- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
15000 - 14901
15202 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Pfff de egy rugóra jár az agyunk
pont ezt akartam írni,,,csak nem akartam *ecizni...de te nem voltál rest...

-
randras_83
addikt
akkor a háttérképért már megérte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rootkiller
őstag
Na, tegnap kijött a macOS High Sierra. Mivel a Sierra nálam kimarad abból az okból hogy futó munka volt és nem akartam babrálni a gépeimet így most a megjelenés napján felraktam a MacBook Air-re. Most telepítem az iMac-et is épp. Egy előny biztosan van: az APFS fájlrendszer tuti hogy jobb. Azon kívül kapásból azt akarta a cuccos hogy az Iróasztal és Dokumentumok mappám tároljam az iCloud Drive-ban. Aztán így egy nap után rájöttem hogy nekem ez nem jó mert egyrészt települnek oda programokhoz kapcsolódó beállítások (de nem értem miért) másrészt lassú volt a szinkronizálgatás. Úgyhogy ez kikapcsolva. Eddig semmi se lett jobb vagy gyorsabb de legalább friss, támogatott rendszer van a gépen és volt egy clean install, valamint bizonyos szoftverek így verziót léptek. Nagyjából ennyi. Az alapértelmezett háttérkép szép viszont.
-
rootkiller
őstag
Az enyémben kicseréltk már az alaplapot. Elvileg most már nem lesz probléma ezzel a revízióval. Én amúgy a 2GB ram határait sem érzem személy szerint.
Amúgy ki vagyok akadva mert a Nillkin Nature TPU tokja teljesen bebarnult pedig nagyon fasza vékony és a lyukakat is bedugja ami zsebbe hordva elég előnyös. De most visszaraktam rá a Spigen Thin Fit-et, mert egy kicsit más feelingre vágytam. Remélem lassan az új tempered glass is megjön kínából.

-
gzbotii
nagyúr
5X-et akartam venni (újra), de annyi alap problémás van és annyira orosz rulett, hogy inkább nem.
De lehet kapok majd céges telot, most nem is érdekel. -
rootkiller
őstag
Az iPhone életem tévedése volt. Nagy nehezen rádumáltam egy ismerősre akinek 4S van hogy kell neki, vegye meg plusz bebuktam az akkucsere árát. Azt hittem, hogy az iPhone-ra lesz kereslet, hát tévedtem. Kifizetve nincs de a héten az is megtörténik.
Továbbra is Nexus 5X-el nyomom és marad amíg tönkre nem megy, már Android 8.0-val.
-
rootkiller
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Amúgy, ki merre, mit csinál épp?
-
rootkiller
őstag
Amúgy meg mindenki bek*phatja mert pang a topic

Múltkor átköszöntem az iPhone-ba amikor azt használtam de ezek rám se hederítettek úgyhogy ők mégúgy bek*phatják ám

-
twine
veterán
Ha esetleg igen és unod, akkor meg rendelj egy autómosást

Vagy csak sétálj ki a mezőre! Hátha te is belefutsz egy ilyen brigádba

-
rootkiller
őstag
Amúgy maradt a seggszusz ám
Remélem még két évet kihúz aztán utána tönkre mehet, nekem nem kell másik telefon. -
gzbotii
nagyúr
Nem a másik PH-n akartál inkább érdeklődni?

-
randras_83
addikt
Skacok valaki küldjön már valami tuti yt videót azt a finom fajtát amit tvájn papa is szokott.
@tvájn: el nem hiszed....

-
rootkiller
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Neked volt iPad, ha jól tudom, akkor mit kell rajta próbálni?
-
rootkiller
őstag
Vettem csütörtökön egy iPhone 5S-t próbaképpen. Annyira nem nagy szám, de elvagyok vele, meg tisztességesen működik anyám régi HTC-jével ellenben. Ő viszont kénytelen lesz azzal élni most, mert az ővé is bootloopos lett.
-
LógaGéza
veterán
-
rootkiller
őstag
Na sikerült beszopni a kukikát a Nexus 5X-el. Az utóbbi 1-2 napban voltak fagyások gépelés közben, aztán tegnap az egyik pillanatban fogta magát és lefagyott a francba. Elkezdett bootolni, de folyamatosan befagyott a bootba, egyszer elindult, aztán megint megfagyott, majd utána itthon még egyszer és sikerült rányomni a gyári visszaállításra, ami sikertelen lett, kiírta hogy nyomjak rá hogy újra kell csinálni, aztán megint nem indult el, közben a recoveryt se tudtam elindítani egészen mostanáig ahol nyomtam megint egy wipe-ot, de nem indul.
Közben tegnap felhívtam az LG-t, azt mondták hogy van átvevőpontjuk Sopronban, a firstphone, vigyem be oda vagy küldjem postán. Hát bevittem, a fiúslány a boltban meg nem tudott semmit az egészről, menjek ma, ott van a kolléga. Max feladom, aztán úgy ér oda. Közben kéne szerezni valamit. Elővettem anyám régi Nexus 5-jét, megpróbálom azt wipeolni mert az is ezt csinálta tavaly nyáron, meg van egy régi HTC Desire X-em, igazából talán egy messenger lite elmegy rajta, aztán annyi. Néztem hogy árul-e valaki iPhone-t Sopronban de nem találtam hardveraprón semmit, megvettem volna erre a két három hétre, aztán ugyanannyiért továbbadtam volna.
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
-
LógaGéza
veterán
Gyere át az OP5-be, ott látni fogsz engem is

-
gzbotii
nagyúr
Nexus vonallal ki is halt a topik.

-
randras_83
addikt
kihalt a topikk...mindenki belefullad a meló/sör/punci/egyéb -be
a sityakost is csak az OP3 topicban látom.
hahóóóóóó -
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán
[link]

Am. meg, note3proSE kijelző:
"twineolva"
Azt mondtam már? 2009-es Mondeo kombi indöház!
Hoztam hazafelé, elfelejtettem, hogy ezen nincs még megyei matrica,,,uh. 15000.-Huf, másnap gyorshajtás, (mert egy kbsztt. Konténeres teherautót előztem, hogy ne hulljanak rám a féltéglák) 60.000.-Huf
Nem mentünk még az autóval családilag 10km.-t és 75 rugó a mérleg

-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Mindenki lelépett. Mindenki punnyadd. Botika meg most készül felköltözni BP-re
-
randras_83
addikt
-
rootkiller
őstag
-
vacs
veterán
-
rootkiller
őstag
-
vacs
veterán
Én is N5-öt használok még, Screwd rommal nekem még most is tökéletes!

Meg van még valamelyik tok, és a képek? -
LógaGéza
veterán
Most egy G3-at nyúzok, az N5-nek is az lett a halála, hogy kiesett a zsebemből mindig - na mármost nadrágokat ugyanazokat hordom, viszont a G3 nagyobb... Képzelhetitek mit kap szegény...
Egyik átmulatott éjszaka után épp vezettem hazafele, amikor kiesett megint a teló az ülés és az ajtó közé, mikor hazaértem kikaparásztam, és sajnos 3 lila paca fogadott a kijelző bal alsó/középső részén, amiből az egyiket biztos törésnek könyveltem el. Viszont rá 3 napra mikor vettem le a töltőről, nézem, hogy mi furcsa ezen... Hát tiszta volt a kép, a 3 folt eltünt.
Szóval marad a G3, ha már ilyen csoda, öngyógyító kijelzője van
-
randras_83
addikt
-
rootkiller
őstag
-
stvnppp
senior tag
Én igen. Milyen tokok? Képek vannak?
-
rootkiller
őstag
Használ valaki még Nexus 5-öt? Van két tokom, valami jelképes összegért odaadnám

-
randras_83
addikt
-
LógaGéza
veterán
Már csak 504hsz (szakmai)! Kitartást!
Amúgy hidd el, nem jobb az se

-
randras_83
addikt
akkor írj cikkeket

-
rootkiller
őstag
K**vára szeretnék már péhá addikt lenni...ehhez képest egy nulla hozzászólásértékű fórumba irogatok...

-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
Nagyon csinos kis sügértanya

Igazán szép...Te azért igényesebben tartod a sügereidet, mint haver akit említettem, hogy sügereket tartott!
Nála sokszor előfordult, ha nem volt otthon halkaja, berepült a vízbe egy szelet szalámi, vagy valami hasonló...
és eltűnt egy idő után...
komolyan ették a nyomorultak...
mondjuk egyszer amikor átmentem a szétázott szeletelt bacont azért szóvá tettem a vízben...az azért már elég undi volt!
A kisebbeknek akik újonnan kerültek be a vízbe, komoly gladiátor képző volt...mert ették ám egymást...
Volt egy kis sárga...az nagyon ügyes volt,,mindig elbujt a sziklák között, oda a nagyok nem fértek be....csak kajálni jött elé, meg néha néha....aztán szépen felcseperedett, és később már nem bántották...
Egész kis folytatásos teleregény volt az a víz
Szóval szép a tied,,,tetszik az ilyen, mert amúgy is szeretem a vízi élő világot, imádom az édesvízi víz alatti képeket, és az ilyen sügér tanyák pont úgy néznek ki, mint egy szép tó világa...Más:
Végül 16%-nál akasztottam két nap után töltőre...ez lett a vége:

Ez nekem valami földöntúli élmény...két!!! napig fossá nyomkodtam a telefont,jöttem mentem BUdapest, és vidék között, folyamatos LTE, és több mint 8 órás screen time....

én, amíg csak olvastam ilyenekről, nem hittem, el, de legalábbis erős fenntartásokkal kezeltem!
Gondoltam, biztos "játszanak" valamivel, azaz némi kompromisszumot kell ehhez kötni! Hát nem....kurvára minden be van kapcsolva...helyelőzmények, Now, BT a Mi band miatt,,,,és nem sorolom, tényleg minden mi android....
és eddig húzta
-
gzbotii
nagyúr
-
twine
veterán

Annyira megtetszett asszony Xiaomi Note 3 SE-je, hogy én is "beruháztam" egy 3/32GB-ra(B20LTE)...56-58000Ft magasságáért ez egyszerűen elképesztő vétel! Nekem biztos...mindenkinek mások a prioritásai...Párszor már említettem itt, hogy jó régóta "semmit" nem csinálok a telefonnal, csak GSM hívás,böngészés, kapcsolattartás pár felületen, és ami az utóbbi időben fontos lett a Phantom vezérlése!
Na most ezekre tökéletes ez a készülék...
N5 után egy csoda, hogy a házban is van térerőm, és mindenki hallja a hangom, ha beszélek! N5-nek itt volt nálam az Achilles pontja, hogy a telefonnal alig tudtam beszélni,mert vagy a térerő miatt szakadozott a hangom vagy a zajszűrés miatt...Állandóan a teraszra kellet kiállnom beszélgetni
A fényerő,,,,,,végre látom napsütésben is, hova irányítom a Drónt!
Na de nem is ezért írok, az itteni tagok többségének ennél hatványokkal menőbb készülékei vannak!(ezek csak nekem újdonságok)
Ami számomra frenetikus az ez:

Ez b+ az N5 után csodaszámba megy nálam! Hogy 5,5h kijelzőidő 4G és Wi-fi vegyes használattal, és még az aksim "félig van"!

N5-ből kivettem a kártyát, és otthoni távkapcsoló lesz a projektor+Chromecast kombóhoz!
Videostream for Google Chromecast, mindigTV, youtube,,,stb...
Szóval még nem hagyom nyugdíjba vonulni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
twine
veterán
P3-P4hez lehet ilyet beszerezni...
Így megmarad az élőkép/vezérlés mobil eszközökön,+HDMI-n ki tudod tolni a képet ahová akarod!Itt pedig a hétvégi összefoglaló!
+1 csapat videó
A vágás/kézi kamera a haverom(Ádám Krisztián) keze munkája, a drón +akció kamerák telepítése/felvételei az enyém..
-
LógaGéza
veterán
Ezeket jó tudni. Ha aktuális lesz nekem is a dolog lehet meg foglak keresni, ha nem baj. Nagyon úgy néz ki, hogy bővülni fog egy drónnal az eszközparkunk. Azt viszont még nem tudom milyennel... Eddig annyi feltétel van, hogy videókeverőre élőben be tudjak menni HDMI-n vagy SDI-on. Pont ezt a Mavicot néztem, viszont tán ennek a távirányítóján nincs erre kimenet, ellentétben a Phantomon van...
-
GrooveHero
addikt
Nap mint nap azokat eszem, nincs azoknak semmi baja

-
rootkiller
őstag
Arra jöttem rá, hogy vannak azok a pékárúk, amik ilyen elősütött gyorsfagyasztott majd a boltban mint aldi lidl spar kisütik típusúak, hogy van bennük valami amit nem szeretek, úgyhogy a jövőben kerülni fogom ezeket.
-
rootkiller
őstag
-
twine
veterán
Ha Pest és környéke közelebb van, "itt" is van egy a kacatok között

igaz ugyan, némileg kibelezve,de talán csak egy HDD hiányzik belőle...Nem tudom, nem érdekelt...Haver ki akarta dobni, nekem megtetszett, gondoltam csinálok egy hackintost...De azóta is csak a-ból b-be pakolom, haver ugyanígy járt vele, és azóta is röhög rajtam...
Vigye innen aki akarja...A tech lelkem nem visz rá hogy kibsszm a kuka mellé, de csak nyűg...
-
gzbotii
nagyúr
Engem érdekelne, de csak április végén megyek MO fele

-
rootkiller
őstag
Van egy PowerMac G4-em. Nem kell valakinek? Ingyen természetesen!
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
F@szság ez a "tech-búzaság"...
pedig úgy gondoltam, már kinőttem belőle,,,,de az ilyeneknek mint mi(talán nem sértődsz meg, hogy beleveszlek), szerintem mindig van/kell valami új kis "tamagochi", amit "kényeztethet"....akár új kiegészítőkkel, akár csak a törődéssel!
HOgy az most új telefon, új pc/alkatrész, fotó-videó, tök mindegy....

Van aki ugyanezt műveli az autójával/motorjával....nálam pld az simán kimerül egy külső/belső takarításban...
Szeretem őket, de nem annyira, hogy naphosszat benne üljek, és "b@szogassam"....Azt inkább anyával otthon
vagy...................

-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
THX!

Néztem őket...."borzasztó" a srác, de azért egyben meg is nyugtat, hogy jók a DJI cuccok...:
Itt az "enyém" állja a sarat...<3 (kedvenc jelenetem)

De azért én jó gazdiként most is 1/2 órát suvickoltam
miután haza értem, mert volt por vastagon a pusztán...
De asszonynak igaza volt mikor "kamu" sírdogáltam neki, hogy koszos lett a hófehér controller....:
"-Legalább használtad!"
-
twine
veterán
Európában érvényes biztosítás, Rc egyesületi tagság, és eseti légtérhasználati engedély adott területre...
Ezek megvannak! (természetesen az utóbbi csak adott forgatási helyszínre, előtte 30 nappal kérvényezve)Jogsim még nincs , mivel törvény sincs még csak tervezet...Lenne már, ha tudnám melyik iskolát ismerik el a jövőben! Hab'ra nem akartam drónpilóta vizsgát fizetni, 50-70.000-től határ a csillagos ég, ha nem ismerik el a jövőben!
Kérdeztem olyan debreceni iskolát, ahol frankó repülőgép pilótákat képeznek, de még ők is csak hobby UAV tanfolyamokat indítanak, kereskedelmi célú pilóta nélküli gépkezelő tanfolyam csak a második félévtől indul náluk,amennyiben addigra lesz törvényünk is!

Addig viszont elég a biztosítás,és az eseti légtérhasználati a légügyi felügyelettől, valamint a terület gazdájának engedélye, ami az ilyen esetekben ugye nálam nem lényeges, hiszen a terület "tulajdonosa" kér fel a munkára!
Szóval nincs jogsim! Amennyiben lenne, akkor is csak popitörlőnek használhatnám a mezőn amikor rámjön az érzés

Hétvégén is a tűzoltók tőlem kérezték, hogy akkor most WTF van ezekkel a törvényekkel!?
Felvilágosítottam őket....

-
randras_83
addikt
tvájn, ezt neked.
-
LógaGéza
veterán
-
twine
veterán
Pásztor rév! Onnan látsz rá az óvárosra

Bocs...Most olvastam csak...Egy órája értem haza Bugac kupáról...
Hááát terep rally-t is meg kell tanulni drónnal rögzíteni...Ez nem a nyugodt csendes "téli" varázs, amit eddig megszoktam...A fák nem mozognak,van idő komponálni...De az autóknál csak egy esély van....Copóka...Meg kell szerezni a rutint,ez másképp nem megy,,hiába van meg fejben a terv... -
randras_83
addikt
brékóóóó...brékóóóó tvájn!
Holnap hova menjek hajnalban a szigetre, Szentendrét fotózni????

-
gzbotii
nagyúr
Ezt valahogy eddig is tudtam

-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Lenne egy pár kérdésem BP lakásarak es fizetéssel kapcsolatosan. Esetleg jöhet privátba is, aki válaszolna

-
bigrock
addikt
Oda még Chuck Norris is csak nappal mer felmenni...

-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
bigrock
addikt
Vagy aki elég keménynek és tökösnek érzi magát, azt várom Miskolcon...

-
Zoja™
őstag
-
LógaGéza
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Tervezek, valamikor júniusi szerintem mindenképp. Meg innen nincs is messze, 5.5 óra BP. Március elején átléptünk Debrecenbe a barátnőmmel.
Ha jó előre megtudjuk tervezni, és kapunk olyan időpontot ami a többségnek jó, én benne vagyok
kocsi is összeáll remélhetőleg most már: vezérlés még január elején, aztán hosszbordás szíj minden görgővel, most hétvégén kuplung lesz (már be van szerezve), fútószög, termosztát. Jövő hónapban meg a klíma. Őszig kussba legyen, mert magamra nem költöttem annyit, mint rá az utóbbi időben
_______Most meg ezzel szórakozom szabadidőmben:
-
forintuser
őstag
Békéscsaba? (Voltál már ott?)Kolozsvár is közelebb van Botinak, te meg vágjad magad kocsiba, és irány lefele..

-
rootkiller
őstag
-
randras_83
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
LógaGéza
veterán
Ha nem olyan hülye helyen lesz, mint BP, akkor nekem okés
-
randras_83
addikt
Jó reggelt az egybegyűlt brigádnak. Itt a tavasz....Szóval azon gondolkodtam hogy összehozhatnánk valami laza sörözéses akármit, ha már tavaly elmaradt. So?
-
gzbotii
nagyúr
Ilyen szeo telefont reg lattam. Szekszi. Ke
llne
-
gzbotii
nagyúr
És, túl lehet élni?
Btw, nekem már rég csak a Google accomban vannak meg a kontaktjaim.
-
rootkiller
őstag
Beraktam a kártyám egy Blackberry 9320-ba. Rajta a kontaktjaim és ennyi, kicsit offline napok jönnek...
-
horvathkrisz
addikt
-
gzbotii
nagyúr
-
rootkiller
őstag
-
kenwood3
addikt
Ennek semmi de semmi koze sincs a 3310-hez. Csak a nevet akarjak meglovagolni, de sztem ez bukta lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
15000 - 14901
15202 - 15201 15200 - 15101 15100 - 15001 15000 - 14901 14900 - 14801 14800 - 14701 14700 - 14601 14600 - 14501 14500 - 14401 14400 - 14301 14300 - 14201 14200 - 14101 14100 - 14001 14000 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pont ezt akartam írni,,,csak nem akartam *ecizni...de te nem voltál rest...

komolyan ették a nyomorultak...