- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
14600 - 14501
15202 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
-
Zoja™
őstag
Most éppen nincs, de egy 5x-el nagyon szemezek. Csak az a fránya 2 GB RAM nem tetszik.
A másik kiszemelt a Zuk Z2, de nem tudom, hogy melyikkel járnék jobban.
-
rootkiller
őstag
Fú bazd hogy ki vagyunk halva, alig van itt má' hozzáböfögés

Tegye fel a kezét akinek még Nexusa van...
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
Nem vagy...

Még mindig az N5-öt nyúzom...már csavarjaira bontva ismerem....
Lassan már csak az SMD színtű javítás marad el, mert mindenféle alkatrészt cseréltem már benne...
Nem is kimondottan meghibásodás miatt mindet, csak azért hogy fel legyen újítva -
horvathkrisz
addikt
-
twine
veterán
Elmennek ezek a kis kcsg kínaiak a trehány kva @nyjukba...
Képernyő csere 2.0 "mélyvíz":
Mióta felújítottam a telefont, nem volt az igazi, ráadásul a próbálkozások közben le is törtem a hátlapról egy fület! Sebaj rendeltem hátlapot, meg ezt a Loud Speaker Buzzer Ringer Antenna Flex Cable nevezetű műanyag baszt,

mivel erről is hiányzott már egy karom, és én marha, még azt hittem, ez tartja el a hátlap jobb alsó sarkát, azért nem lehet rendesen összerakni....a kijelző nagyon furcsán érzékelt...mindezek tetejében még a térerőm is olyan volt mint a népmesében..:"hol volt, hol nem volt..."
Megjöttek az új alkatrészek, és most jöttem rá, hogy végig szop@tva voltam...Ugyanis a kijelző "panelt" arcra fordítva, a panelen vannak a menetek a csavaroknak, ezek úgy néznek kis hogy menetes réz hüvelyek vannak a müanyagba olvasztva! A kcsg kínai olvasztás közben nem nyomta elég mélyen a müanyagba, ezért kilógott a réz hüvely a műanyagból ezzel magasan tartva a fenti képen látható alkatrészt, ami meg a hátlapot nem engedte rendesen helyére és mocskos módon elállt!
"Paraszt Life hack": csavart két menettel a hüvelybe kapatni, hogy a műanyag keretnél kijjebb lógjon, majd elő az öngyújtót durván óvatosan, és figyleve rá, hogy ne legyen légmozgás, mert deformálódik egyből a keret, ha netán.....De egyszerűen "nagyon jó vagyok"
kis hevítés után sikerült a helyére tolni a hüvelyt....hátlap pattan, nekem fülig ér a szám...
De kiderült,egy kicsit feljebb még mindig hullámos volt a hátlap...bazzz....ismét szétszed, már profin ügyelve, hogy az új hátlap fülei ne törjenek...mit látok?
Az aksi mellet végigfutó vékony kereten egy ilyen müanyag fröccsöntési maradvány terpeszkedett indokolatlanul
Ezt egy kés élével egy pillanat alatt le lehetett pattintani, mivel nem oda való volt...
Végre hibátlanul pattant a hátlap a helyére, és mivel már nem feszültek az eddig fennálló hiba miatt a csatlakozók és alkatrészek,,,a kijelző érzékelése tökéletes lett, a térerő probléma úgy tűnik helyre jött...Szval végre tényleg boldogság van...
-
Fkris
őstag
-
twine
veterán
-
Fkris
őstag
Na mostmár ráfekszem a témára!

-
horvathkrisz
addikt
Meglesz, meglesz. Dropbox, privi, csak legyen kis időm.
Fkris: aha, kína, ezerrel.
Amugy vettem kint egy xiaomi redmi 3s-t amikor megjelent, (30.000 Ft atszamitva) mert a baszadek nexus reggel 7-tol délig birta. Kinaban blokkolva van minden ami gugli, szerencsetlen telefon meg kapaszkododtt volna, hiaba kapcsoltam ki minden szinkronizalast, akkor is a gugli szoftverek voltak a fő fogyasztók. Ebbol is latszik milyen adatgyujto mocsok banda, megy a hatterben ezerrel akkor is ha azt hiszed hogy nem.
Aztan az 100€-s mi telefonnal meg kb 10 ora(!) kijelzőidőket értem el.
Ezért aztán átálltam a sötét oldalra, pénteken vettem egy iphone7-et.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel is megvan kb a 7 óra kijelzőidő, a nexussal ált 3-4 óra volt a max. És a pixel se lesz jobb, viszont ugyan annyiba kerul mint az ájfos. Ja, ájfosnak asszem 1900-as akksija van. Valamit nagyon elbasznak gugliék. -
randras_83
addikt
A hölgy a kollégám, bekérdeztem és igent mondott,de tudod fiatalság bolondság. A nude az majdnem így történt, de nem, nem akkor sikított - hehehe, csak viccelek -
Az fizetős workshop volt, amúgy meg TFCD alapon, bár még csak most kezdek belecsúszni az egészbe....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#14586) twine : simán találkozottnak olvastam egyből....

Mondjuk még Kristóf párját kéne rávenni egy kis shootingra
Fkris: mikor? mi a helyzet? -
Fkris
őstag
Ázsiában járkálsz még mindig?

-
twine
veterán
-
twine
veterán
Pöpec képek

Evelinben kit tisztelhetünk...? Csak hogy tudjam ,,,,

Vannak modelljeid, vagy hirdetsz? Pár lányt már láttam a munkáidban...pld. a nude fotók, hogy estek be...? "Sírtál" a lánynak, hogy minden vágyad a gyönyörű testek fotózása,,,blabla...ő meg felsikoltott, hogy tájékozott a kereslet a kínálattal, mert imádja a testét és épp fotóst keresett...or what?Vagy egyszerűen csak megoldottad pénzzel...

-
Scooter74
őstag
-
randras_83
addikt
BAAAZZZZZZZEEEE-----> Ha ezt előbb tudom, akkor ezek a képek ott készülnek.
Köszi távjn, ide megyek next time, úgyis újra kell lőni.

A video meg tuti lett, kéne valami közös projektet csinálni -
twine
veterán
Bandi bácsi!
Vidd el a családot
Te sem fogsz unatkozni, ha viszed a fotogépet...
Van téma gazdagon:
(#14579) horvathkrisz:
Krisz. b+,
hiányoztál a brigádból....csak és kizárólag a kínai tininindzsakislányokról készült fényképes beszámolóval tudod jóvá tenni, és igazolni a távolléted! MInden egyebet félrebeszélésnek minősítünk, és az,a komplett topic kocsmai fogyasztásának szponzorálást vonja maga után....

Hogy vagy férfi?
(#14581) Scooter74:
Otthon egyfolytában menni?
F@sznak spurizol annyit?

-
Scooter74
őstag
Jéééééééé hade vau barátom téged is látni, hogy vagy?
Amúgy én is annyit megyek mint atom, igaz itthon. -
horvathkrisz
addikt
Szevasztok Srácok, már ezer éve nem jártam itt.
Remélem mindenki jól van!
Kurva sokat kell mennem mostanában külföldre melózni, alig vagyok itthon, ezért is nem jelentkeztem.
De látom ugyan az a faxa társaság van még, ennek igazán örülök.
-
Zoja™
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
slice14
veterán
-
Fkris
őstag
-
slice14
veterán
-
Fkris
őstag
-
gzbotii
nagyúr
.........éééééééééééééés mától szemüveges lettem
-
gzbotii
nagyúr
Valaki a hétvégén síelni a Hargitára?

-
bigrock
addikt
Csak 1, max. 2 napra szoktam kiugrani, péntek-szombat. Krompachy, Telgart, Aranyida... Mind jó hely.
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
Oké,,, köszönök minden segítséget, és infót

-
randras_83
addikt
-
bigrock
addikt
-
twine
veterán
Király vagy
általában szégyenlősen zsigerből utasítom vissza az ilyen "ajándékokat", de most kivételesen azt mondom, hálás köszönet... Ha eljut a gyakorlati fázisig a projekt, simán lehet, hogy "nállatok" kezdem a próbálkozást, ha adott lesz még a lehetőség... Na persze mint mondtam nem léccel! Majd betespedek egy hófánkba, 'oszt úgy adok a melónak
-
twine
veterán
Ez máris hasznos infó,,a kéket csak tudatlanként próbáltam logikázni

-
bigrock
addikt
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
Api ennyit meg én nem síeltem, hogy tudjak válaszolni rá, és ahogy érzem itt egy ember válasza kevés lenne. Mi úgy szoktuk hogy felmegyünk és lecsúszunk általában kisebb megállókkal (értsd fél perc, egy perc) hosszabb pihit akkor tartunk ha éppen kávézni akarunk vagy sört inni vagy ilyenek. Amúgy szerintem olyan 30-50 km/h val tuti csúsznak.
Mindjárt kikotrom a statikai az idei csuszásrólnem találom -
twine
veterán
Pár dolog még kimaradt...
Esetleg kicsit közelebb mint egy napi autóút, létezik hasonló "kategóriás" síterep, ahová a "c mercis" réteg jár?
Jó lenne ha a munkámért könnyedén, szívesen adnák ki a pénzt, és nem visegrádi nagyvillámon kellene a felbuszozó réteggel alkudozni, hogy kérjen szolgáltatást, úgy hogy még én fizetek érte, hogy dolgozhatok.
Elnézést, sosem szoktam "skatulyázni" , és most sem a sértő szándék vezérelt, engem sem vetnek fel a csilliárdok. De most tök másról van szó...
Nagyobb keresletet várnék a tehetősebb rétegtől, ami több pénzzel jár... Ezért fogalmaztam olyan nyersen, hogy érthető legyen, miért keresem az ilyen sípályákat, és annak "közönségét"!
Viszont minél közelebb van, nekem annál jobb, hiszen nem akarok kiköltözni...Persze az is lehet, hogy teljesen torz amire gondolok, és nincs ilyen, hogy "felkapott" nívós sípálya, meg gyatra olcsó... Nem tudom,, mint mondtam, nem ismerem ezt a világot...
-
twine
veterán
Nagyon köszönöm a választ...
Igazából kicsit félreértettél
A 38 évem alatt, egyszer volt a lábamon síléc! Gyerekkoromban egy ajándék, amit fél óra próbálkozás után bebsztam a csomagtartóba, és kivettem a szánkót!
És ez a mostani, még mindig nem az a pillanat amikor kedvet kaptam volna hozzá...
Eszem ágában nincs sílécre állni
Sokat ötletelgetek mostanság szakmáról, "megújulásról", vannak ötleteim, és ezekhez keresem a piaci réseket! Ezért lennének fontosak nekem azok az adatok számszerűen, amiket kérdeztem... Idő, távolság, sebesség...stb... Még ha egyelőre csak megközelítő adatok, és nem is pontosak...
A jószándékért, és a válaszért hálás vagyok...

Deeee esetleg ennek tükrében, kérhetek még egy választ?

-
randras_83
addikt
Bad kleinkirchheim
Nassfeld
Tiroli síterepek - 1 nap út - Zillertal régió, Brixental, KitzbühelA pályák:
zöld - gyakorlatilag emelkedő, minmál lejtéssel
kék - lassan könnyen síelhető
piros - itt vegyes, néha az életedért síelsz, amúgy könnyebb szakaszok
fekete - izzadsz, sírsz, könyörögsz, de le lehet rajta jönni, max lasssan.Diszoknt inkább a szállás - nem a pálya vagy a régió, nyilván attól függően, hogy pl pályaszállás-e vagy sétálni esetleg autózni kell a pályáig. Mit kérsz a csomagba, reggeli ebéd vacsi ilyenek.
Innentől, hogy mennyi az az idő amíg felvisz a felvonó pálya válogatja. Az, hogy lecsúszol-e egy szuszra szintén tőled és az állóképességedtől, illetve a pálya hosszától függ. Kezdőként érdemesebb lehet kisebb terepet választani, mert nem fogod tudni besíelni, ezért meg kár a zsozsit kidobni az ablakon.
Ha konkrét utat kellene tervezni, foglalni, akkor anya tud segíteni, ahogy ebben a leírásban is.

-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
Baaazzz'

Sajnálom...mielőbbi gyógyulást kívánok! Jól össze szaladtak a dolgok akkor most körülötted...
Azért akár hogy is, de 7 év jelentős idő, és nyomot hagy az emberben, még ha ennek az útnak a végén te is mondtad, hogy vége...Ugyanakkor hiszem, hogy a "gyermekkorban" induló kapcsolatok ugyan lehetnek szépek, és hosszúak, de nem biztos, hogy "egészségesen" tartanak ki életünk végéig...
Persze van erre szerencsére számtalan ellenpélda, akár a közvetlen környezetemben is, mégis ezt gondolom!Az autót(anyagiakat) majd megoldod, ebben az esetben az a legkevesebb, örülj az életnek, és vigyázz magadra...,
mert egy szegycsonttöréssel elég macerás valakit szívkompressziós újraélesztésben részesíteni

Na jó nem kcsgsködök
Jobbulást testileg-lelkileg egyaránt

-
Fkris
őstag
-
twine
veterán
Szóval...első körben,
Magyarország szomszédságában melyek a felkapott sípályák?
Felkapott sípálya alatt a picit tehetősebb közép-felső közép osztály által szívesen látogatott területeket értem, nem a legolcsóbb "diszkont" helyeket!Egy "átlagos" rutinnal rendelkező(évi 1-2 hét kikapcsolódás) síelő -gondolom belőlük van nagyon sok-, kb. milyen sebességgel csúszik a kék( jól tudom, az a közepesen erős?) pályán?
Ezek a pályák milyen hosszúak, amit "egy szuszra" lecsúsznak az emberek? (cca. tól-ig)
A felvonók milyen hosszúak, és ezekkel mennyi ideig tart feljutni a "startpontra"?
Mivel tudom, hogy roppant nehezen válaszolható konkrétumok nélküli kérdéseket tettem fel, bőven elég a tól-ig válasz!
De egyelőre kielégítenél, akár egy konkrét hely fent említett adataival is, amivel tovább tudnám fűzni a gondolataimat, kérdéseimet! Akkor talán már értelmesebben tudnék kérdezni is....
Próbáltam keresni neten sípályákat, de nekem, aki életében nem síelt lövésem nincs, hova járnak az emberek! Ráadásul a térképeken a pályák hosszát nem láttam jelölve, mivel teljes hosszt adnak meg mint reklám, a különböző nehézségű pályákra,hogy "nálunk ennyi, és ennyi km területet csúszkálhatsz be"...
Na és itt pld el is akadok...nem tudom az "átlag" végig csúszik e az "5-6-7-8 számozású" kék pálya hosszán, vagy csak a 7-8-at csússza le, majd visszaül a liftre...stb.stb...annyi kérdés van a fejemben

Van egy barátom, akinek még oktatói papírja is van, de vele majd később egyeztetek, mert mostanság ritkán ütközünk,akkor meg mindketten durván kikapcsolódunk
így egyelőre csak próbálom csipegetni az infomorzsákat innen-onnan...Köszönöm ha tudsz válaszolni

-
LógaGéza
veterán
Asszony kicsit régebbi sztori (van már egy hónapos is
), 7 év után úgy döntöttem, hogy jobb külön... Voltam 17 amikor összejöttünk, ő 15, és szép lassan kiderült, hogy teljesen máshogy képzeljük el a jövőnket... Ez a hivatalos sztori 
Balesetemről meg röviden annyi, hogy úthiba miatt szembejött egy fa, és betessékelt az árokba. Hatalmas szerencsém volt, és megúsztam egy szegycsonttöréssel... Hosszabban: [link]
-
twine
veterán
-
LógaGéza
veterán
Ne is mondjátok... Sose tudtam háton aludni, most meg kötelező a baleset miatt... Hát minden van itt is, csak alvás nem... Mióta asszony sincs, unalmasabbak is az éjszakák...

-
twine
veterán
Még annál is mocskosabb....valahogy úgy sikerült, hogy ma is cca. 2 órát aludtam, meg tegnap is....
Ez azért erősen befolyásolja a reggeleimet
Sípályákról, próbálom összeszedni a kérdéseimet....
csaj jussak túl a reggeli kómán...
de már érzem előre, hogy retard kérdések lesznek tudatlanságomból adódóan...előre is bocsesz...
-
randras_83
addikt
-
Fkris
őstag
Irány meló, aztán beesek gyakorlatra.
De az este jo lesz, asszony hamarabb hazajött , szoval ma nálam alszik.
Vagyis ez a hivatalos verzió
-
Fkris
őstag
Ne is mondd, Apa...
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
Emberek, jár itt valaki "siezni"?

Rémlik, mintha RBandi barátunk élné ezt az úri hóbortot...
Érdekelne pár adat "a" sípályákról... Amit valszeg némi keresés után meg is találnék a neten, de jobb' szeretek beszélgetni

-
twine
veterán
Huhhh... Most nagyon irigy vagyok a párodra

A helyében én az első non-stopban megvenném neked a legnagyobb doboz jégkrémet,és merők_@nállal tömném beléd egy szuszra , míg durván be nem reked a hangod...
Aztán jönne az, hogy; "na drágám, akkor kérlek, kamatoztasd spanyol tudásod, ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jaaaj, ne már... Mi az, hogy miket mondj?!
Nekem nem mindegy? Úgysem értem, viszont felizgat! Tőlem egy 4 tagú család fiktív vacsora rendelését is ledarálhatod közben,
Csak kicsit nyögdécselj az elő, és főételek között..."

-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
Szerintem?
Nagy respect
(már a 4 nyelvért is...de hogy jön az ötödik, így főleg)Egyébként meg, fejleszd a franciádat....azt szeretik a lányok

Sajnos semmi komolyat nem tudok hozzátenni...hacsak nem, a "kimaradt" norvégot...
ott jó világ van, és igazán gyönyörű ország...ki tudja,hátha egyszer ott lesz jó neked
-
gzbotii
nagyúr
Magyar, román, angol és német mellé tanulnek egy ötödik nyelvet is (mert ezt a négyet bár egy kezdő szinten, de minden erdélyi magyar, aki érettségizett beszéli). De nem tudom mi legyen az. Olasz, dán vagy orosz érdekelne.... Orosz messze a legkevésbé, de ha szeretnek meg keletre, a volt SzU területen kalandozni, akkor szükséges lenne.
A dán most nyáron tetszett meg, szimpatikus és viszonylag egyszerűnek tűnt (főleg, hogy konyítok németül - egy másik germán nyelven)
Olasz meg valamiert bejön, mivel beszélek románul, így kb 40% mar most is értek, talán ezt lenne legegyszerűbb tanulni (itt sokan beszélnek olaszul).
Ja, és fontos lenne, hogy főként online, autodidakta módon tanulnam meg a nagyon alapokat, majd jövőre esetleg egyetemen másodlagos nyelvkurzus...hasonló.Esetleg spanyol..
Szerintetek?

-
slice14
veterán
-
gzbotii
nagyúr
1009 lejt talan adnék is érte

-
forintuser
őstag
1009€ az 5,5-s 128-s Pixel a dojcse Play áruházban.
Nem normálisak... 
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
-
twine
veterán
"Ilyen videókat hol kapod amúgy?"
Youtubeon

De am. komolyan a youtube ajánlgatja nekem sokszor, és az ajánlottakból kalandozok el...
Most pld. gondolom úgy kezdődött, hogy a kedvenceim között szerepelt három Roby Fayer zene, (és persze rengeteg "csajos" klipp)
Ezért ajánlott nekem egy (am. igazán tetszetős) "klippet"
az adott zenére, ahonnan már csak egy lépés volt a veletek is megosztott....Szerk:
Meg hát ugye vannak a már jól bevált "egyéni" kereső szavak....
Ajánlom megtekintésre a stasyqpontkom weboldalt...igazán kellemes "alapanyagokkal"
dolgoznak, tök jó zenékkel.... -
w333
félisten
Srácok nem akarjátok átnevezni a topikot ... Pixel -re ?

Vicc tényleg vicc ráadásul majdnem minden újdonság exkluzív Pixel lesz ... jól átb*szott mindenkit a Google, az ára megint egy rossz vicc, lehet hogy tényleg vissza megyek iOS -re ebben az árban már ott az i7 ami funkciókban sokkal többet tud és a support + prémium garancia is jobb !

Újabb LG telefonok csúnyák, HTC szolgáltatónál sincs, Huawei nem kell, Sony nem kell, Samu még talán bár az S6 -t is gyorsan megutáltam, így marad a szifon, összességében a gördülékeny rendszer + megbízhatóság tekintetében ez áll a legközelebb a Nexus vonalhoz !

Aki pedig ezek után majd romolni akar (én meguntam) az vegyen egy OP3 -t

-
mukisrác
aktív tag
eléggé abszurd...
-
rootkiller
őstag
Most esett le számomra hogy valami 649$-tól indul? Hát menjenek a francba, pedig amúgy tetszik. Nem baj van, N5X-em, amíg tönkre nem megy használom mert mostanában annyira nem érdekel a sztori.
-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
Jaaaa, hogy a pixel...nem indít be! Asszem, mobilkommunikációs impotens lettem

Mostanság egyikre sem áll fel...
Tavaly kijöttek a kloáka, valamint villanyborotva formatervvel...igazán gyönyörűek (bocsi tulajok
)
Idén meg ezzel a...ezzel a.... nem is tudom, semmi szépséget nem találok benne....
-
randras_83
addikt
-
slice14
veterán
-
w333
félisten
-
bigrock
addikt
-
Fkris
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Pixel vélemények?
-
slice14
veterán
-
LógaGéza
veterán
Vidd el Monitorguruékhoz, én is náluk kalibráltattam - meg egyszer magamnak, de azóta megint másik VGA-m van

Úgyhogy megint útba kell majd ejtenem... -
twine
veterán
Gratula a géphez

-
randras_83
addikt
-
LógaGéza
veterán
Csak MSI lett? Jó választás

-
twine
veterán
-
Jadro
veterán
-
twine
veterán
-
slice14
veterán
-
twine
veterán
jéééézusom...
Te ezért még külön programot töltöttél, és telepítettél?
Aránytalanul nagy energiát fektettél ebbe a dologba...Úgy látszik,van remény, és léteznek még jó emberek is...

Más:
Egyébként Stock Android 6.0.1 került végül a telefonra...
És mivel már nagyon rég nem használtam, 6-ot meg egyáltalán nem, számomra "újdonság"...
Közben pedig több dologra jöttem rá...asszem egymáshoz öregedtünk az Androiddal...
Régebben, bár szelektálva ugyan, de "rengeteg" alkalmazás telepítve,meg custom"minden", hogy egyéni legyen, meg nekem tetsző,,meg...meg...meg,,"hiszen ez Android, b+, ezzel lehet,,,,"Most 3-4 alkalmazást telepítettem fel, a fennmaradó igényeimet kiszolgálja a nyers droid...
Magam is meglepődtem,de persze végig gondolva rájöttem, mennyire nem "b@sztatom" jó ideje a telefont,,,
Kva. sokat használom, de csak ugyanarra! Böngészés,kapcsolattartás-pár fronton-,navi,esetleg némi zenehallgatás...(és persze a "nyers droid" alatt értendő google alkalmazások/szolgáltatások)Így azért jelentősen redukálódott a "belakásra" fordított idő/energia páros

Nnna jó egy apex+ikonpack csak felkerült most is ....de ez minden...
-
randras_83
addikt
-
GrooveHero
addikt
Nem, nem ment ki a fejemből, az alatt a kemény 2 és fél perc alatt amíg ezt össze dobtam azon ját az agyam, hogy te valamilyen stúdiós videjós hangos dógot művelsz, és ezé neked pénzt adnak, kicsit furcsállottam is, hoogy ha te nem tudod megcsinálni, akkor valakit csak meg tudsz kérni, aki ért hozzá ott a környéken.
Amúgy egy cooledit 2000 nevű progit töltöttem le gyorsan, jelenleg Adobe Audition néven ismert jelenleg a program, felvásárolta az Adobe. Mivel utóbbi progi kiscit nagyobb terjedelmá, meg minden, ezt meg már úgyis sokat használtam, ezért mondom legyen ez.
Örülök, hogy jó lett, illetve nem lett jó, de meglett végül amit akartál. Csak megkérdeztem a barátomat milyen bell csengőhangokat és notification üziket ismer, hamar meglett
Használd egészséggel -
twine
veterán
Ez az B@szod,,,,most már nem csak "fél" isten
hanem egész...
Király vagy, köszönöm szépen

(#14499) -juc-:
Természetesen neked is nagy köszönet a fáradozásért, és dobhártyarezegtetésért

-
twine
veterán
Grúúúúúvi,,,egy félisten vagy....nagyon köszönöm a segítséged...

Csak két dolog ment ki a fejedből....az első, hogy hang és videotechnikusnak "becéznek" a melóhelyemen, ebből fakadóan elég sokat használom a vágó progikat...
A második, hogy fent említettem, hogy nem tudom megvágni, mert a kicsengésbe beleszól a követező hang...így kettébaltázva ezt a kicsengést, mint a véreshurkát, meg olyan hiányérzetem van, mint amikor felizgatnak, aztán úgy hagynak...szinte fáj
Ez utóbbi persze némileg ferdítés, mert valszeg visszhanggal még azt is ki lehetne küszöbölni, de őszinte leszek...
A f@@@szomnak volt kedve ezzel pöcsölni

Szóval...maximális respect, az energiádért, és a fáradozásért...

DE most "seggrázós picsa" leszek, akinek semmi sem jó...csak az "eredeti" csengettyű

Hjúúj micsoda energiák egy nyomorult 3mp-es jelzésért

-
GrooveHero
addikt
Itt van egy hasonló is, ha gondolod:
Új hozzászólás Aktív témák
-
14600 - 14501
15202 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Battlefield 6
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 8 128/8
- Saeco Intelia Evo Black I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó megkímélt, szép állapotú Nikon D750 full-frame (FX) DSLR váz
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

F@sznak spurizol annyit?