Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz rlazol #18317 üzenetére
[link] itt van bőven infó
érdekes, hogy Ms Taylor miért nem jött elő ezekkel addig, amíg AB Oakland-ben égette la a talpáról a bőrt? miért az UTÁN kell benyújtani valamit, hogy AB a Pats-be igazolt?“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
értem én, hogy elkeserítő a helyzet, de ennyi erővel a Cowboys egyből SuperBowl esélyessé nőtte ki magát ugyan ezen az elven... sok van még hátra, biztos rendet kell tenni pár fejben, de az első negyedben csak kapkodtam a fejem én is, hogy ez biztosan az a Giants?
tankolni már nem kell, van egy előkelő helyen húzott futó egy előkelő helyen húzott irányítóval, WR-ek meg a harmadik körben is nőnek“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #18347 üzenetére
"de ha egy 9. éves QB 3.5 mp babusgatja a labdát oda fognak érni hozzá, akármi van."
Prescott-nak szerencséje, hogy csak negyedik éves, mert mostanában összejönne neki a 3,5mp ha akarná, mert a fal előtte bármennyit engedne...“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz #22743424 #18402 üzenetére
nincs mit meglátni, mindkét csapat az AFC-ben van, és a Superbowl lényege, hogy az AFC győztese játszik az NFC győztesével
NFC-ből az esélyesek perpill: Cowboys, Eagles, Seahawks, Rams, Packers
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #18407 üzenetére
a Bears-nél Trubisky a gyenge láncszem, az SF meg azért nem volt a felsorolásomban, mert abból a csoportból is csak egy jut tovább a Seahawks mögött
a Saints meglátjuk mennyire kemény, így, hogy Teddy tolja, bár nem annyira világtalan mint a többi második számú irányító, szóval ha a kieső 6 héten hoznak egy 3-3-at vele (sorban Jets, Dophins, Texans jön, ebből kettő biztosan verhető, a Texans inkább sötét ló, utána viszont Rams, Seahawks, Cowboys, amiből meglepetés lenne csere irányítóval bármelyiket behúzni) akkor szerintem mindenki kiegyezik a 4-4-el mire Brees újra pályára lép“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz rlazol #18421 üzenetére
simán lehet, hogy az új fiú azt mondja, nekem ez a roster semmire nem jó, majd ha én állítom össze az alapoktól, akkor várjatok tőlem eredményt, és ennek apropóján tankolnak.
azért ne feledjük, hogy 2 korszakosnak tűnő irányító jön ki egyetemről (Tagovailoa, Herbert)egyelőre így néz ki a 2020-as draftjuk:
első kör 3db: saját, plusz Texans plusz Steelers
második kör 2db: saját plusz Saints
harmadik kör 2db: saját plusz egy valószínű kompenzációs pick
negyedik kör 2db: saját plusz Titans
ötödik kör 1db: kompenzációs pick
hatodik kör 2db: saját plusz Cowboys
hetedik kör 2db: saját plus Chiefs
ez összesen 14db választás, pont kétszer annyi, mint amennyi csapatonként jár, ráadásul ebből legalább 4 biztosan top50 pick!“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
én is erős visszaesést produkáltam két 7-7-es kezdés után
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz -=Vacsek=- #18775 üzenetére
mert későn adtam le
nem figyeltem, hogy már megvolt a mérkőzés, így nyugodt szívvel tippeltem rájuk, közben meg kiderült, hogy mikor leadtam már rég túl voltunk a meccsen
de magamat megnyugtattam, hogy ha időben csinálom, akkor 2 pontom lett volna“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz callmeakos #18822 üzenetére
rá lehet húzni megint a zebrákra a dallas meccset, de mostmár harmadjára lövik lábon magukat. kezd gáz lenni
-
addikt
válasz berek21 #18838 üzenetére
a bírók minden eddiginál jobban vakon vannak idén, és nem csak itt.
nagyon durva, hogy zéró felelősségük van egy-egy hibánál pedig az a másik oldalon emberi sorsokat dönt el, meg millió dollárokat.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz *Mukeey* #18899 üzenetére
érdekes kérdés ez a jó/nemjó dolog
pl biztos vagyok benne, hogy ha Dak nem a Cowboys-hoz kerül, akkor negyedik körösként koptatta volna a kispadot a Jets-ben vagy a Dophins-ban, majd 3 év után bedobták volna valami veszett fejsze nyele meccsen és dobott volna 3 INT-et, 24-es passer rating mellett, és évek múlva senki se emlékezne rá
a körülmények nagyon meghatározzák, hogy valaki jó játékossá válik vagy sem
és biztos vagyok benne, hogy Dak helyén több olyan játékos is jónak tűnne, aki már nincs a ligában, de 2015 óta jött (pl Paxton Lynch, de akár Goff is, sőt messzebb megyek, maga mr football, Johny Manziel is eléldegélne ezekkel az elkapókkal meg falemberekkel...)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Balesz1899 #18919 üzenetére
+1
-
addikt
válasz callmeakos #19121 üzenetére
a Cowboys magát verte meg ott, a Jets csak arra járt
-
addikt
válasz Balesz1899 #19142 üzenetére
a Pats akkor lenne beárazva, ha egész szezonját az NFC-ben játszaná. állna is vagy 4-4-el kb
-
addikt
azért a Cowboys is megpróbálta lábon lőni magát, de nekik kevésbbé sikerült, és a félidőben ébredtek.
-
addikt
ha már sporttv kommentátorok, miért van az, hogy többen minden alkalommal úgy öltöznek, mintha a sarki boltba ugrottak volna le? az amerikai közvetítésekhez képest is, meg sokszor a képernyőre kerülés alapelveihez képest is szörnyen néznek ki. Herczeg Ádám a mosatlan vállig érő hajával meg az arcán pamacsokban kinövő szőrrel néha úgy néz ki mint egy homeless...
csak összehasonlításképpen ugye egy CBS közvetítés így néz ki:
persze ez nem mindnenkire igaz, mert Bencsics Márk vagy Kovács Sanyi miért tud normálisan öltözni (nem kell öltöny, de egy inggel tiszteljük már meg a nézőket)?
TrashTalk szinvonala is hullámzik, de ott néha fellelhető a stílus:
de nálam a mintás póló, mintás pulóver az a kínai piacra való dolog, nem kommentátorállásba...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz darvinya #19229 üzenetére
hát, azért én el tudom képzelni Tony Romo-ról vagy Jim Nantz-ről, hogy magától is képes normálisan megjelenni egy közvetítésre, elvégre ez a munkájuk.
meg ugye az NFL közvetítésben állnak is, így totál is be van vágva, nem hiszem, hogy tényleg rövidnadrágban vagy farmerban ülnének ott..biztos vannak olyan híradósok, akik csak akkor állnak fel az asztaltól, ha már nem forog a kamera, de egy NFL broadcast fülkéje egészen más:
másik meg, hogy engem nézőként nem igazán érdekel, hogy a csatorna képes-e arra figyelni, hogy az alkalmazottai ne nézzenek ki hobo-nak, vagy az alkalmazottak maguktól képesek erre
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz callmeakos #19246 üzenetére
az nem kétpontos kísérlet volt, csak egy elb.szott extrapont snap, amivel csinálni kellett valamit
-
addikt
válasz *Mukeey* #19348 üzenetére
ESPN QB ranking, Added Points:
Russell Wilson: 37.5
Carson Wentz: 22.5
Lamar Jackson: 33.0
Tom Brady: 11.8
Jared Goff: - 14.5 (igen, negatív)
Jimmy G: 9.8
Dak Prescott 40.2
NFL passing leaders through Week 10:
- Philip Rivers, 2816
- Dak Prescott, 2777
- Jameis Winston, 2765
- Russell Wilson, 2737
- Aaron Rodgers, 2718
- Pat Mahomes, 2626
- Jared Goff, 2610
- Kyler Murray, 2553
- Tom Brady, 2536
- Matthew Stafford, 2499Next Gen Stats@NextGenStats·nov. 11.Dak Prescott-Amari Cooper 12-yard TD had a 29.9% Completion Probability, Prescott's 5th completion of the game under 30%, the most by a QB in a game over the last two seasons.
emellett a Nextgen Stats szerint:
- második Average Completed Yards (8.0)
- hamradik Average Intended Yards (9.9)
- kilencedik Passer rating (102.4)
- harmadik Expected Completion Percentage (61,3%)
- második Completion Percentage Above Expectation (7.1)footballoutsiders szerint:
- második Defense-adjusted Yards Above Replacement DYAR (951)
- második Defense-adjusted Value Over Average DVOA (33,1%)
- első QBR (78.8)
- hetedik Completion percentage (68,6%)csak annyit akarok mondani, hogy a tények makacs dolgok.
-
addikt
ez csapat játék, nem elég, ha az irányítód játszik jól csak...
annyira jó irányító 10 évente talán 2-3 van, aki az ultraszar csapatot is a hátán tud vinni (de ők se mindig) de itt fentebb nem is arról volt szó, hogy Prescott Top2 lenne, hanem kifejezetten a liga legrosszabb irányítójának lett titulálva, ami az elmúlt pár évének számait nézve vagy trollkodás, vagy szimplán egetverő ökörség.
nyerni a speciális csapategység is tud, a védelem is... a W az nem QB stat.(#19351) *Mukeey*
látom te szakértő vagy, így nem vitáznék veled többet.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Balesz1899 #19360 üzenetére
mivel ez nem jéghoki, szerintem igen
és mivel bármi történt is (nyilván ez reakció volt valamire, amit Rudolph váltott ki) az nem megoldás, hogy így torolod meg a sérelmed, szerintem meg is fogja érdemelni.
ennél kevesebbért is többen kaptak már eltiltásokat.
ja, Rudolph és Pouncey is 2-2 meccset ér a szememben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Balesz1899 #19362 üzenetére
igen, ezt mondtam én is.
nyilván jó srác, és soha nem csinál ilyeneket - de az a helyzet, hogy tudni kell kezelni az indulatokat egy ilyen mérkőzésen, mert nem csak fizikai hanem szellemi hadviselés is zajlik a pályán.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz -=Vacsek=- #19434 üzenetére
Prescott nem lehet jó, a statisztika semmit nem ér
-
addikt
ez nem azt mutatja, hogy ki a jó
csupán a top5 idén eddig legtöbb yardot passzolt irányító van rajta, és ebben Goff az ötödik.
lásd még: Passing Yards[ Szerkesztve ]
-
addikt
a bírók már régen alatta vannak annak a szintnek aminél még érdemes beszélni róluk.
viszont ez a meccs megérdemelt volna egy jobb időjárást, mondjuk úgy 10 fokkal melegebbet meg eső nélkül.
-
-
addikt
válasz rlazol #19552 üzenetére
azért azt sem tudjuk, hogy mennyire van vagy nincs beleszólása a roster kialakításába, és másrészt azt Jerry már rég óta nem csinálja (legalábbis a Manziel / Martin húzás óta, ugye nem irányítót húztak ott első körben, hanem a liga egyik legjobb guard-ját) azt a kvázi GM-ként működő Will McClay végzi.
-
addikt
válasz *Mukeey* #20192 üzenetére
attól, hogy valaki nem jó főedzőnek még nem jelenti azt, hogy pozíciós edzőnek nem tökéletes. nyilván nem véletlenül juthatott el egyáltalán oda, hogy főedzőnek szóba kerüljön bármikor is...
-
addikt
én csak annyit szeretnék hozzátenni a meccshez, hogy mivel ritkán nézek magyar kommentárral mérkőzést (nem nagyon vagyok oda a hazai közvetítés színvonaláért) őszintén meglepődtem, hogy milyen jó volt a meccs alatt a páros, szóval le a kalappal a Buday Zoltán előtt, ritka jó color commentator volt, látszik, hogy érti a focit (sokkal jobban, mint én, nyilván) már majdnem Romo-i magaslatokba csaptunk, csak az maradt el, hogy megjósolja a következő játékot párszor tetszik, hogy meg tud különböztetni egy play action játékot egy read option-től, hogy azonnal átlátja a kulcs blokkokat, hogy szakértelmével érdemben tudott hozzátenni a meccs élményhez. nyilván nem olvassa ezt itt, de valahol ki akartam írni magamból
-
addikt
nekem az a fura, hogy az NFL nem csinált még magának egy ilyen ligát, hiszen nem lenne konkurencia, főleg ha véget is érne úgy a nyári edzőtáborok idejére
-
addikt
szerintem is Tampa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest