Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rlazol #21794 üzenetére
talán az edzők annyira hozzászokta, hogy a séma meg a QB nem kényszerít jó WR-ek igazolására, hogy nem is fektettek rá hangsúlyt?
a séma alatt azt értem, hogy minden edző meg van győződve arról (és BB is biztos), hogy az a rendszer amit kitalált működik akkor, ha mindenki elvégzi a feladatát - nem kiemelkedően, csak átlagosan. és erre az átlagosságra volt egy átlagon messze felüli QB aki kimentette őket a sz.rból akkor is, ha a séma nem működött, mert az átlagos elkapók nem hozták az átlagos szintet
láttam már ilyet más edzőnél is, addig ragaszkodik egy elmélethez, míg ki nem rúgják miatta. -
rlazol
veterán
válasz
darvinya #21790 üzenetére
Hát a NE offense biztos nem. A 15-ös yardos sárga, amit a végén bekapott az ARI ellensúlyozta a korábbi véleményes hívásokat, pl a TD visszafújását vagy az ide-ode PI újrajátszását. Nem jó, hogy a bírók ennyire belenyúltak, szar meccs volt anélkül is.
Igazából most látjuk Brady miért ment el: nincs elkapó. És azt is, hogy ő hasonló helyzetben azért 100-150 yarddal többet tudott, mint most Newton. Pedig Newton se lenne rossz, de ahogy a Denvernek nincs esélye QB nélkül, úgy nekünk sincs elkapó nélkül. Aki van az olyan WR3 szint. -
F-ECT$
titán
Egész jó volt a KC meccs, csak kár hogy a végén nem kapta vissza 1 percre a Tampa a labdát.
-
Zanik
addikt
Goff hozza a 4 TO-s boldom. Tudtam hogy a Ramsben bízhatok.
-
darvinya
titán
KC-TB, KC alázás főleg Hill hátra szaltós TD-je is mutatja.
Brady és elkapók homály.rlazol
Mázli faktor, vagy inkább jó rugó nyerte meg a meccset.
De borzalmas szenvedés volt mindkét oldalról. -
rlazol
veterán
válasz
darvinya #21788 üzenetére
MÉG egál.
Pff, szerencsés mellé és szerencsés 50 yardos győztes FG
Nem érdemeltük meg.Newtonnak semmi célpontja, és önbizalom nélkül játszik, nem is fut. 2 buta INT, és vár-vár-vár. Persze, nincs célpontja, de ez akkor is gyenge játék. A védelem jó, csak pár buta szabálytalanság, főleg az ARI utolsó TD drive-jában. Szidnám a bírókat is, mert volt pár fura ítélet, de az a két kritikus holding sajnos jogos volt. Pff... De azért most örülünk, Vincent
-
rlazol
veterán
NE-ARI - borzasztó meccs. A bírók is szarok, de Cam is szenved. De legalább vezettünk egy kicsit a meccsben, ilyen is rég volt.
-
darvinya
titán
Pit-Ravens meccs halasztva ismét, szerda 2-kor lesz Arena 4-en.
-
rlazol
veterán
válasz
*Mukeey* #21783 üzenetére
Sose jön be. Részben mert nincsenek ott az összetevők, de inkább azért mert úgy gondolta ő is, JMD is, hogy egyből megengedheti magának azt, amit BB 20 év után. Pedig z agy lassú folyamat, fokozatos fejlődés eredménye volt. Nem tudod egyik percről a másikra gyökeresen kitépni a kultúrát és nem várhatod a tiszteletet a múltbeli eredményeid miatt ha helyben nem jönnek.
Bocs a politikáért: Pennsylvania állam kormányzóhelyettese kommentálta a Trump-kampány újabb bírósági vereségét: "Ha folytatják a folyamatos vereségeket, a Cleveland Browns be fogja perelni őket a szerzői jogok megsértése miatt" -
-
rlazol
veterán
Kirúgták Matt Patricia-t és Dann Quinn-t.
-
Zanik
addikt
Majdnem összejött a 4 turnover.
-
darvinya
titán
Steelers-Ravens meccs halasztva.
-
A Zéé
Topikgazda
Hálaadás heti kérdéssor. [link]
Határidőre figyeljetek! Csütörtök fél7-től meccs van! -
Balesz1899
aktív tag
válasz
Mottie #21771 üzenetére
Próbálta levezetni, de elég izzadtságszagúra sikeredett. Még a szakkommentátor sem értett vele egyet. Az elején kitalálta, aztán üvöltve ragaszkodott hozzá végig.
(Apropó: nekem valahogy ez az Arena4 stáb nagyon nem jön be. Buday Zolin és Márkon kívül kb borzalom a legtöbb szakértő, Maka meg nekem a legtöbbször túl sok. Néha olyan, mintha nem azt a képet néznék, amit mi. Tegnap is mutatják a sérülése után Riverst, ahogy visszatérve a kispadon a cipőt köti, erre jön a benyögés, hogy "kíváncsi vagyok, hogy Rivers visszajön-e az öltözőből"...ott van bammeg, épp őt mutatják) -
Mottie
őstag
válasz
Balesz1899 #21769 üzenetére
Ezért kérdeztem.. :) vajon mondták-e, hogy ugyan miért lett volna szándékos.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Mottie #21768 üzenetére
Én azt értem, a kommentátor hangoztatta, hogy szerinte szándékos volt. De ennyire hülye egy csapat sem lehet (még talán a Falcons se), hogy amikor megy a futás, kb egy first downra vannak a győzelemtől, akkor szándékosan hátraegerészik magukat 3&fényév távra. Csak azért, hogy lemenjen 15 másodperc az órából. Aminek a többszörösét letekergethették volna futásokkal.
-
Mottie
őstag
válasz
Balesz1899 #21763 üzenetére
Uhh elég komoly meccs volt. Miért lettek volna a holding ok szándékosak? Megállították az időt, ha nincs minden down on holding lefutjak az időt... GB nem volt messze, hogy visszahozza :)
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Hansomester #21764 üzenetére
clutch szituációban nekem verhetetlennek tűnik a Chiefs -
berek21
őstag
válasz
Hansomester #21764 üzenetére
Én nem.
-
Hansomester
tag
Nagyon jó meccs volt a Raiders-Chiefs.
Nem spoilerezek, nézzétek megCsak a végét sajnálom
-
Balesz1899
aktív tag
Elég izgalmas meccs lett a Colts-GB. Múlt héten a Titanst nulláztuk le a második félidőben, most kis híján a Packerst. Valami azt súgja, hogy a félidei elemzések eléggé sikerülnek a Colts-stábnál.
Mondjuk a rendes játékidő végi holding-cunamitól megkímélhették volna az idegrendszeremet...hiába rikácsolja Maka, hogy szándékos volt. Egyszerű balf.szság volt, nem szándékos. -
ggeleven
őstag
Ajajj, azt hiszem rossz lovakra tettem a héten.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Balesz1899 #21760 üzenetére
Az szezonvége nála sajnos😔
GB meccset nézem, Adams hihetetlen.
-
Balesz1899
aktív tag
Burrow lábának meg jó időre annyi
Nagyon durván összehajtogatták szerencsétlent
-
rlazol
veterán
Minden héten elmondom: Newton iszonyú lassan szabadul meg a labdától. És most nincs futójátékunk se :/
És amúgy nem lenne rossz ez az off, ha nem lenne ennyi hiba. 6 2nd down-ból 5 10+yardos vagy mert sack, vagy mínuszos futás vagy sárga.
[ Szerkesztve ]
-
ak05
tag
Nekem sem sikerült időben tippelni
péntek hajnal 3kor sikerült tippelnikb a második negyedben járhattak
-
KoVee84
senior tag
válasz
FollowTheORI #21747 üzenetére
És az Arizona - Buffalo is
-
F-ECT$
titán
válasz
FollowTheORI #21747 üzenetére
Az Arizona-Seattle elég jó volt
-
Valaki kb feljegyezte, vagy fel tudja idézni melyik héten melyik meccsek voltak a "legjobbak"?
Befizettem a GP-re, most hogy már csak 50 dolcsi, és megnéznék pár jobb meccset utólag.
-
A Zéé
Topikgazda
bocsi a csúszásért, tegnap negatívos nap volt, ha fegyvert fogtak volna a fejemhez sem csináltam volna meg a tippsort, de így legalább a Fűzővel kifelé stábja ki tudta válogatni nekünk a legszorosabbnak ígérkező meccseket
remélem most nem számoltam félre senkinek sem
-
*Mukeey*
addikt
válasz
rlazol #21738 üzenetére
Igen, idén valószínűleg nem lesz PO a Patsnek. De ez várható is volt azért már a szezon elött is, max a drukkerek bízhattak BB zsenijében.
Én a folytatásra leszek kíváncsi. BB-nek sincs már sok aktív év hátra. Elkezd jövőre építkezni? Vagy all-in mennek még egy SB győzelemért? -
rlazol
veterán
válasz
Balesz1899 #21737 üzenetére
Hát én se.
Szerintem kevesen. Amúgy a PATS elvileg nem rossz csapat, nagyon szoros meccset játszottunk a SEA-val és a BUF-val is, utolsó driveon dőlt el, de épp azért nem elit csapat, mert az utolsó driveokon ellenünk dől el. A NE rendszeresen lassan kezd, meglátjuk mire lesz elég. basszus, 5 vereséggel és negatív mérleggel nehéz rájátszásról álmodni. :/ -
ggeleven
őstag
válasz
rlazol #21734 üzenetére
Innen a vasfüggöny mögül imádom, ha kikap a BAL, de valamirevaló pecc héterként meg utálom, ha győz a pecc. Én ilyenkor mindenképpen örülök és szomorú is vagyok.
Mindenesetre a múlt heti temetés után szép eredmény volt!
Cards-Bills nagyon jó volt! És MIA milyen győzelmi szériában van? Besza-behu mik vannak. -
rlazol
veterán
A szakadó esőben feltámadt a NE, nem adtuk el végre a labdát, de engem így is meglepett a W.
-
Szerinem Murray túl sokat nézte Rodgers 16'os Hail Maryjét és bepróbálkozott vele, hátha
Brutal szép volt.
-
KoVee84
senior tag
Úristen mi van a cards - bills meccsen
Az amerikai kommentátorok elmondták h Diggs a liga legjobb elkapója, majd rá 30 mpre Hopkins akkora TD-t szerez 3 emberrel a nyakában, hogy elképesztő. Brutál jó lett a vége![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz
Balesz1899 #21728 üzenetére
Jött egy meccs, egy gyenge csapat ellen.
Fejlődtek múltkori meccs óta, nem igazán, csak nem volt védelem, ami ezt éreztette volna.Pont ugyanez van Seahawks-nál is, Wilson hiába rak pontokat fel gyenge t.fal melllett, a védelme annyira semmi, hogy pillanatok alatt átgyalogolnak.
-
F-ECT$
titán
válasz
Balesz1899 #21728 üzenetére
Megrázta magát. Még a hosszú célpontokat is túldobta. Beütött az anyag
-
2016 után először verte meg a Giants az Eaglest. Milyen kár hogy tették ezt mindezt az NFC LEast korában
-
Balesz1899
aktív tag
Tampa 46 pont? Most akkor Brady égeti magát, vagy mivan?
-
berek21
őstag
Halkan megjegyezném, hogy holnap a Sport2 átveszi az Aréna4-től, a gyorsasági motoros vb mindhárom futamának közvetítését. Remélem hogy legalább a az NFL rájátszásnál is hasonlóképpen döntenek.
-
F-ECT$
titán
~6-8 éve már a "top" kategóriában van, nyert pl 3 Grammyt is. Szerintem az egyik legjobb száma (és egyben az egyik legnépszerűbb) az a Blinding Lights.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
f4lcon #21719 üzenetére
Én nem ítéltem el, csak fingom nincs, hogy ki.
És eddig azért bevett trend volt, hogy általában a "felső kategóriából" választottak, ami az ismeretséget jelenti.
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy finoman szólva sem követem az újabb, populáris zenei trendeket. Jórészt rosszul vagyok az elmúlt 10-15 év mainstream zenéjétől. Nagyon kevés a kivétel, és az is inkább a régi motorosok új anyaga.
Az meg nagyon dühít, hogy a nyivákolós, hujjogatós, seggrázós, nulla zenei értékű baromságoknak százszor, ezerszer nagyobb nézettsége/hallgatottsága van, mint a valóban minőségi és értékes zenéknek. De ez már nagyon OFF, bocsi.
Mindjárt meghallgatom ezt a Hétvégét, hogy mit tud.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Késedelmes kitöltés. Egy dobásból kimaradsz...
Tegnap úgy besűrűsödött a napom, hogy délelőtt nem jutott időm kitölteni a kérdéssort, estére meg teljesen kiment a fejemből, hogy elmaradt a csütörtök reggeli tippelés.
Ez van. Majd hajrázok PO-ban! -
-
ak05
tag
tong Saints tippje nem zöldült be,viszont pontot kapott érte
-
vond
MODERÁTOR
Pete Carroll 2025-ig hosszabbított.
Kegyetlen az öreg. -
A Zéé
Topikgazda
10. heti kérdéssor: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest