Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz OgreImre #19632 üzenetére
Én se értettem elsőre, de a külföldi szakértő szerint mivel punt felállásból indult a játék, hiába lett fake és passzjáték, ilyenkor nincs pass interference szabály érvényben. Peyton amúgy holding-ot reklamált, nem DPI-t, és azt be is lehetett volna fújni.
Viszont egész meccsen látványosan engedték a támadójátékot a sporik. Látszik is a pontszámokon.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
nagyúr
-
Zanik
addikt
válasz OgreImre #22178 üzenetére
Rodgers egyik nagy előnye hogy ő talán a legkonzisztensebb QB. Lehet hogy még épp nem ér fel Manning/Brady szintre, de nála a visszaesések nem akkorák. Ha Brady és Manning szarul játszott az nagyon meglátszott, ha Rodgers szarul játszik akkor is alig marad el a legjobb önmagától. Remélem érthető.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
nagyúr
-
rlazol
veterán
válasz OgreImre #22437 üzenetére
Vitatkoznék... Az utolsó 5 percben valóban volt esélye a GBnek, és az offense hívások és döntések tették sírba a meccset. De előtte mi volt? Brady dobott 200+yardot és 3 TDt az első félidőben. Köztük egy 39 yardosat 8 mp-vel a vége előtt - az egyértelműen a DC-é. A második félidőre javítottak, de akkor már csak szaladás volt az eredmény után. A végén meg nem tudták visszaadni az OFFnak a labdát, megállítani a Tampát.
A szezonban tök átlagosak voltak kb minden szempontból. Nem volt ez rossz D, de jó se.
A spec. egység kifejezetten gyengén muzsikált, hiába volt Crosby 100% FG. 34 yard a leghosszabb visszahordásuk! Punt returnben meg konkrétan tökutolsók: 11 yard a leghosszabb visszahordás, az egész szezonban összesen 53 yard! Ez ugyebár azt jelenti, hogy nagyon rossz mezőnypozíciókból jött többnyire a GB.
Vagyis a védelmen lehet javítani, a spec egységen meg egyenesen muszáj.Zanik:
BB már a SBban megmutatta 2 éve, mit ér Goff. Stafford viszont jó lehet ebben a Ramsben, amíg el nem fogy körülötte a csapat top pick híján.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
-
ggeleven
őstag
válasz OgreImre #22514 üzenetére
Atyaég srácok! Bekapcsoltam ezt az ittott tévét, hogy szóljon a magyar duma a háttérben, de ez valami kritikán aluli sz*r. Buday és Szécsi Zolit nagyon bírom, de ez az ijedt szemű őzike és a totál szétcsúszott Árpa kibírhatatlan. Előbbit nem ismerem, azt sem tudom ki ez, de egyáltalán nem fog meg, sőt idegesít. Árpával nem tudom mi, mert amúgy nem ilyen a csávó egyéb interjúi alapján. Nemrég tényleg azt mondta, hogy KFC (!) Kansas City Chiefs vagy ennyire félrehallottam?
Huh, keresek is valami streamet.Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
rlazol
veterán
válasz OgreImre #23022 üzenetére
Akarni nem elég
Nyilván szerencséje se volt mindig, és a playhívások se támogatták. De fenntartom, hogy azt eszi, amit főzött, az a hosszabbítás érthetetlen.
Ezt posztolta nem rég a FK!:
Ha vissza is vonul, szerintem max 1 évre.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
válasz OgreImre #23692 üzenetére
nálunk holnaptól kb. megáll az élet, aztán most van az utolsó nagy roham, mert mindenki olyan nagy úr lett, hogy dec 17-el lerakják a lantot, és január első hetében ne is várjam őket, aztán elmaradások azért vannak gazdagon.
2 társasházat építek jelenleg, de bele kellett kezdeni a 3.-ba is, mert hogy meg lett ígérve minden vevőnek, hogy idén még elindul. Na azzal sikeresen belenyúltunk a darázsfészekbe: minden közművet megtaláltunk... Ma egyszerre ástunk szennyvíz csatornát, hegesztettünk le gázt, és állítottuk helyre az utat, mindezt egy 50 méteres szakaszon belül, 3 különböző helyen. De van még egy erősáram, egy optikai és egy analóg gyengeáram, ami még a sorsára vár.
Emellé van 1 átadásunk holnap, meg kezdünk előkészíteni egy komolyabb léptékű, 2 éves projektet, ami majd valamikor jövőre indul.
Na, panaszkodás vége, még egy hetet kell kibírni idénJust a simple Lineman...
-
NB2
aktív tag
válasz OgreImre #23985 üzenetére
Csóri TB, visszajönnek és akkor a védelem elkúrja. GRRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Tudják jól, hogy a rugó nem tud messzire rúgni, erre nem a hosszút védekezik, hanem a safety is fellépet. Jó üres volt, de inkább kapja el 40 yardon, majd leviszik 30-an még mindig lehetetlen szinte a rúgónak.
-
rlazol
veterán
válasz OgreImre #24556 üzenetére
Én épp kimentem kajálni a drive alatt, mire visszaértem már csak a kommentátorok beszélték. Nem visszanézhető, és a back-judge-t vsz megzavarta, hogy az előzőre is delay of game volt. Mázli, hogy nem dobták be, de az ilyenekkel kell élni.
És a második drive jól nézett ki, GO PATS!
akármi is lesz, rodgersnek 140 yardja van 10 perccel a vége előtt - a D nagyon kűzd.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz OgreImre #24560 üzenetére
Hát, volt 2 TDje meg sok jó passza, de csak 60 yard körül... Összesen 194-nél tart.
Huh, de szép punt és punt-protection volt. Rookie QBvel az 1-es yardról, idegenben jaaaj.
Nagyot küzd a NE, ez tetszik, de innen nagyon nehéz leszAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz OgreImre #24563 üzenetére
nekem is kéne....
de ezt most kibírom. 2 3&out után GB jön a 9 yardosáról.És ezt a driveot be is viszik FG-ra, kár érte. Nagyszerűen játszott a csapat QB nélkül, jó meccs volt. De ez egy nehéz szezon lesz nekünk.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
darvinya
titán
válasz OgreImre #24721 üzenetére
Mint írtam, a labda közelébe sem volt az elkapónak, s 5 jardon bőven túl voltak.
A GB védő egyszerűen húzza, vonja, lefogja az elkapót, de zászló nem volt.
Pedig emiatt nem tudta elkapni a labdát, s ezzel törést okozot MIN támadásában.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest