek szét a nyáron.Shannahan meg szedje össze magát, tanuljon a hibáiból és meg lesz nekik is a gyűrű
-
Nagyon ritka hogy az MVP-t oda adják nem QB-nak, erre már rájöhettünk (ami faszság).
Lásd ugye a tavalyi, Edelman MVP cím - mint szabályt erősítő kivétel. Idén szimplán egyértelmű volt Williams.Továbbá az is kiderült, hogy valódi nyomás alatt, Jimmy G nem biztos hogy comeback player. Mahomes meg az. Viszont Mahomes kifejezetten gyengén muzsikált, rosszul passzolt. Igen, a fal nem védte meg - de Ő sem jó ütemben lépett fel, ha fellépett egyáltalán a zsebben, etc.
De nem omlott össze, hanem ment tovább.
Örülök, hogy a rozmár végre nyert egy gyűrűt, annyira kellett már neki, mint egy falat kenyér. Az SF meg ne bánkódjon, csak meccs szituban nem Shannahanre bízzák a time managementet, meg a play callt a negyedik negyedben, és meglesz jövőre a gyűrű. -
bagyulajuve
addikt
de gyenge volt a 4. negyedben ez a Frisco, grat a Chiefs-nek, auz hiszem tovább kell várnom, de ez a 25 év kezd sok lenni
erős ez a csapat, de Garappolo, hát ez neki úgy érzem nagy falat
-
A Zéé
Topikgazda
A harmadik negyed közepétől ilyen félig alvó állapotban néztem a meccset, annyira semmilyen volt. A vége viszont érdekes lett. Amennyire emlékszem így félálomból a történtekre, a coaching döntötte el a meccset.
Viszont az MVP-vel nagyon nem értek egyet. Nem Mahomes volt most sztem a legjobb a pályán, Williams játéka fontosabb volt. -
Ispy
veterán
Hah, bealudtam a halftime shown, de jó volt visszaolvasni a meccs alakulását itt:
- á, Mahomes kevés még ehhez, tanulnia kell
- ez már eldölt SF
- jaj mivanitt
- nyert a KC -
rlazol
veterán
Jó meccs volt, bár számomra izgalmas nem volt. Örülök a Chiefs győzelmének, ugyan a SFra tippeltem. Nagyon örülök Riednek, és ahogy mások is mondták, Shanahan másodszor cseszi el ugyanúgy csak épp a másik irányba. Most túl konzervatív, amikor nem szabadott volna annak lennie. Sherman-t sajnálom.
crey: -
-
vond
MODERÁTOR
Na, kíváncsi vagyok, miért sietnek annyira a műsoridővel. Nem értem.
Mint ahogy azt sem, hogy mi a francért Mahomes-t kellett MVP-nek választani. Mocsok szar volt, talán 5-10 percet, ha játszott elfogadható szinten. De hát irányító, ráadásul hype-olt. Ez van.
Szerk.: Tempó magazin ismétlés. Csodás.
Az év legfontosabb sporteseménye, és a legfontosabb közvetítésük, és simán lekeverik. Nagyon nem vágják ezt a témát.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #20355 üzenetére
Meglepően visszafogott. Pedig élőben látni a kedvenc csapatot így eléggé menő.
-
Nem látom a Sport TV-s közvetítést, de Ricsi egy tízes skálán mennyire van kI?
-
F-ECT$
titán
válasz
LyonnaisFan1 #20317 üzenetére
Előhúzta.
-
törölt tag
Köszönöm fiúk és köszönöm fórumtársak
-
Nem a szívem csücske a Chiefs (naaagyon nem), de megérdemlik na.
Ez a 49ers még nagyon fiatal, és ha azt nézzük hogy tavaly még az NFC végén kullogtak, most meg a SB-ig meneteltek, akkor még számolni kell velük a következő években, ha életben tudják tartani ezt a csapatot, és tanulnak a hibákból. -
Zanik
addikt
Shanahan a Falcons bukta után megcsinálja megint. Így lefagyni 1 negyedre, ráadásul az utolsóra.
-
-
hobizoli
nagyúr
LOL
-
Batawanga
tag
Kicsit összeomlott az SF a végére, de jó meccs volt. A nap nyertese a Tide mosópor.
-
Akkor a 130 ezer dolláros tétes faszi nyert...
-
Pontosan ezért írtam hogy pont nem a Chiefst kell leírni amíg nincs vége. Nekem úgy tűnik a 49ers összezuhant.
-
darvinya
titán
Hát ez nagyon szép volt KC-tól.
-
válasz
LyonnaisFan1 #20310 üzenetére
Ugyeugye...
-
LyonnaisFan1
őstag
Meg egy chiefs td.
21-0-as negyed te jo eg -
hobizoli
nagyúr
ennyi...KCC
-
törölt tag
Huuuuuh a vérnyomásom az egekben
Na itt a vége hurrá éljen a KC
Na így lenne ötösöm a lottón[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A Kansas a menny kapujaban
-
törölt tag
válasz
LyonnaisFan1 #20333 üzenetére
Az tuti , totál vitatott TD volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
Errol napokig fognak vitatkozni.
Izgalmas two minute van hatra.
A cisconak td kell, vagy lefott a kave. -
Zanik
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #20328 üzenetére
Necces volt. Ilyenkor az számít mi volt az eredeti ítélet. Amúgy szerintem pont elcsípte a labda csúcsa.
-
No akkor SF drive a győzelemért... lássuk mit tudnak.
-
hobizoli
nagyúr
lefujaskor kell vezetni
-
ggeleven
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #20328 üzenetére
Na végre izgalom van!
-
LyonnaisFan1
őstag
Megadtak, de velemenyes
-
Azt nem értem most hogy a 49ers hogy hagyhatja ennyire kontrollátlanul Hillt
-
törölt tag
Rengeteg idő van még hátra az a baj
-
válasz
LyonnaisFan1 #20324 üzenetére
Kizárt... lol.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na vajon ramennek a td-ra, vagy mezonygollal egal es hosszabitas
-
Zanik
addikt
Szerintem későn ébredt a Chiefs. De ne legyen igazam.
-
törölt tag
Na most kell a védelem.
-
LyonnaisFan1
őstag
... Es elohuzta
Egyenlithet akar a chiefs. -
Zanik
addikt
Az optimista, küzdő Mahomes győzelemre tudta volna vezetni ezt a Chiefst, de ma nem ez a Mahomes jött ki a meccsre. Kár érte.
Újra bebizonyosodott az örökérvényű igazság: a védelmek nyeri a bajnokságot. -
ggeleven
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #20317 üzenetére
Így legyen, mert kellene izgalom a végére.
-
törölt tag
Kell egy TD meg egy Interseption az SF részéről majd megint egy TD és nyert is a KC
-
-
F-ECT$
titán
-
-
Zanik
addikt
Hát, szerintem nullázom a fordulót!
-
vond
MODERÁTOR
Mahomes nincs még készen erre. Hibát hibára halmoz.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
A sf gyakorlatilag megnyerte.
Labdaszerzes. Innentol mar csak ok ronthatjak el. -
ggeleven
őstag
Na akkor ez most eldőlni látszik...
-
Szeretném ha a Rozmar kapna végre egy gyűrűt. Meglatjuk mi lesz.
-
törölt tag
Na akkor, innen szép nyerni
Vond remélem nem vetted komolyan[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Shakira & J. Lo's FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show
indulhat a recskaparti
-
Batawanga
tag
Mekkora interception. Amúgy mi az a Bud Light a reklámban? Ásványvíz?
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kuponkunyeráló
- Modding és elektronikai kérdések
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI FPV Racer drón
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest